WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się z Małą dogadywałam, że poczeka na ojca, nawet stópkę przybiła (albo kolanko;)) ale umowa to umowa!. Gorzej jak będzie miała mój charakter, to zrobi na złość
Łudzę się, że licząc z moich późnych owulacji termin powinnam mieć na 19.09 i tego się trzymam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zjadłam obiadek i Szymek szaleje:) ja też bym chciała urodzić wcześniej pod koniec sierpnia wtedy nie musiałabym jechać do rodziców bo mama miałaby jeszcze urlop i mogłaby do nas przyjechać. Także od 36 tygodnia zakładam dla niego pomocna dłoń. Oczywiście z głową i aby tylko był zdrowy, smieje się, że kazał czekać na siebie rok, zanim zdecydował się zamieszkać w brzuszku to może chociać sprawi niespodzianke i wykluje się wcześniej:) oby tylko cały i zdrowy:)
Byłam dziś w pepco, kupiłam 2 kocyki, sobie kapcie do szpitala, w rossmanie chusteczki bo są na promocji babydream różowe i cleanic - obydwie bez glikolu i oleju parafinowego, także kupiłam sobie bo niby zakładam przemywać pupę wodę, ale wszyscy mi mówią, że nie wyrobię więc w razie wu kupiłam. A i klapki pod prysznic za 6 zeta na promocji:)
Skończyłam prawie porządki, jeszcze kilka papierów mi zostało. I luz na 2 tygodnie bo opuszczam Kraków. Mąz pomaluje mieszkanie i wtedy się zacznie okna itp.
Mysza mam nadziję, że wszytsko będzie dobrze:) 3mam kciuki.
Ja też jestem niezdara wszystko mi leci z rąk, a bluzka jest brudna 30 sekund po tym jak ją założe. Dramat:)
-
nick nieaktualnyNo ja z malym mam umowe taka ze nie ma sie spieszyc , i ze powiem mu kiedy sie urdzi po wrzesniowej wizycie
Caly czas mam dylemat ale chyba jednak zdecyduje sie na CC... bo ja pomysle sobie ze umecze sie jak swinia a prawdopodobienstwo jest takie ze moze porod sn i tak zakonczyc sie cc....to nie wiem czy warto sie meczyc... moze ale nie musi a z drugiej storny jak podczas sn cos sie wydarzy i bedzie gorzej niz jak pojde na cc...bezsensu to wsyztsko same utrudnienia -
Ja też bym wolala koniec sierpnia ale mały zdecyduje sam.
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość