WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Czyli 39+1 czy 40+1 ? Bo ja już przestałam łapać kto jak liczy?
powiedziała, że wcześniej nie ma co, bo bywają problemy z oddychaniem. No chyba, że dziec będzie gotów wcześniej
chociaż ja bym bardzo chciała 22.08 czyli 38+5, ale nie wiem czy na to gina pójdzie
Sarcia za 6 tygodni
-
LRF
Wcześniej na pecherzu nic nie czułam a dziś bardzo stąd domysły o fiknieciu. Ale bardzo bardzo kopie prawa stronę (obok pępka ). A właśnie tu była wcześniej głowa. Teraz to się rusza wiec głowa nie ale co to nawet nie mam pomysłu. Niemiłe te wypychania -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Skończony 39tc, czyli 39+1
powiedziała, że wcześniej nie ma co, bo bywają problemy z oddychaniem. No chyba, że dziec będzie gotów wcześniej
chociaż ja bym bardzo chciała 22.08 czyli 38+5, ale nie wiem czy na to gina pójdzie
Sarcia za 6 tygodni
Czyli tak jak u mnie, ale muszę przekonać lekarza aby rozwiązał 25-26 czyli było by 38+6 ze względu na męża. Zobaczymy 11 sierpnia co dr wymyśli bo wtedy już będzie robił zapis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:20
-
Angela ja 17.08 będę miała skierowanie, ale będę pertraktować o 22.08
no chyba, że ginka nie będzie wtedy na dyżurze to odpada, bo chcę żeby ona mnie cięła
I gadalam z nią o żelu zdecydowanie bardziej poleciła właśnie hyacoro endo gel, podobno lepiej działa i wiąże kolagen. Ale powiedziała, że jest 50 na 50, że zadziała, zastosowanie go nie daje gwarancji braku zrostów. Zależy też od ilości własnego kolagenu. Powiedziała, że jak mam za free to nie ma ryzyka, czy zadziała czy nie, bo nie ma straty finansowej. Ma paacjentki, u których z zelami są zrosty i u ktorych bez żelu sae 3-4 cc i zero zrostow.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela ja 17.08 będę miała skierowanie, ale będę pertraktować o 22.08
no chyba, że ginka nie będzie wtedy na dyżurze to odpada, bo chcę żeby ona mnie cięła
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja robie z tego przepisu zawsze
Tylko biszkopt robie po swojemu, reszta tak jak w przepisie, to jest taka porcja na wieksza tortownice
http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,27.htmlwłAśnie go przeglądałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2016, 21:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina
to jest bardzo fajny i sprawdzony przepis naprawde smaczne ciastojedynie ja na galaretki daje 1,5 szklanki a nie pelne dwie, bo w taki upal one nie chca tezec i muszamiec mniej wody
i tak najlepsza jest masa bananowa
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny