X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 05:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie znow obudzil budzik meza.

Kamcia.. Wczoraj to chuba o mmargol chodzilo, nie o mnie :P

Tez pewno zaraz zasne, bo do pozna czytalam, a na dodatek maz do mnie powiedzial zaspanym glosikiem "moglabys juz wylaczyc ta ipadoksiążke i mnie przytulic?" Tak mnie tym rozczulil ze nie protestowalam, ale zasnac nie moglam...:(

Dzien dobry w sobote!
    Dawniej bym sie cieszyla, a teraz wszystkie dni takie same.....

• agatia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :) obudził mnie chyba stres po USG i głód ;) Młoda tańcuje i już leżenie kiepsko mi wychodzi.
    Młody na działce z tatą, więc polecę poogarniac ostatnie zakupy dla Liwki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, obudziłam się przed chwilą, bo myślałam że ogarniemy wcześniej zakupy zanim się emeryty i tłum dzikich ludzi zleci, ale czuję się jakby ktoś mnie rozjechał lub łopatą przywalił. Młody w środku się rozpycha, nie dość że mnie w nocy mdliło, tak teraz nie mogę swobodnie oddychać :( gdzie ta magia ciąży się podziała??

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja
    nawet męzulek juz wstał i działa w pokoiku
    kotek biega jak szalony :D (a to juz dziwne w jej wieku)
    nie ma to jak słoneczko za oknem

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza kocica rano ma fazę na tulenie, ale tylko do męża oczywiście, bo o mnie nadal jest zazdrosna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 08:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wyspana, zadowolona, bo sobota i mąż przyjedzie w końcu :)
    Idę coś zjeść i zabieram się za porządki. Dziś na obiad robię zapiekankę makaronowa :) moja córka uwielbia, a czy bratanki zjedzą to nie mam pojecia.
    Mmargol kawał córy masz :) ja do kolejnego usg znowu muszę kawał czasu czekać :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nadal nie mam pomysłu na obiad, wczoraj spytałam się męża na co ma ochotę, odpowiada, że eskalopki, w życiu eskalopków nie robiłam!! :O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    nasza tuli się do męza przed snem (mnie zostawiła po 7 latach)
    a rano tylko nasłuchuje kiedy w łózku się porusze i z dziwnymi odgłosami przybiega i czeka aż pójde do łazienki(a tam żąda wody z kranu)
    dziś jednak kotek biega w tę i z powrotem :)
    wylizała wiaderko po gipsie i lezy w najwiekszym syfie (tzn w progu pokoiku)
    wesoła rodzinka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to eskalopki ?? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry
    Mam gza.......dziś mnie mąż wkurza od rana, jutro te chrzciny a on łaskę robi, że na własne zakupy musi jechać i wymyśla

Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluję, same dobra wieści :)

Dobra zbieramy się do galerii....ci faceci, najchętniej chodziliby w jednych spodniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, pytam się męża, a on "mięsko" ;D
    a ja chciałam zrobić placki ziemniaczane, to takie zwyczajne...

mówię mężowi, że kończy nam się lista wyprawkowa i zostały pojedyncze rzeczy do kupienia, a on się pyta co będę teraz robić, a ja że pewnie za jakiś czas zacznę szukać ubranek 68/74, a on że kupi mi smartfona i będę gonić za pokemonami :D mnie tam dobrze z moją starą nokią...

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    u nas po wyprawce wielkie porzadki :D i to małżowi zaproponuj :D za mięsko :D :D
    ja narazie nie kupuje "resztek', zrobiłam wywiad w razie "w", gdzie co można kupić w razie i za ile...np laktator (byle jaki gdyby nagle w szpitalu był niezbędny) czy katarek plus (w aptece pode mną za 58 zł), nawet z pampersami sie wstrzymuję, bo poczekam na późniejsze pomiary dzidzi...

a mięsko u mnie nadal niejadalne-mąż kupuje sobie schabowe i je smazy, kiedy ja to warzywka lub ewentualnie jajka zajadam :D
    ostatnio miałam chcice na wątróbkę ;) mniam była!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 08:55

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz kotka to mała zdrajczyni mąż poszedl na nocke byl tak kochany, ze nie zbudzil mnie za to kotka za nim tak płakała ze spać sie nie dało. Poszlam dałam jeść a ta dalej pod drzwiami i nic a nic nie chciala do sypialni przyjść ttlko spala na jego butach. A z rana wystarczy, że po telefon siegam to juz skacze i sie patrzy kiedy wstane i jeść dam.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    rozczuliła mnie twoja kotka :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się. Wstałam o 5, ale jeszcze udało mi się zasnąć. Teraz wpakowałam w siwbie michę płatków muesli i zalewam to kawą. Dzisiaj może pójdę do galerii połazić i zibaczę czy moja koszula nie jest w promocji. ;P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pospalam aż 3 godziny :/ łał cóż za rozpusta...

AJrin lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia widzę że u was też wicie wspólne gniazda się włączyło, u nas też tak właśnie jest. Przy córce mi nie włączyło dużo wcześniej i dlatego w pojedynkę - miałam nosa :D a teraz fajne bo razem.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja witam się w rozpoczętym 34 tygodniu. Brzmi to coraz bardziej poważnie, jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzic.

Ja też słabo spałam ale spałysmy z córką do 9 więc nadrobiłam.

Dziś muszę zrobić ciacho bo jutro przyjaciółka w odwiedziny przejdzie, wybierzemy się na shoping i na pewno będę unikala smyka - ta jasne

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja. Dziś znowu sen przerwany, ale tylko 1,5h więc jest progres.

Ajrin moja kicia robi tak samo jak mąż idzie do pracy z tym, że kalkuluje chyba i nie tak długo. I skubanica w jakieś sposób wyczuwa kiedy on ma wrócić ile czasu minęło i że zaraz będzie. Jak go nie ma to się skarży;)

AJrin lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela
    my uwielbiamy remonty :) w pierwszy musieliśmy troche sił zainwestować ( bo zawsze oszczednie) np gipsowanie, panele
    teraz to sama frajda-zmiana koloru i az milutko się robi
    mąż sam chciał ten mały pokój malować, ja to tylko się cieszę :D mamy wprawę i dla nas to robota na 2-3 dni
    a jakie porządne porzadki przy tym się robią :D
    właśnie koniec malowania drugim kolorem-ciemny szary :) zabraklo tasmy malarskiej (przy pasach ida kilometry), więc później seledyn i koniec

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1574 1575 1576 1577 1578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ