WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie znow obudzil budzik meza.
Kamcia.. Wczoraj to chuba o mmargol chodzilo, nie o mnie
Tez pewno zaraz zasne, bo do pozna czytalam, a na dodatek maz do mnie powiedzial zaspanym glosikiem "moglabys juz wylaczyc ta ipadoksiążke i mnie przytulic?" Tak mnie tym rozczulil ze nie protestowalam, ale zasnac nie moglam...
Dzien dobry w sobote!
Dawniej bym sie cieszyla, a teraz wszystkie dni takie same..... -
nick nieaktualnyDzień dobry, obudziłam się przed chwilą, bo myślałam że ogarniemy wcześniej zakupy zanim się emeryty i tłum dzikich ludzi zleci, ale czuję się jakby ktoś mnie rozjechał lub łopatą przywalił. Młody w środku się rozpycha, nie dość że mnie w nocy mdliło, tak teraz nie mogę swobodnie oddychać
gdzie ta magia ciąży się podziała??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Wyspana, zadowolona, bo sobota i mąż przyjedzie w końcu
Idę coś zjeść i zabieram się za porządki. Dziś na obiad robię zapiekankę makaronowamoja córka uwielbia, a czy bratanki zjedzą to nie mam pojecia.
Mmargol kawał córy maszja do kolejnego usg znowu muszę kawał czasu czekać
-
nick nieaktualny
-
lrf
nasza tuli się do męza przed snem (mnie zostawiła po 7 latach)
a rano tylko nasłuchuje kiedy w łózku się porusze i z dziwnymi odgłosami przybiega i czeka aż pójde do łazienki(a tam żąda wody z kranu)
dziś jednak kotek biega w tę i z powrotem
wylizała wiaderko po gipsie i lezy w najwiekszym syfie (tzn w progu pokoiku)
wesoła rodzinka -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Mam gza.......dziś mnie mąż wkurza od rana, jutro te chrzciny a on łaskę robi, że na własne zakupy musi jechać i wymyśla
Wszystkim wczoraj wizytującym gratuluję, same dobra wieści
Dobra zbieramy się do galerii....ci faceci, najchętniej chodziliby w jednych spodniach. -
nick nieaktualnykamcia, pytam się męża, a on "mięsko"
a ja chciałam zrobić placki ziemniaczane, to takie zwyczajne...
mówię mężowi, że kończy nam się lista wyprawkowa i zostały pojedyncze rzeczy do kupienia, a on się pyta co będę teraz robić, a ja że pewnie za jakiś czas zacznę szukać ubranek 68/74, a on że kupi mi smartfona i będę gonić za pokemonamimnie tam dobrze z moją starą nokią...
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
lrf
u nas po wyprawce wielkie porzadkii to małżowi zaproponuj
za mięsko
ja narazie nie kupuje "resztek', zrobiłam wywiad w razie "w", gdzie co można kupić w razie i za ile...np laktator (byle jaki gdyby nagle w szpitalu był niezbędny) czy katarek plus (w aptece pode mną za 58 zł), nawet z pampersami sie wstrzymuję, bo poczekam na późniejsze pomiary dzidzi...
a mięsko u mnie nadal niejadalne-mąż kupuje sobie schabowe i je smazy, kiedy ja to warzywka lub ewentualnie jajka zajadam
ostatnio miałam chcice na wątróbkęmniam była!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 08:55
-
Nasz kotka to mała zdrajczyni mąż poszedl na nocke byl tak kochany, ze nie zbudzil mnie za to kotka za nim tak płakała ze spać sie nie dało. Poszlam dałam jeść a ta dalej pod drzwiami i nic a nic nie chciala do sypialni przyjść ttlko spala na jego butach. A z rana wystarczy, że po telefon siegam to juz skacze i sie patrzy kiedy wstane i jeść dam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja witam się w rozpoczętym 34 tygodniu. Brzmi to coraz bardziej poważnie, jeszcze 4 tygodnie i mogę rodzic.
Ja też słabo spałam ale spałysmy z córką do 9 więc nadrobiłam.
Dziś muszę zrobić ciacho bo jutro przyjaciółka w odwiedziny przejdzie, wybierzemy się na shoping i na pewno będę unikala smyka - ta jasne -
nick nieaktualnyWitam i ja. Dziś znowu sen przerwany, ale tylko 1,5h więc jest progres.
Ajrin moja kicia robi tak samo jak mąż idzie do pracy z tym, że kalkuluje chyba i nie tak długo. I skubanica w jakieś sposób wyczuwa kiedy on ma wrócić ile czasu minęło i że zaraz będzie. Jak go nie ma to się skarży;)AJrin lubi tę wiadomość
-
angela
my uwielbiamy remontyw pierwszy musieliśmy troche sił zainwestować ( bo zawsze oszczednie) np gipsowanie, panele
teraz to sama frajda-zmiana koloru i az milutko się robi
mąż sam chciał ten mały pokój malować, ja to tylko się cieszęmamy wprawę i dla nas to robota na 2-3 dni
a jakie porządne porzadki przy tym się robią
właśnie koniec malowania drugim kolorem-ciemny szaryzabraklo tasmy malarskiej (przy pasach ida kilometry), więc później seledyn i koniec