X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia okulary są mega drogie ;/
    wow jaki bananowiec...pycha !

My właśnie wróciliśmy z Auchan z zakupów i kupiliśmy sobie tiramisu na rocznicę :) Jutro idziemy ze znajomymi na naturalne lody :D

Ja dzisiaj na obiad chyba łososia zrobię, surówka z marchwi i jabłka plus ziemniaczki.

sarcia123 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    dobrze że wada mniejsza
    a ceny sa straszne :( mój brat nosił (z racji zeza), no powiedzmy , ze nosił, bo zawsze ze złości deptał te okulary...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No już lepiej :)
    Zakupy poszły szybko i sprawnie, ja też skorzystałam i mam piękne sandałki a w Netto kupiliśmy wanienkę za 3 dychy :)
    Obiadek zjedzony i trzeba się ewakuować na ogródek bo się pare rzeczy nazbierało do zrobienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najlepsze jest to ze oprawki sa drosze niz okulary, bo oprawki 230 a szkla 170 smiechu warte co, ale wiedzialam ze cos kolo tego wyjdzie bo 1 okularki malej jak kupowalam 2 lata temu to tez tyle placilam.

Przede mna facet kupowal 2 pary okularow to placil 2600 zł o.O az zamarlam jak ta cene uslyszalam masakra!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się objadłam tymi plackami ziemniaczanymi ;D
    trzeba trochę sadełko zawiązać i dalej ogarniać porządki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kto ma ochote na Bananowca to zapraszam , no i oczywiscie na jagodzianki bo z wczoraj mi kilka zostalo :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    a te okulary były złote?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, może progresywne? moja mama też ostatnio w takie zainwestowała, jak cenę usłyszałam to myślałam że padnę, ale bardzo sobie je chwali

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez sie smialam ze ze zlota haha :D No mowil ze progresywne, ale cena kosmos:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia tyle kosztują, rodzice kupili w sumie oboje, nie muszą zmieniać co chwila okularów do czytania i chodzenia :P soczewka się podobno rewelacyjnie dostosowuje do zmiany odległości i oczy się tak nie męczą. Sama chciałam zmienić okulary (progresywnych nie potrzebuję, tylko zwykłe), ale przy małym dziecku różnie bywa z patrzałkami :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia to prawda, że oprawki są droższe niż szkła, ja też rok temu wydałam ponad 500 zł i to z rabatem :O

Na bananowca bym wpadła :D z jakiego przepisu robiłaś? :) pochwalisz się? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to ja stwierdzilam ze okulary dla mojego dziecka to sa grosze przy tych co inni kupuja :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka prosze :)

http://www.ewawachowicz.pl/przepisy,27.html

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniec tego dobrego, czas się zabrać dalej za porządki! :P
    znowu łapie mnie ochota na ciastko z musem czekoladowym...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 14:49

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjadłam właśnie borówki i idę malować drzewko na ścianie (jest juz od początku wygipsowane ale teraz trza je pokolorowac )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia wyszedł Ci idealny :)
    Mój jest troszkę inny. Biszkopt wyrósł mi za wysoki to go przekroilam i banany są w środku. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki sarcia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No masa tez jest bananowa, a banany dekoracyjnie u gory :) ale pysxny jest :P

pirelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie mówcie ja małej musiałam kupić okulary na pół roku jak się okazało, 320 zł poszło. Teraz planuje je sprzedać w sensie oprawki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.mojewypieki.com/przepis/kostka-malinowo-czekoladowa Ja dziś to robię :)

Łożeczko złożone zrobię fote jak córa wstanie. Obiad się piecze dziś warkocz francuski z kurczakiem i szpinakiem :)

‹‹ 1577 1578 1579 1580 1581 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ