WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia okulary są mega drogie ;/
wow jaki bananowiec...pycha !
My właśnie wróciliśmy z Auchan z zakupów i kupiliśmy sobie tiramisu na rocznicęJutro idziemy ze znajomymi na naturalne lody
Ja dzisiaj na obiad chyba łososia zrobię, surówka z marchwi i jabłka plus ziemniaczki.sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA najlepsze jest to ze oprawki sa drosze niz okulary, bo oprawki 230 a szkla 170 smiechu warte co, ale wiedzialam ze cos kolo tego wyjdzie bo 1 okularki malej jak kupowalam 2 lata temu to tez tyle placilam.
Przede mna facet kupowal 2 pary okularow to placil 2600 złaz zamarlam jak ta cene uslyszalam masakra!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia tyle kosztują, rodzice kupili w sumie oboje, nie muszą zmieniać co chwila okularów do czytania i chodzenia
soczewka się podobno rewelacyjnie dostosowuje do zmiany odległości i oczy się tak nie męczą. Sama chciałam zmienić okulary (progresywnych nie potrzebuję, tylko zwykłe), ale przy małym dziecku różnie bywa z patrzałkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.mojewypieki.com/przepis/kostka-malinowo-czekoladowa Ja dziś to robię
Łożeczko złożone zrobię fote jak córa wstanie. Obiad się piecze dziś warkocz francuski z kurczakiem i szpinakiem