X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po Lena zostaje lena ☺ wazy 1700 zdjecie wstawie jak dojade

Angela89, claudiuszek, kamciaelcia, bisacz, mmargol, Behemottka, Pysiaczek89, Żabcia_, Anulka01, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej corki opfawki sa w takim stanie ze jedynie, co to moze je lalka ubierac :) jiby z Solano oprawki ale co jak co 1,5 roku wyttzymaly

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już po wizycie, młody waży 2200 g, wszystko ok, nawet ten nieszczesny ukm się zmniejszył (wprawdzie po 1 mm na lewej i prawej)- było 8 mm a teraz mamy po 7 ;-) Podłączyli mnie dzisija pierwszy raz do ktg- czułam się jak na dworcu pkp ;-)
    a potem pojechaliśmy do ikea- kupilismy komodę, te pojemniki na łózeczko, koszyczki do komody (takie separatory), jakies pudełka na te pierdółki Stasiowe, zjedliśmy klopsiki a teraz czekam na dobre chęci męża, żeby komode skręcił...pewnie to potrwa...;/
    Kamcia- kolorki super!
    Sarcia- narobiłaś smaka...

Angela89, Sabina, kamciaelcia, bisacz, mmargol, mysza0406, Pysiaczek89, Żabcia_, Anulka01, martta, marta258, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zeżarłam tubkę mleka zagęszczonego...o jak mi dobrze!!!

Angela89, Sabina, kamciaelcia, Anulka01 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kolejna przerwa, przydałoby się jeszcze podłogi pozmywać i wytrzeć lustra
    już nic nie będę mówić, że mnie denerwują brudne okna, ale ciągle u nas pada :(

jestem dumna z męża że postanowił znaczną część niepotrzebnych rzeczy wyrzucić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny z wizyt ! :)

claudiuszek, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek, dobre wieści ;) maluszek rośnie :D

Ja idę robić obiad :D

claudiuszek lubi tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo tematu okularów... czy któraś z Was używa szkieł kontaktowych? Bo chciałabym zamówić na próbę z gemini i nie wiem czy trzeba jakoś to u optyka najpierw zabadać czy mogę zamówić takie szkłą jakie mam w okularach?Np -2,5 i -2,75?

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy materace kokos-pianka-kokos i zastanawiam się czy je rozbierać i przeszukać stan kokosa? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelko, nie popadajmy w paranoje, ja tam wolałabym chyba żyć w błogiej nieświadomości :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, też tak sobie tłumaczę, ale jednak jak pomyślę, że mogłoby coś tam chodzić i na to kłaść dzieci :P to nie wiem czy nie ściągnąć wszystkiego i nie przejrzeć. Haha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede zamawiac pianka, gryka, kokos dobfze sie sprawowal przy corci

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno te robaki pojawiają się dopiero pod wpływem wilgoci, więc póki co nie ma czego się bać?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio swój materac wyjelismy (kokos -pianka -gryka )i mówię do męża ze była afera z robakami w gryce. A mąż od razu odp ze na pewno od wilgoci
    Nasz czysciutki
    Tylko pokrowiec musze wyprać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie mogę się doczekać, aż zacznę robić dziecięce pranie i powolutku wszystko układać na miejsce ;) póki co czekam na paczkę z gemini, gdzie jest lovela.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie powoli chcę się zabierać za pranie.. ale pogoda musi być fajniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie wiem od czego zacząć :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pranie zaczęłam od tego co szybko się pralo , szybko schlo i ewentualnie szybko prasowało :D czyli wszelkie koce, kocyki (PS dziś kupiliśmy kolejny kocyk :D )
    Potem wszelkie pieluchy
    pościel a ubranka na koniec

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    apropo tematu okularów... czy któraś z Was używa szkieł kontaktowych? Bo chciałabym zamówić na próbę z gemini i nie wiem czy trzeba jakoś to u optyka najpierw zabadać czy mogę zamówić takie szkłą jakie mam w okularach?Np -2,5 i -2,75?

Claudiuszek, u mnie trzeba miec receptę na szkła, nawet jak kupuje online - to inne badanie, osobne. Jak robiłam w PL to trwało godzinę z przymiarkami próbek, ale było za darmo bo kupiłam od nich pudło tych soczewek. Ogólnie mam inna receptę na okular i inna na szkła.

claudiuszek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę najpierw ciuszku te co do szpitala.. kocyki, rożki, pościel.. żeby już leżało w szafce gotowe.
    Stopniowo potem resztę ubranek. Ale ciężko się za to zabrać :D

A co do kocyków ja mam tylko jeden polarowy i mały do wózka. Chciałabym taki dzianinkowy, bawełniany jak sweterek, ale ich ceny są wysokie :(

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ