WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a ja już po wizycie, młody waży 2200 g, wszystko ok, nawet ten nieszczesny ukm się zmniejszył (wprawdzie po 1 mm na lewej i prawej)- było 8 mm a teraz mamy po 7
Podłączyli mnie dzisija pierwszy raz do ktg- czułam się jak na dworcu pkp
a potem pojechaliśmy do ikea- kupilismy komodę, te pojemniki na łózeczko, koszyczki do komody (takie separatory), jakies pudełka na te pierdółki Stasiowe, zjedliśmy klopsiki a teraz czekam na dobre chęci męża, żeby komode skręcił...pewnie to potrwa...;/
Kamcia- kolorki super!
Sarcia- narobiłaś smaka...Angela89, Sabina, kamciaelcia, bisacz, mmargol, mysza0406, Pysiaczek89, Żabcia_, Anulka01, martta, marta258, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
claudiuszek wrote:apropo tematu okularów... czy któraś z Was używa szkieł kontaktowych? Bo chciałabym zamówić na próbę z gemini i nie wiem czy trzeba jakoś to u optyka najpierw zabadać czy mogę zamówić takie szkłą jakie mam w okularach?Np -2,5 i -2,75?
Claudiuszek, u mnie trzeba miec receptę na szkła, nawet jak kupuje online - to inne badanie, osobne. Jak robiłam w PL to trwało godzinę z przymiarkami próbek, ale było za darmo bo kupiłam od nich pudło tych soczewek. Ogólnie mam inna receptę na okular i inna na szkła.claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa chcę najpierw ciuszku te co do szpitala.. kocyki, rożki, pościel.. żeby już leżało w szafce gotowe.
Stopniowo potem resztę ubranek. Ale ciężko się za to zabrać
A co do kocyków ja mam tylko jeden polarowy i mały do wózka. Chciałabym taki dzianinkowy, bawełniany jak sweterek, ale ich ceny są wysokie