X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po Lena zostaje lena ☺ wazy 1700 zdjecie wstawie jak dojade

Angela89, claudiuszek, kamciaelcia, bisacz, mmargol, Behemottka, Pysiaczek89, Żabcia_, Anulka01, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej corki opfawki sa w takim stanie ze jedynie, co to moze je lalka ubierac :) jiby z Solano oprawki ale co jak co 1,5 roku wyttzymaly

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już po wizycie, młody waży 2200 g, wszystko ok, nawet ten nieszczesny ukm się zmniejszył (wprawdzie po 1 mm na lewej i prawej)- było 8 mm a teraz mamy po 7 ;-) Podłączyli mnie dzisija pierwszy raz do ktg- czułam się jak na dworcu pkp ;-)
    a potem pojechaliśmy do ikea- kupilismy komodę, te pojemniki na łózeczko, koszyczki do komody (takie separatory), jakies pudełka na te pierdółki Stasiowe, zjedliśmy klopsiki a teraz czekam na dobre chęci męża, żeby komode skręcił...pewnie to potrwa...;/
    Kamcia- kolorki super!
    Sarcia- narobiłaś smaka...

Angela89, Sabina, kamciaelcia, bisacz, mmargol, mysza0406, Pysiaczek89, Żabcia_, Anulka01, martta, marta258, bbeczka91, _izunia_, violett lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zeżarłam tubkę mleka zagęszczonego...o jak mi dobrze!!!

Angela89, Sabina, kamciaelcia, Anulka01 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i kolejna przerwa, przydałoby się jeszcze podłogi pozmywać i wytrzeć lustra
    już nic nie będę mówić, że mnie denerwują brudne okna, ale ciągle u nas pada :(

jestem dumna z męża że postanowił znaczną część niepotrzebnych rzeczy wyrzucić :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny z wizyt ! :)

claudiuszek, Ewelina.Irl lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek, dobre wieści ;) maluszek rośnie :D

Ja idę robić obiad :D

claudiuszek lubi tę wiadomość

• claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo tematu okularów... czy któraś z Was używa szkieł kontaktowych? Bo chciałabym zamówić na próbę z gemini i nie wiem czy trzeba jakoś to u optyka najpierw zabadać czy mogę zamówić takie szkłą jakie mam w okularach?Np -2,5 i -2,75?

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy materace kokos-pianka-kokos i zastanawiam się czy je rozbierać i przeszukać stan kokosa? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelko, nie popadajmy w paranoje, ja tam wolałabym chyba żyć w błogiej nieświadomości :P

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, też tak sobie tłumaczę, ale jednak jak pomyślę, że mogłoby coś tam chodzić i na to kłaść dzieci :P to nie wiem czy nie ściągnąć wszystkiego i nie przejrzeć. Haha.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede zamawiac pianka, gryka, kokos dobfze sie sprawowal przy corci

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobno te robaki pojawiają się dopiero pod wpływem wilgoci, więc póki co nie ma czego się bać?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio swój materac wyjelismy (kokos -pianka -gryka )i mówię do męża ze była afera z robakami w gryce. A mąż od razu odp ze na pewno od wilgoci
    Nasz czysciutki
    Tylko pokrowiec musze wyprać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już nie mogę się doczekać, aż zacznę robić dziecięce pranie i powolutku wszystko układać na miejsce ;) póki co czekam na paczkę z gemini, gdzie jest lovela.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie powoli chcę się zabierać za pranie.. ale pogoda musi być fajniejsza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i nie wiem od czego zacząć :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pranie zaczęłam od tego co szybko się pralo , szybko schlo i ewentualnie szybko prasowało :D czyli wszelkie koce, kocyki (PS dziś kupiliśmy kolejny kocyk :D )
    Potem wszelkie pieluchy
    pościel a ubranka na koniec

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    apropo tematu okularów... czy któraś z Was używa szkieł kontaktowych? Bo chciałabym zamówić na próbę z gemini i nie wiem czy trzeba jakoś to u optyka najpierw zabadać czy mogę zamówić takie szkłą jakie mam w okularach?Np -2,5 i -2,75?

Claudiuszek, u mnie trzeba miec receptę na szkła, nawet jak kupuje online - to inne badanie, osobne. Jak robiłam w PL to trwało godzinę z przymiarkami próbek, ale było za darmo bo kupiłam od nich pudło tych soczewek. Ogólnie mam inna receptę na okular i inna na szkła.

claudiuszek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcę najpierw ciuszku te co do szpitala.. kocyki, rożki, pościel.. żeby już leżało w szafce gotowe.
    Stopniowo potem resztę ubranek. Ale ciężko się za to zabrać :D

A co do kocyków ja mam tylko jeden polarowy i mały do wózka. Chciałabym taki dzianinkowy, bawełniany jak sweterek, ale ich ceny są wysokie :(

‹‹ 1578 1579 1580 1581 1582 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ