WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, mamy piątek! Dziś wraca TŻ, ale się cieszę!! Za tydzień ma urodziny i na prezent między innymi zamówiłam Detektor Nie może chodzić ze mną na wizyty, a wiem że bardzo by chciał to chociaż serduszko będzie słyszał
YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cześć! Witam się i uciekam z młodym do szpitala. Trzymajcie kciuki żebym nie złapała tam żadnego paskudztwa i żeby moje dziecko zakwalifikowali do zabiegu. Powodzenia dla wizytujących i spokojnego dnia dla wszystkich mamuś!
Sabina, YvonnElizabeth, maluutka90, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja odkąd chodzę spać wcześniej to znikły trudności z wstaniem rano
póki co kawkuję, zaraz zrobię obiadek, a później do pracy, dziś na szczęście szkolenia, więc pewnie minie to szybciej, oby! Później czekają mnie jazdy i mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje
Witam i powodzenia na wizytach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej:-)
U mnie w nocy śnieg spadł teraz pruszy wrrrr jak ja nie nawidze zimy!!!
Jadę w odwiedziny do kumpela z kumpela i naszymi córkami. Babki wypad Potem gdzieś o knajpy zachaczymy i coś zjemy:-) i do domku.
Także trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i czekamy na wieści ja zawitam pod wieczór może szybciej.
Miłego dnia:-) -
Cześć,
Wczorajsze moje przywitanie przyjęte zostało ciszą..
Ale może dziś dostrzeżecie mój post i mi odpowiecie! Bardzo na to liczę..
W nocy podczas wizyty w toalecie na papierze zobaczyłam podbarwiony krwią (brązową) śluz. Wczoraj wieczorem się bardzo słabo czułam, ekstremalnie słabo. Dlatego już o 20 spałam.
Dziś niestety jestem w pracy Ale martwię się. Niby niepokojąca jest "żywa" krew, ale czy uważacie, że powinnam iść do lekarza? Czy macie też takie plamienia?
Będę wdzięczna za odpowiedź.
PozdrawiamBroszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaniellka wrote:Cześć,
W nocy podczas wizyty w toalecie na papierze zobaczyłam podbarwiony krwią (brązową) śluz. Wczoraj wieczorem się bardzo słabo czułam, ekstremalnie słabo. Dlatego już o 20 spałam.
Dziś niestety jestem w pracy Ale martwię się. Niby niepokojąca jest "żywa" krew, ale czy uważacie, że powinnam iść do lekarza? Czy macie też takie plamienia?
Pozdrawiam
Niektóre dziewczyny miały takie "plamienia" i na szczęście nie były czymś poważnym,ale żadna z nas lekarzem nie jest, więc może chociaż zadzwoń do lekarza i skonsultuj
LittleRedFox W takim razie mój powienien mi miesiąc miodowy zapewnić
Też bym gdzieś wyjechała poza miasto.. -
nick nieaktualnyaniellka wrote:Cześć,
Pozdrawiam
Hej
Najbezpieczniej jaknyś poszła do lekarza.
Ja miałam brązową plamkę w śluzie w styczniu, w terminie kiedy powinna wypaść mi miesiączka. Ale plamka była tylko raz - rano, potem się nie powtórzyła. U lekarza nie byłam bo stwierdziłam, że jak się nie powtórzy to nie ma potrzeby. 2 tygodnie potem byłam na usg i wszystko było w porządku. Lekarz potwierdził, że organizm mógł się do końca oczyścić.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja bym się najchętniej gdzieś przez weekend wybrała, mąż mi powinien wynagrodzić to że siedzi ostatnio wiecznie na nadgodzinach
U mnie podobnie. Ostatnio soboty i niedziele mieli nadgodziny... Nawet w walentynki pracował od 4 do 16....;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka ja bym swojego pogoniła, gdyby miał jeszcze w weekendy pracować, ale ostatnio pojechał sam z naszymi znajomymi na koncert do innego miasta, to było mi przykro, bo innym mówił że nie jadę bo głośno i kibelka nie będzie żadnego
Ksosia wyjechać gdzieś za miasto zawsze miło, nie ma co siedzieć w domu, póki się dobrze czujemy, póki brzuchy nie przeszkadzają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:26
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:U mnie podobnie. Ostatnio soboty i niedziele mieli nadgodziny... Nawet w walentynki pracował od 4 do 16....;/
za to 13.02 jak wróciłam z Poznania w domku były kwiatki i torcik walentynkowy, więc czepiać się nie mogę, ale to 3 SAMOTNE walentynki... i trzecie w związku z nim.. chlip chlip
Podobnie zawsze wyglądają moje urodziny, bo mam w czerwcu, a wtedy dużo pracy ma... -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Ksosia wyjechać gdzieś za miasto zawsze miło, nie ma co siedzieć w domu, póki się dobrze czujemy, póki brzuchy nie przeszkadzają...
Chociaz wylicytowaliśmy weekend w gołebiewskim w Karpaczu i w sumie czekaliśmy na koniec ferii, żeby jechać, więc kto wie... może małż szykuje jakiś wolny weekend