X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Asienka1184 Ekspertka

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)
    Ja dziś o 16:00 mam prenatalne, nie mogę się doczekać ;) miłego dnia

Macioszczyczka, Behemottka, Pysiaczek89, Angela89, mmargol lubią tę wiadomość

17.09 Icsi
    22.12.2015 transfer 4AA
    relgi09kfb4t07kf.png
    f2w3flw17dj6endt.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:18

Gumcia, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... A co z Cordy...????

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mamy piątek! Dziś wraca TŻ, ale się cieszę!! :D Za tydzień ma urodziny i na prezent między innymi zamówiłam Detektor :) Nie może chodzić ze mną na wizyty, a wiem że bardzo by chciał to chociaż serduszko będzie słyszał :D

YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Witam się i uciekam z młodym do szpitala. Trzymajcie kciuki żebym nie złapała tam żadnego paskudztwa i żeby moje dziecko zakwalifikowali do zabiegu. :) Powodzenia dla wizytujących i spokojnego dnia dla wszystkich mamuś!

Sabina, YvonnElizabeth, maluutka90, Behemottka lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:) jak dobrze, że dziś już piątek:) jakoś nie mogłam się zwlec z łóżka. Odliczam dni do wtorku:) Miłego dnia:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odkąd chodzę spać wcześniej to znikły trudności z wstaniem rano :)
    póki co kawkuję, zaraz zrobię obiadek, a później do pracy, dziś na szczęście szkolenia, więc pewnie minie to szybciej, oby! Później czekają mnie jazdy i mam nadzieję, że pogoda się nie popsuje :)

Witam i powodzenia na wizytach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asienka1184 wrote:
    Dzień dobry ;)
    Ja dziś o 16:00 mam prenatalne, nie mogę się doczekać ;) miłego dnia
    To ja już będę chyba po więc będę trzymać kciuki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89
    Asienka1184
    Tiktik
    Luliczek

POWODZENIA NA WIZYTACH! :):):)
    CIOCIA KSOSIA TRZYMA MOCNO KCIUKI!

Cordy odezwij się!

kamciaelcia, Angela89, Bratek, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:-)
    U mnie w nocy śnieg spadł teraz pruszy wrrrr jak ja nie nawidze zimy!!!:-(
    Jadę w odwiedziny do kumpela z kumpela i naszymi córkami. Babki wypad :-) Potem gdzieś o knajpy zachaczymy i coś zjemy:-) i do domku.
    Także trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace i czekamy na wieści ja zawitam pod wieczór może szybciej.
    Miłego dnia:-)

• aniellka Debiutantka

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Wczorajsze moje przywitanie przyjęte zostało ciszą.. ;)

Ale może dziś dostrzeżecie mój post i mi odpowiecie! Bardzo na to liczę..

W nocy podczas wizyty w toalecie na papierze zobaczyłam podbarwiony krwią (brązową) śluz. Wczoraj wieczorem się bardzo słabo czułam, ekstremalnie słabo. Dlatego już o 20 spałam.
    Dziś niestety jestem w pracy :( Ale martwię się. Niby niepokojąca jest "żywa" krew, ale czy uważacie, że powinnam iść do lekarza? Czy macie też takie plamienia?

Będę wdzięczna za odpowiedź.

Pozdrawiam

Broszka lubi tę wiadomość

WsW7p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się najchętniej gdzieś przez weekend wybrała, mąż mi powinien wynagrodzić to że siedzi ostatnio wiecznie na nadgodzinach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniellka, a czy boli Cię przy tym mocno brzuch? Ja bym zadzwoniła do lekarza, a jeśli będziesz się nadal źle czuła jedź do lekarza lub szpitala..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniellka wrote:
    Cześć,

W nocy podczas wizyty w toalecie na papierze zobaczyłam podbarwiony krwią (brązową) śluz. Wczoraj wieczorem się bardzo słabo czułam, ekstremalnie słabo. Dlatego już o 20 spałam.
    Dziś niestety jestem w pracy :( Ale martwię się. Niby niepokojąca jest "żywa" krew, ale czy uważacie, że powinnam iść do lekarza? Czy macie też takie plamienia?

Pozdrawiam

Niektóre dziewczyny miały takie "plamienia" i na szczęście nie były czymś poważnym,ale żadna z nas lekarzem nie jest, więc może chociaż zadzwoń do lekarza i skonsultuj :)

LittleRedFox W takim razie mój powienien mi miesiąc miodowy zapewnić :)

Też bym gdzieś wyjechała poza miasto.. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniellka wrote:
    Cześć,

Pozdrawiam

Hej

Najbezpieczniej jaknyś poszła do lekarza.
    Ja miałam brązową plamkę w śluzie w styczniu, w terminie kiedy powinna wypaść mi miesiączka. Ale plamka była tylko raz - rano, potem się nie powtórzyła. U lekarza nie byłam bo stwierdziłam, że jak się nie powtórzy to nie ma potrzeby. 2 tygodnie potem byłam na usg i wszystko było w porządku. Lekarz potwierdził, że organizm mógł się do końca oczyścić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja bym się najchętniej gdzieś przez weekend wybrała, mąż mi powinien wynagrodzić to że siedzi ostatnio wiecznie na nadgodzinach :P

U mnie podobnie. Ostatnio soboty i niedziele mieli nadgodziny... Nawet w walentynki pracował od 4 do 16....;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczka moje jadę do bratowej, która jest w 6 miesiącu juz... Takie tam ciążowe ploty i przedporodowe rozterki :)

Miłego dnia :*

Behemottka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka ja bym swojego pogoniła, gdyby miał jeszcze w weekendy pracować, ale ostatnio pojechał sam z naszymi znajomymi na koncert do innego miasta, to było mi przykro, bo innym mówił że nie jadę bo głośno i kibelka nie będzie żadnego :/

Ksosia wyjechać gdzieś za miasto zawsze miło, nie ma co siedzieć w domu, póki się dobrze czujemy, póki brzuchy nie przeszkadzają... :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 08:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    U mnie podobnie. Ostatnio soboty i niedziele mieli nadgodziny... Nawet w walentynki pracował od 4 do 16....;/
    ale mieliście fajnie w walentynki... mój wrócił o 22 :)
    za to 13.02 jak wróciłam z Poznania w domku były kwiatki i torcik walentynkowy, więc czepiać się nie mogę, ale to 3 SAMOTNE walentynki... i trzecie w związku z nim.. chlip chlip

Podobnie zawsze wyglądają moje urodziny, bo mam w czerwcu, a wtedy dużo pracy ma...:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ksosia wyjechać gdzieś za miasto zawsze miło, nie ma co siedzieć w domu, póki się dobrze czujemy, póki brzuchy nie przeszkadzają... :P
    Namawiasz mnie to skonstruowania intrygi przeciw małżowi??? Przecież sam z siebie w życiu nie pojedzie, bo... praca

Chociaz wylicytowaliśmy weekend w gołebiewskim w Karpaczu i w sumie czekaliśmy na koniec ferii, żeby jechać, więc kto wie... może małż szykuje jakiś wolny weekend :)

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ