X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz mial wczoraj o 22 zachcianke na nalesniki.

A cos lepszego Wam powiem! Bo czasem watpie kto z nas jest w ciazy. Maz jadl loda... Twisterek soczyscie owocowy... A ja jadlam salatke (szynka, ser, kukurydza). Maz w trakcie jedzenia otworzyl buzie i mowi daj sprobowac... Ja sie patrze, ale mysle "spoko". Daje, a on mowi "dobre" po czym wraca do loda i po chwili znow "jeszcze".

Rozumiecie... Lody z salatka!:o
    Ciazowa mieszanina smakow!

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio załapałam panikę, że nie będę miała do czego się spakować, bo moi rodzice wyjeżdżają na urlop i wrócą początkiem sierpnia - wtedy lepiej już mieć chociaż w połowie torbę spakowaną, a rodzice męża będą na urlopie jak będę w szpitalu i zaczynam się zastanawiać czy nie kupić jakieś taniej torby. A mój brat żebym spakowała się do tej dużej torby z biedronki wielorazowej, co mąż podchwycił, że w sumie nie najgorszy pomysł, skoro stwierdziłam że do plecaka na harcerza nie chcę o.O

wczoraj ogląda rzeczy z gemini, bierze wkładkę laktacyjną "ale ty takich dużych cycków nie masz"

no dzięki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierś w sosie wiśniowym, albo faszerowana suszonymi pomidorami oraz szpinakiem w sosie z sera plesniowego.
    Mogę podać przepis, oba bardzo szybkie. ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Pospalam ;)
    Wizyt w labo to i ja nie znoszę. Dlatego zawsze jeżdżę później. Tłum się przewali i jest szybko. Ja też się nie pcham bez kolejki, choć uwielbiam patrzeć na emerytów. To jest walka! Kiedyś śmiałam się strasznie bo taki starszy facet klocki się niemiłosiernie ze wszystkimi, aż Pani z laba wyszła i fo zapytała gdzie mu tak spieszno. Czy mu dzieci w domu płaczą? I się zamknął. :)

Anka przy zakupie torby masz info, ze wysyłka dopiero po 23.07. Ja też czekam. Ale udaje, ze cierpliwie ;)
    Miałam.wczoraj w końcu puścić zamówienie w gemini, ale nie wiem ile mnie skrobnie naprawa samochodu :(

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana :)
    Wstałam trochę wcześniej żeby się wziąć za jakieś sprzątanie, bo wczoraj to tylko dwa prania zrobiłam i miejsce w szafie na ubranka Krzysia. Dzisiaj mama ma przyjechać i pomóc w prasowaniu. Tyle rzeczy miała zrobić ehh...

Ja mam na obiad znowu pomidorowa i ewentualnie fasolkę. Nie chcę się gotować tylko dla siebie.
    Ksosia piersi z kurczaka to zazwyczaj robię w przyprawie do kurczaka i ziołach w folii w piekarniku, albo knorr do potraw chińskich.

Powodzenia na wizytach i na badaniach.

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzę, że nie tylko ja dziś na badaniach. Ja robię w luxmedzie, więc nie ma przepychania ani wpuszczania, bo są.numerki. Zwykle idzie sprawnie, więc dużo czasu tu nie spędzam.

Ja dziś.znowu mam obiad z.głowy, bo mąż ma coś po pracy robić u rodziców to chociaż obiadem odpłacą;)

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Wszystkim :)
    Jeżeli mowa o wizytach w laboratorium, to ja owszem korzystam z mojego przywileju wchodzenia bez kolejki. Ja nie mogę sobie siedzieć na twardym krzesełku i czekac na swoją kolej, chociażby ze względu na mój szew. Poza tym jeżeli jest na drzwiach wyraźnie napisane, ze ciężarne maja pierwszeństwo, to czemu mam nie skorzystać. W koncu nie zawsze bede ciężarna :D

Madziuuuula lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku jak się czujesz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    A ja dzis mialam noc ciezka, matko ! Jak mi bylo goraco...krecilam sie z boku na, bok ani w prawo sie ruszyc ani w lewo...a gdzie tu jeszcze dwa miesiace....

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pysiaczku jak się czujesz?
    Dziękuje za zainteresowanie Sabina :*
    Większość czasu leze, wstaje zeby zrobic sobie jedzenie i do toalety. Mam raz gorsze dni, ze cos tam boli mimo leżenie, a sa dni, ze jest naprawde fajnie. A tak poza tym to odliczam każdy dzień :)
    A jak tam u Ciebie? Jak brzuszek?

Sabina lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jestem z typu ludzi "bezczelna ciezarna", w laboratorium nawet nie pytam kto jest ostatni, staje pod drzwiami i jak ktos wychodzi to od razu wchodze i malo mnie interesuje czy sie to komus podoba czy nie. Wychodze z zalozenia ze co roki w ciazy nie chodze, a na starosc to sie jeszcze nasiedze. :)

Pysiaczek89, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i z obiadu zrobie misz- masz....
    Tak fatalnie sie czuje.. Jak maz wychodzil z domu powiedzialam mu ze chyba dzis urodze.... Normalnie nie mam na nic sily....:(
    A ze to 4. pietro to do sklepu nie bardzo chce wychodzic...:(
    I jeszcze malutki dzis dziwnie sie rusza w tym jednym miejscu ktore rano zabolalo...:(

A jeszcze wracajac do wczorajszych rozmow to wyobrazcie sobie ze szwagierka przyjechala zza granicy. Nawet nie dala znac!
    Maz jak wczoraj pojechal na chwile do rodzicow to sam nie mogl uwierzyc ze nikt nie zadzwonil i nie powiedzial... Az mi sie smiac chce z naszej pozal sie Boze "rodziny".

• agatia Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po echo serca pan dr z certyfikatem od echo nie widzi żadnych nieprawidłowości ufffff. Kolejne echo już po urodzeniu u Liwki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:31

Ksosia, pirelka, Pysiaczek89, sarcia123, violett, Angela89, A_n_k_a_80, mysza0406, bbeczka91, mmargol, _izunia_, Skali89, Bratek, claudiuszek, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wiesci! :*

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim,

Marcelina mnie obudziła o 6, wierciła się jak kucyk pony :D aż obudziła siostrę i tak przez ponad godzinę... ale udało mi się jeszcze zasnąć.

Ja liczę na wózek w tym tygodniu i to bez przygód i niespodzianek, bo chyba mnie szlag trafi !

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1edf91b3daa.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e46f0b2acc7.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db4c5f157645.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcb12292deda.jpg

Kolejne :) Sa przeurocze :) nie mialam, ani jednej, a tu az tyle :).

Jejku, jakie cudne!
    Ehh ja oszaleje jak kiedys doczekam sie corki :p
    Ale bede miala przynajmniej wymowke, bo teraz moj maz nie zna umiaru, on juz chce kupowac samochody dla malego. Ostatnio spedzilismy jakies pol godziny w markecie na dziale z zabawkami, bo trzeba bylo kupic cos dla synka kuzyna, a maz tylko przezywal, ze dla naszego Jasia to wszystko pokupuje. A on raczej jest oszczedny, wiec bylam w szoku :D ja cierpliwie czekalam przewieszona przez koszyk, bo mnie maly kopal w bok z radosci chyba :D

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole dzien dobry :)
    Przed chwila kurier przywiozm mi pake z gemini, ale jakos nie moge sie zmobilizowac do rozpakowywania :D

Mnie dzis maly obudzil jakos kolo 5, tak sie zaczal wiercic, ze sie zmartwilam, polozylam reke na brzuszku, a on sie chcial bawic :D wiec mnie kopal, ja oddawalam, to kopal jeszcze mocniej :) tak chyba z 15 minut, potem zasnal ;)

Juz sie go nie moge doczekac nooo :)

A_n_k_a_80, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatnio chciał lego technic wyciągać :P
    on myśli że jak tylko podrośnie to już się tym będzie bawił...
    bo przecież lego duplo to nie poziom dla naszego syna :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

Gratuluję!! Super wiesci :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i my zaczynamy dzisiaj 32 tc :) ale czas leci...

agatia, _izunia_, Żabcia_ lubią tę wiadomość

‹‹ 1609 1610 1611 1612 1613 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ