WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dopiero wstałam, coś mi się dobrze spało
Witajcie
U nas zaczął się wysyp cukinii i borówki więc cukinię do obiadku trzeba wkomponować. Synuś znowu zapisał się na siłownię więc ma koncert życzeń odnośnie jedzenia, mąż uwielbia ziemniaki a ja mam takiego smaka na kopytka z twarogu, że mam ślinotok jak tylko pomyślę.Zaraz będę kombinować co na obiad.
Ja chodzę do laboratorium i tam jak są przede mną 3 osoby to już jest dużo, przeważnie wchodzę z marszu. Ostatnio szukałam info, że ciężarne wchodzą bez kolejki ale u nas w labie nie znalazłam choć i tak czekam grzecznie na swą kolej.
Ksosia ja mam z rodziną męża poprawne stosunki tzn nas odwiedzaja od wielkiego dzwonu i odwrotnie i dobrze mi z tymCzasem tylko mi męża szkoda.
-
nick nieaktualnyHaha o lego tez sie nasluchalam. Oby mieli tule zapalu jak juz nam maluchy oodrosna i faktycznie ciagle beda chcialy sie bawic :p
Moj ostatnio zobaczyl, ze kupilam jedne spodenki z samochodem i sie ucieszyl, ze wresxcie cos dla chlopca kupilam
Co do ubranek, zrobilam przeglad i na rozmiar 56 mam moze ze 4 sztuki lacznie, na 62 mam wszystkiego po 5-7 sztuk, a na 68 mam tylko kilka, bo chyba bede kupowac juz na biezaco.
Zostalo mi kupic jeszcze kilka par spioszkow ito chyba na razie wystarczy, na pewno cos jeszcze ktos przyniesie jak sie maly urodzi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to w takim razie przestaje sie dziwic moje, u mezowi, bo on co widzi klocki lego to chce kupowac pod pretekstem ze to dla synusia, oszalec mozna z tymi facetami
Ja mu powieczialam ze jak sie maly urodzi to bardzo chetnie oddam mu wszelakie obowiazki zwiazane z kupnem ciuchow i innych rzeczy dla dziecka skoro taki chetny na zakupy -
nick nieaktualnyMy mamy wizytę w piątek, chyba będziemy już robić prenatalne III trymestru, może znowu poznam wagę dziewczynek
Ogólnie coraz ciężej chwilami się czuję, brzuszek pęka, napina się i wypinają się.. kłuje i czuję krocze przy ruchu nogami. Ciężko się schylać i myć nogi
A dobija mnie praca mężanie wiem jak to będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 10:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi mój jeszcze na kolejkę się napalił, choć ostatnio rozmawiał z kumplami, żeby zainwestować w taką co można zestawy w jedno łączyć i prowadzić przez wszystkie pokoje, a oni że kupią swoje i będą nas odwiedzać, mam zostawić dziecko i sama pójść np do fryzjera, że się będą razem bawić
-
nick nieaktualnySprawdziłam sobie prognozę pogody i żegnaj deszczu przynajmniej na 3 dni, pranie czas ogarnąć do końca.
Te pogody są takie, że łapię się na tym, że zapominam, że dzieciaki mają wakacje, niech im teraz słonko trochę poświeci.
Mam dziś przypływ energii oby tak było do końca dnia -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Pirelko zmienil juz ta prace czy jednak sie powstrzymal? Przepraszam jesli pisalas o tym ale nie pamietam.
Pamietam ze sie bardzo balas zmiany.
Nie wiem jak będzie jak dzieci się urodzą i jeszcze moja mama będzie, wszyscy w tym jednym pokoju łącznie z męża pracą.
Nie wspomnę, że martwię się czy kasa z tego będzieNo nic..do końca sierpnia trzeba dać czas.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPirelko domyslam sie ze jest ciezko ale ostatnio rozmawialam o tym ze swoim. Tzn. Ja ciagle mam pretensje ze praca, praca, praca. Kiedys przez telefon sie poplakalam i wykrzyczalam mu ze to jego firma powinna byc jego zona, a nie ja i ze to firme kocha a nie mnie... No i nastal dzien rozmowy, podczas ktorej pwiedzial mi ze jesli nie bedzie nas stac na pampersy albo mleko albo gdy nie bede mogla kupic synkowi nowych spodenek bo wszystkie beda za male, to on soe bedzie czul jak frajer i ciota, ktora nawet rodziny nie potrafi utrzymac. I te slowa daly mi do myslenia. Obiady coraz czesciej jadam sama i wciaz sie denerwuje ale teraz tez probuje wspierac... Dobrze ze mamy takich pracusiow zamiast leserow ktorzy nie chca pracowac bo zasilek dostana....
Bisacz:o az nie wierze! Chyba faktycznie ubierz pizamke i wez kakao w termos