WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:ja się boję że czegoś zapomnę dla dziecka
niby ubranka są szpitalne, ale czy mam brać kocyk lub pieluszki tetrowe?
Miałam swój rożek, pieluszki tetrowe, ubranka, okrycie kąpielowe. Mnie pościel szpitalna uczulała, a co dopiero dziecko. A niestety dezynfekcja i pralnia jest jedna. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja się boję że czegoś zapomnę dla dziecka
niby ubranka są szpitalne, ale czy mam brać kocyk lub pieluszki tetrowe?pieluszki biorę zwykłe białe tetrowe.
Ciuszki u mnie własne też są wymagane z tego co wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamcia, dokładnie chcę zabrać minimum rzeczy, już wczoraj mężowi tłumaczyłam co jak się nazywa, żeby wiedział co dowieźć mi do szpitala
pirelka, ja mam jakąś schizę, że coś mi w akcji w szpitalu zaginie, bo jak coś się zabrudzi to położne wszystko wyrzucają do jednego kosza i nie odzyskasz. Już pal licho pieluszki, tetrę, ale kocyk??Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:08
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kamcia, dokładnie chcę zabrać minimum rzeczy, już wczoraj mężowi tłumaczyłam co jak się nazywa, żeby wiedział co dowieźć mi do szpitala
pirelka, ja mam jakąś schizę, że coś mi w akcji w szpitalu zaginie, bo jak coś się zabrudzi to położne wszystko wyrzucają do jednego kosza i nie odzyskasz. Już pal licho pieluszki, tetrę, ale kocyk?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:LRF
Dla siebie jakaś przekąskę tez do cc trzeba przygotować. Bo przyjmują na czczo rano a śniadania czy nawet obiadu dla nas mogą nie miećWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:12
-
nick nieaktualny
-
Pirelka
Nawet jakieś biszkopty czy coś
mnie przyjęli dzień przed cc (i niespodziewanie cc zrobili o dzień wcześniej wiec od rana byłam na czczo aż do drugiego dnia ). A koleżanka w dniu przyjęcia miała cc
Nie wiem od czego to zależy
I woda niegazowana do torby - trzeba dużo pić dla mleczka a ja miałam zakaz picia ¥skoro mleko zasuszalam ) -
nick nieaktualnyhaha, będzie jazda, bo jak jestem głodna to jestem niemiła
mój się już przyzwyczaił i jak zaczynam na niego szczekać, to wie że trzeba mnie nakarmić
a może poproszę mamę o zrobienie domowego rosołku?
mam nadzieję, że nikt jej nie przegoni z zupą... -
Little Red Fox wrote:haha, będzie jazda, bo jak jestem głodna to jestem niemiła
mój się już przyzwyczaił i jak zaczynam na niego szczekać, to wie że trzeba mnie nakarmić
a może poproszę mamę o zrobienie domowego rosołku?
mam nadzieję, że nikt jej nie przegoni z zupą...Na pewno musi być lekkostrawne, żeby nie wymiotować, żeby było łatwo się wypróżnić po z cięciem nie jest to łatwe
Ale uwierz mi, że po cc słabo się myśli o jedzeniu
sa inne priorytety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:22
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Pirelka
Nawet jakieś biszkopty czy coś
mnie przyjęli dzień przed cc (i niespodziewanie cc zrobili o dzień wcześniej wiec od rana byłam na czczo aż do drugiego dnia ). A koleżanka w dniu przyjęcia miała cc
Nie wiem od czego to zależy
I woda niegazowana do torby - trzeba dużo pić dla mleczka a ja miałam zakaz picia ¥skoro mleko zasuszalam )jakiegoś banana wrzucę do torby, by na "po porodzie" coś było