WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Gdzie kupię ochronny fartuch i ochraniacze na buty do szpitala? Myślałam, że w aptece, ale nie mają
a chciałam mieć wcześniej niżeli kupować w automacie w szpitalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 12:39
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Gdzie kupię ochronny fartuch i ochraniacze na buty do szpitala? Myślałam, że w aptece, ale nie mają
a chciałam mieć wcześniej niżeli kupować w automacie w szpitalu.
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:u nas z tego co się orientuję to te ubranka dla męża są dodatkowo płatne i można kupić u położnych na oddziale, a że kapcie z automatu to wiadomo, tylko kto je jeszcze zakłada?
-
U nas tez dają wierzchnie okrycie dla taty. Kapcie własne trzeba mieć. Nawet tych automatów nie ma - logiczne. Bo przecież ludzie jednorazowe używają wielorazowo
A do dzidzi na salę(czyli wizyta u mnie ) na początek każą zakładać fartuszki (białe bawełniane ). Ale mąż później to ignorowal zwłaszcza ze byłam sama na sali -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka
bo u nas chyba na szkole rodzenia takie szczególy podawali...stąd teraz się smieje ze chyba trzeba zawitać na SR zeby chociaz liste do szpitala dostacmąz jest za
ale okaze się w czwartek-poproszę położną o tę listę, a jak nie to idziemy sie edukowac -
nick nieaktualny