WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOsttanio stwierdzilam ze ciaza zdecydowanie za dlugo trwa, 9 miesiecy to jest koszmar chodzic w zasadzie najgorszw sa 3 osganie miesiace jak nie idzie spac i wszystko boli...
juz nie mowiac zeby postac wmsklepie w kolejce albo gdziekolwiek pieszo isc
-
sarcia123 wrote:Osttanio stwierdzilam ze ciaza zdecydowanie za dlugo trwa, 9 miesiecy to jest koszmar chodzic w zasadzie najgorszw sa 3 osganie miesiace jak nie idzie spac i wszystko boli...
Co do dwójki to nie pamiętam kiedy zrobiłamAle chyba szybko bo po 3 dniach byłam do wypisu, tylko czekaliśmy na Młodego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 14:47
-
nick nieaktualnyja czuję że jestem w ciąży, bo regularnie mały daj popalić
a tak poza tym czuję jak coś mi spadnie i trzeba podnieść, jak idę spać i muszę jeszcze odwiedzić toaletę kilka razy i jak za długo stoję lub pochodzę za bardzo
ja uciekam do tego intermarche zobaczyć na te promocje -
nick nieaktualnyJa tez do wc ostaynio biegam jak szalona
najgprzej jest jak wstane w nocu, to pozniej sie krece bo usnac wtedy nie moge....a ja duzo nie przytylam bo 6,5 kg poki co i maly jest duzy i sie strssznie rozpycha i bardzo mocno go czuc akurat...a dzis dla odmianh od rsna w glowie mi sie kreci..
ja mezowi powiedzialam ze ta ciaze zdecydowanie gorzej znosze , w 1 ciazy to nawet nie odcsuwalam ze w ciazy jestem i z wielkim brzuchem pracowalam w domu wszysyko robilam..a teraz normalnie jak by nagle 75 procent sprawnosci ktos mi zabral.przed wyjsciem do sklepu sie zezloscilam na maksa bo skarpetki ubrac nie moglam ? !!! Nawet z podmywaniem sie przez ten brzuch mam juz problem -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Osttanio stwierdzilam ze ciaza zdecydowanie za dlugo trwa, 9 miesiecy to jest koszmar chodzic w zasadzie najgorszw sa 3 osganie miesiace jak nie idzie spac i wszystko boli...
Dla mnie najgorsze były pierwsze 3-4 miesiące mega mdłości, a teraz, mimo że sapię, jestem ociężała i trudno się schylać, to nawet nie narzekam.Ostatnio nawet jakaś pani w kolejce chciała mnie przepuścić, ale podziękowałam. No i odpukać, całkiem dobrze śpię. W 1. ciąży było dużo gorzej z tym.
-
Ja się wczoraj uparłam, biegałam ze śrubokrętem, rozkręcałam kołyskę i pościągałam wszystkie poszycia również z wózka i fotelika. Dzisiaj poszła pierwsza pralka z nowymi ciuszkami, pościelami. Jutro pozostałe rzeczy. Zostało mi tylko przejrzeć które pieluchy tetrowe się nadają po Artku i wyprać je w loveli razem z biustonoszami do karmienia i koszulami nocnymi do szpitala. Poprasować, spakować torby i można rodzić.
Byle nie przed 38 tyg.
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja tez jestem z typu ludzi "bezczelna ciezarna", w laboratorium nawet nie pytam kto jest ostatni, staje pod drzwiami i jak ktos wychodzi to od razu wchodze i malo mnie interesuje czy sie to komus podoba czy nie. Wychodze z zalozenia ze co roki w ciazy nie chodze, a na starosc to sie jeszcze nasiedze.
A jak sa inne ciężarne to tez masz to w dupie?
Mi sie wlasnie taka trafiła ostatnio. Najważniejsza ze wszystkich, bo jej sie należy.
Dopiero pielęgniarka jej zwróciła uwage.
Little Red Fox wrote:kolejna paczka czeka na mnie, trzeba ją tylko z paczkomatu odebrać
tym razem organizer na łóżeczko, mam nadzieję że zmieszczą się tam pieluszki, ceratki i prześcieradło
chyba po obiedzie przejadę się do intermarche po te pampersy, skoro promocja
Pokaz prosze ten organizer i napisz czy jest ok, jesli chodzi o pojemności kieszeni.
Ja zamówiłam u chińczyków taki mały organizer z uszami, zeby był przenośny. Kilka pampersow, krem, zasypka i co tam wieszcze trzeba. Zeby sie dało złapać w rękę i przenieść do drugiego pokoju. Za 2$, z dostawa do 2 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 15:23
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny