WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja przyznaję, że to były gotowe płatki z mlekiem, więc nie jest to ideał - ale za to coś, co jem często, mam już w oku, ile mogę użyć itd. - i do tej pory co najwyżej lekko przekraczałam. A nie tak, że przed śniadaniem 80, a godzinę po - 171
No nic, coraz bardziej trzeba przykręcać śrubę i jakoś będzie... ;/ Początkowo ważyłam produkty i potem wyliczałam WW, by nauczyć się "mieć w oku" porcje - chyba pora wrócić do tego
Grunt, że Młody sobie nie krzywduje. Nadal aktywny, rozrabia, jak pijany zając w kapuścieWieczorami tak urzęduje, że aż Małż rechocze czasem, obserwując mój skaczący brzuch
No i coraz częściej jest tak, że chyba nie tylko kopie, tylko jakby się rozpycha... Bo np. czuć "strzał", po czym przez jakiś czas w tym miejscu odstaje coś, co mniej więcej jest wielkości stopy dziecka i jest twarde, jak jasny pieron - można to dosłownie złapać w dłoń
A potem zmiana i strzał oraz "coś" w innym miejscu. No niech Mu będzie
))))
agatia lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:A pytanko z innej parafii - może już było, ale ciężko za Wami nadążyć gadułki
Czy ktoś ma jakieś sprawdzone info/opinie o MASAŻU KROCZA? Od sensownej położnej/lekarza, albo sama stosowała (z jakimi skutkami? jak regularnie?)? Bo w sumie są różne wersje - w jednych źródłach każą od połowy ciąży, w innych - od 34 tc, albo nawet później... I bądź tu człeku mądry
u nas w szkole rodzenia mówiła, że nawet po 36 tygodniu. zrobić miksturę z parafiny lub olejku z midgałów + wit.E i 3x15 minut masować.
i po 36 tygodniu również pić napar z liści malin i łykać wiesiołek.
Gina dzisiaj spytałam to powiedział, że mogę sobie pić napary i łykać wiesiołek, ale najlepiej macicę do porodu przygotuje dobry, regularny seks
skurcze macicy i sperma.
tylko, żeby jeszcze się chciałoBratek, Sabina, AJrin, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Ulf, haha, no o tym seksie też u nas mówili, tylko właśnie im bliżej terminu, tym mniej się chce
kamcia - a wiesz, jestem ciekawa czy to się tak przełoży. U mnie i u brata ponoć porównanie aktywności przed i po porodzie wypadło właśnie na odwrót
Więc wiesz, jest nadzieja....kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywróciłam, coś mnie lenistwo teraz zbiera
a nie chcę się kłaść na drzemkę, bo później długo zasnąć nie będę mogła
muszę się w końcu ogarnąć i kupić te koszule, żeby do końca lipca ogarnąć całą wyprawkę, tylko nie wiem gdzie karmiki stacjonarnie jeszcze dostanę w dobrej cenie... -
nick nieaktualnyDziewczyny nie piszę na szybko z telefonu, bo jestem w gościach, ale dostalam wyniki badań poproszę powiedzcie mi - białko w moczu panikować jest 6mg/dl? No i glukoza w moczu 100mg/dl? Oczywiście erytrocyty i hemoglobina, hematokryt leży, ale to już poczeka na lekarza.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pytalam sie gina o masaż krocza to już kazał stosowac i wiesiolek też. Generalnie to zawsze w jakimś stopniu ponoć pomaga a co do seksu tonja też mam anty nastawienie biedy M jak juz nnie dorwie to dlugo nie fikamy...
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny