WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamcia, u nas też, a czasem aż się boję że mu jakąś krzywdę zrobię, bo zaczynam się po brzuchu drapać, on wypina się w tym samym momencie, a ja mam wrażenie że go wpycham do środka, taka paskudna synchronizacja
wczoraj mieliśmy czkawkę w tej samej chwili
u nas główka prawie 30 cm (dokładnie 299,6 mm - w 32 t 6 d)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Tak sie wczoraj mierzylyscie mamy, ja mam 107 w brzuszku na plusie 15kg
. Dzisiaj pralam becik i koce. Wypralam koc z zafiro na 30*+400obr wirowania i powiem Wam ze wyglada przecietnie, zobaczymy jak wyschnie
, kiepska pogoda i nie chce schnac
. Jeszcze musze uprac pieluchy spiworek sliniaki przescieradla i otulacze muslinowe plus reczniki i bedzie prawie wszystko. Jeszcze chce uprac nosidelko z ergobaby lacznie z wkladka dla noworodka
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej . Ale u nas upal wiatrak nic nie pomaga
. Nicola strasznie marudna bo przeziebiona . Ja w nocy spac nie moge . Polozylam si z nia na drzemke i spalysmy 2,5h . No jeszcze troszke brzuchatki i bedziemy po kolei sie rozpakowywac to bedzie nam lzej
Milego wieczoru
-
agatia wrote:Sarcia, ale bym zjadła pizzę domową z ananasem, szynką, kukurydzą i masą sosu czosnkowego
ale niestety na razie to nie dla mnie przy cukrzycy, ale po ciąży na pewno się skuszę
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny