WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela
poza tym to tylko usg
na zywo wszystkiego sie dowiemy ze szczegółami
PS 42 cm długosci to tez duzo, ja jako wczesniak (chyba) 35tc miałam 48 cm
PS 2
poza tym główki po cc tez sa inne
po porodach sn jednak sie sciskaja
Wielkolud z niej jestI tak zostało do teraz ale pisałam ma po kim.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:a żebyś wiedziała. Mówię czyżby coś jeszcze wyhodowali? Ale na szczęście negocjować się umiem
I wyszło na moje
na koniec dnia mój Młody rozwalił sobie usta i wędzidełko pod wargą górną o kant stołukrew sie lała, mam nadzieję, że zęby całe, jutro zobaczę dokładnie, bo Młody zasnął, a ja się spłakałam później
Na pierwszy rzut oka tylko warga pokiereszowana. O matko, to nam się dzień zakończył.
Miałam iść ze znajomymi, ale nie pójdę bo już mam stres -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Mnie tez boli (pobolewa) spojenie. Juz mnie ciagnie do dolu. I jeszcze jak maly sie rusza to mam wrazenie ze raczke zaraz zobacze jak wystaje z pochwy!!!
Hahaha aie usmialam z tego, bo mam dokladnie takie samo uczucie i wtesy pedze do wc zrobic aikumi zobacYc czy n7c nie ma. Z cyklu schizy ciazowe haha xD -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Mnie tez boli (pobolewa) spojenie. Juz mnie ciagnie do dolu. I jeszcze jak maly sie rusza to mam wrazenie ze raczke zaraz zobacze jak wystaje z pochwy!!!
Ja mimo ułożenia główkowego nie odczuwam dyskomfortu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mmargol
Ja po 30 tc juz nie jestem w temacie. Z Emilka nie robiłam juz usg -było to przed cc ale mocno się pomyliło odnośnie jej wagi
PS
Ale jeśli teraz jest np na 90 centylu to w najgorszym wypadku przy urodzeniu tez będzie na 90 i tylko trzeba odczytać tę liczbę
Wg moich siatek to 38 cm
Ale się uśmiałam
Przecież emisia miała 38 cm czyli 90 centylWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 21:06