WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wypilabym kakałko
moze byc z białym serem
Moj młody na kontroli w 30+5 i 1600g miał główkę prawie 29cm. Zobaczymy za tydzien w czwartek jak mu idzie dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 23:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia jak to poważnie brzmi ten tydzień
Witam się z rana lecę na 7 na promocję mam nadzieję że uda mi się coś znaleźć i ze nie bedzie tłumu głupich bab chociaż w to wątpię.
A dzis pranie kolejna porcja
Miłego dnia
A co do labu to ja nie mam problemu bo jeszcze nie trafiłam na kolejkę ale jak jar np kasa uprzywilejowane to korzystam. Najgorzej mnie denerwuje jak jest taka kasa zamnkieta a wszędzie kolejki . I się zastanawiam po co taka kasa jak zamknięta
-
Witam się z rana:) lecę na badanie krwi
w brzuchu burczy z głodu ze aż skręca.
Nasza bryka doszła w piątek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bad1fea49a5.jpg
Skali89, Ksosia, Sabina, martta, kamciaelcia, Pysiaczek89, Anulka01, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, violett, marta258, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w 33tc
Mycha bryka jak ta lalaSabinko powodzenia!
Oj ja bym sobie wypila kakao na śniadanie, uwielbiam, no ale cukrzyca...
Dzisiaj zapowiada się ładny dzień, obiecałam poplynac statkiem dzisiaj po motlawie z 6letnim siostrzencem. Mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do szału hehe bo ostatnio to nietrudne u mnieoczywiście juz mi sie odechcialo przez 24h odkad sie zgodzilam na to, alenie bede taka wredna i poplyne, 90min rejsu mam nadzieję jakos wytrzymać, tylko walowke cukrzycowa musze miec ze sobą..
-
nick nieaktualny
-
lrf
ja właśnie w lubuskim
do lasu podjeżdzamy autem kilka km
właśnie u nas jest najwiecej lasów (pracowałam kiedys przy książce "lasy polski")
ale mam ochote na kurki, jest dość sucho, ale taki spacerek tylko dla zdrowia
fakt , ze na grzybach bywałam w 7 miesiacu z Emilkąale na końcu 8 jeszcze nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny