WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wypilabym kakałko
moze byc z białym serem 
Moj młody na kontroli w 30+5 i 1600g miał główkę prawie 29cm. Zobaczymy za tydzien w czwartek jak mu idzie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 23:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia jak to poważnie brzmi ten tydzień

Witam się z rana lecę na 7 na promocję mam nadzieję że uda mi się coś znaleźć i ze nie bedzie tłumu głupich bab chociaż w to wątpię.
A dzis pranie kolejna porcja
Miłego dnia
A co do labu to ja nie mam problemu bo jeszcze nie trafiłam na kolejkę ale jak jar np kasa uprzywilejowane to korzystam. Najgorzej mnie denerwuje jak jest taka kasa zamnkieta a wszędzie kolejki . I się zastanawiam po co taka kasa jak zamknięta

-
Witam się z rana:) lecę na badanie krwi
w brzuchu burczy z głodu ze aż skręca.
Nasza bryka doszła w piątek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2bad1fea49a5.jpg
Skali89, Ksosia, Sabina, martta, kamciaelcia, Pysiaczek89, Anulka01, mmargol, claudiuszek, A_n_k_a_80, violett, marta258, bbeczka91, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w 33tc

Mycha bryka jak ta lala
Sabinko powodzenia!
Oj ja bym sobie wypila kakao na śniadanie, uwielbiam, no ale cukrzyca...
Dzisiaj zapowiada się ładny dzień, obiecałam poplynac statkiem dzisiaj po motlawie z 6letnim siostrzencem. Mam nadzieję, że nie doprowadzi mnie do szału hehe bo ostatnio to nietrudne u mnie
oczywiście juz mi sie odechcialo przez 24h odkad sie zgodzilam na to, alenie bede taka wredna i poplyne, 90min rejsu mam nadzieję jakos wytrzymać, tylko walowke cukrzycowa musze miec ze sobą..
-
nick nieaktualny
-
lrf
ja właśnie w lubuskim
do lasu podjeżdzamy autem kilka km
właśnie u nas jest najwiecej lasów (pracowałam kiedys przy książce "lasy polski"
)
ale mam ochote na kurki, jest dość sucho, ale taki spacerek tylko dla zdrowia
fakt , ze na grzybach bywałam w 7 miesiacu z Emilką
ale na końcu 8 jeszcze nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[
buuuu