WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się jeszcze żaden kleszcz w życiu nie przyczepił :)
    ale ja tak całe życie na przypale, jak to mój mąż mówi, czasem mam więcej szczęścia niż rozumu i już dawno powinna mnie natura wyeliminować ;D

czy któreś z Was taki typ koszuli się sprawdził, zastanawiam się czy to będzie wygodne przy karmieniu. Muszę w końcu się zebrać i kupić te koszule...
    http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i5638465279.html

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie na kleszcza można trafić nawet w przydomowym ogródku o.O
    my las lubimy
    w lubuskiem sa "ładne" lasy w porównaniu do lubelszczyzny i rodzina męża jest zawsze w szoku, że tak las może wyglądać
    a co do kleszczy-ja nigdy przenigdy nie mialam na sobie (moją gr krwi za to lubia komary, osy i pszczoły, szerszenia też kiedyś zaliczyłam włącznie z wizyta na IP), za to mąż co chwilę jakiegoś znajduje, nie ma jednak problemu z owadami :)
    no ale zachcianka na sos kurkowy jest
    no i dopiero w piatek-mąż postanowił normalnie wracać z pracy :D a nie wczesniej czy w ogóle w domu siedział :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf ja miałam taką pizamę do karmienia i teraz też taką kupiłam. Dla mnie to najfajniejsza opcja, bo nie trzeba się "szarpać" z guzikami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, no właśnie te guziki mnie nie przekonują, zwłaszcza jakbym miała je jedną ręką odpinać o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio przy sprzataniu sypialni mąż stwierdził , ze wyciagamy naszą letnią kołderkę (cieniutka jak kocyk ale mała-szer 160)
    no i jednak w nocy walczymy o skrawek koldry :)
    któregoś dnia rzucił haslo, ze sobie wyjmie druga małą :) a zna moje zdanie na ten temat i mu od razu odp, ze jak chce druga kołdrę to od razu moze i łózko zmienić, jest w czym wybierać. Temat się skończył
    i wiecie co właśnie znalazłam za łóżkiem?KOC!
    juz wiem , czemu tak dobrze mi się dziś w nocy owijało kołdra-bo mąż spał pod kocem!rano go zwinął w kłębek i wrzucił za łózko :D
    ja cos na niego wymyślę o.O

Pysiaczek89, Żabcia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja juz wstalam, zjem sniadanie ubiore corke i bedziemy sie, zbierac bo mam dzis objazdowke po sklepach bo nowe drzwi wejsciowe chcemy kupic, to yroche latania z tym bedzie :),

odezwe sie jak wroce. Milego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, my mamy kołdrę 220x200 i nadal jest za mała :D

AJrin lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, no właśnie te guziki mnie nie przekonują, zwłaszcza jakbym miała je jedną ręką odpinać o.O
    Zapinanie jedną ręką to opcja dla cierpliwych ;) dla mnie te guziki to był koszmar i piżama z koszulą od rwzu zaliczyły śmietnik :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    te 220 obracamy w poprzek i nadal walka trwa :) ja to należę do tych co sie owijają a nogi i tak mam na wierzchu :)
    to wyobraź sobie teraz spanie pod 160 :D w poprzek jest za krótka i dalej wąska

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja
    Agatia, Kamcia i Ilona gratuluję udanych wizyt.

Pojawił się temat grzybów to powiem, że wczoraj się z mężem wybraliśmy, zbiór wyborny bo przeważały prawdziwki ale kleszcze też niestety przyniosłam - w sumie 5. Pierwszy raz w życiu miałam tyle w dodatku były mikroskopijne bo przed prysznicem się obejrzałam i nic dopiero balsamując nogi zauważyłam więc mąż obejrzał mnie całą z latarką w ręku.

agatia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zapinanie jedną ręką to opcja dla cierpliwych ;) dla mnie te guziki to był koszmar i piżama z koszulą od rwzu zaliczyły śmietnik :)
    ja chyba zamówię jedną taką, jedną taką, w końcu to tylko kilka dni w szpitalu, w domu zawsze można ją zrzucić całkowicie ;D
    kamciaelcia wrote:
    lrf
    te 220 obracamy w poprzek i nadal walka trwa :) ja to należę do tych co sie owijają a nogi i tak mam na wierzchu :)
    to wyobraź sobie teraz spanie pod 160 :D w poprzek jest za krótka i dalej wąska
    nie wiem jak to się dzieję, bo ja zwykle zasypiam na środku łóżka z końcówka kołdry za tyłkiem, bo z swojej wielkiej miłości mężowi chcę zostawić trochę więcej kołdry, a jak on przychodzi w nocy to i tak prawie całą mi zabierze. A z drugiej strony muszę coś pod brzuch podłożyć bo nie wygodnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    LRF Agatia Dzięki za info z piżamką, chyba też właśnie taką kupię!

Dalej nie wiem co z tym białkiem w moczu, wizytę mam w piątek i nie wiem czy panikować czy poczekać:/
    a propos czy w nocy puchną Wam palce?

PS przez Was zjem na śniadanko Puchatka i kanapki z serem białym i dżemkiem
    tylko niech mąż powstanie:)

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf my tez 200 x 220 i tez mała a lozko ma 140 haha.
    My juz po sniadanku zaraz pora na kawe.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e6a0d849920.jpg

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też przestaliśmy się na łóżku mieścić, przez poduchę ciazową i brzuch to jakby trzecia osoba z Nami spała:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja poduchy nawet nie wyciągam, bo wiem jak to się skończy ;D
    zostawiam ją do karmienia i na szkole rodzenia pokazywali jak ją podkładać gdy się dziecko na brzuch kładzie, więc nic nie przepadnie ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz
    czyli grzybki są :) nie umiem u nas szukać prawdziwków, liczę jednak na kurki (mogłoby popadać)

LRF
    ja tez mam zawsze tylek na wierzchu, a kołdra pod brzuchem :) nogi sa moją wentylacją

AJrin
    to jest myśl :) nasze łózko ma 170 cm, wiec może jest za duze do kołdry 220x200 :) teraz spimy we dwójkę plus brzuch, ale wcześniej (przed ciąża przez 7 lat) spał z nami kot, dokładnie kot na mojej połowie w poprzek, ja po środku wciśnieta

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mamy iść do kina, ciekawe czy mąż film wybrał :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie wody nie ma...zmywarka sobie z tym faktem nie poradziła ;)
    ciekawe co pralka zaraz wymysli?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jeśli zbierasz kurki to prawdziwka tez wypatrzysz :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę na kanapie, z przedpokoju patrzy na mnie suszarka pełna ubranek, w pokoju deska do prasowania a z łazienki słyszę pralkę, która krzyczy opróżnij mnie a ja się objadłam i mi się ruszyć nie chce :)

‹‹ 1625 1626 1627 1628 1629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ