X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się jeszcze żaden kleszcz w życiu nie przyczepił :)
    ale ja tak całe życie na przypale, jak to mój mąż mówi, czasem mam więcej szczęścia niż rozumu i już dawno powinna mnie natura wyeliminować ;D

czy któreś z Was taki typ koszuli się sprawdził, zastanawiam się czy to będzie wygodne przy karmieniu. Muszę w końcu się zebrać i kupić te koszule...
    http://allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-s-m-i5638465279.html

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w sumie na kleszcza można trafić nawet w przydomowym ogródku o.O
    my las lubimy
    w lubuskiem sa "ładne" lasy w porównaniu do lubelszczyzny i rodzina męża jest zawsze w szoku, że tak las może wyglądać
    a co do kleszczy-ja nigdy przenigdy nie mialam na sobie (moją gr krwi za to lubia komary, osy i pszczoły, szerszenia też kiedyś zaliczyłam włącznie z wizyta na IP), za to mąż co chwilę jakiegoś znajduje, nie ma jednak problemu z owadami :)
    no ale zachcianka na sos kurkowy jest
    no i dopiero w piatek-mąż postanowił normalnie wracać z pracy :D a nie wczesniej czy w ogóle w domu siedział :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf ja miałam taką pizamę do karmienia i teraz też taką kupiłam. Dla mnie to najfajniejsza opcja, bo nie trzeba się "szarpać" z guzikami ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 08:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, no właśnie te guziki mnie nie przekonują, zwłaszcza jakbym miała je jedną ręką odpinać o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio przy sprzataniu sypialni mąż stwierdził , ze wyciagamy naszą letnią kołderkę (cieniutka jak kocyk ale mała-szer 160)
    no i jednak w nocy walczymy o skrawek koldry :)
    któregoś dnia rzucił haslo, ze sobie wyjmie druga małą :) a zna moje zdanie na ten temat i mu od razu odp, ze jak chce druga kołdrę to od razu moze i łózko zmienić, jest w czym wybierać. Temat się skończył
    i wiecie co właśnie znalazłam za łóżkiem?KOC!
    juz wiem , czemu tak dobrze mi się dziś w nocy owijało kołdra-bo mąż spał pod kocem!rano go zwinął w kłębek i wrzucił za łózko :D
    ja cos na niego wymyślę o.O

Pysiaczek89, Żabcia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja juz wstalam, zjem sniadanie ubiore corke i bedziemy sie, zbierac bo mam dzis objazdowke po sklepach bo nowe drzwi wejsciowe chcemy kupic, to yroche latania z tym bedzie :),

odezwe sie jak wroce. Milego dnia :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, my mamy kołdrę 220x200 i nadal jest za mała :D

AJrin lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    agatia, no właśnie te guziki mnie nie przekonują, zwłaszcza jakbym miała je jedną ręką odpinać o.O
    Zapinanie jedną ręką to opcja dla cierpliwych ;) dla mnie te guziki to był koszmar i piżama z koszulą od rwzu zaliczyły śmietnik :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    te 220 obracamy w poprzek i nadal walka trwa :) ja to należę do tych co sie owijają a nogi i tak mam na wierzchu :)
    to wyobraź sobie teraz spanie pod 160 :D w poprzek jest za krótka i dalej wąska

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja
    Agatia, Kamcia i Ilona gratuluję udanych wizyt.

Pojawił się temat grzybów to powiem, że wczoraj się z mężem wybraliśmy, zbiór wyborny bo przeważały prawdziwki ale kleszcze też niestety przyniosłam - w sumie 5. Pierwszy raz w życiu miałam tyle w dodatku były mikroskopijne bo przed prysznicem się obejrzałam i nic dopiero balsamując nogi zauważyłam więc mąż obejrzał mnie całą z latarką w ręku.

agatia, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Zapinanie jedną ręką to opcja dla cierpliwych ;) dla mnie te guziki to był koszmar i piżama z koszulą od rwzu zaliczyły śmietnik :)
    ja chyba zamówię jedną taką, jedną taką, w końcu to tylko kilka dni w szpitalu, w domu zawsze można ją zrzucić całkowicie ;D
    kamciaelcia wrote:
    lrf
    te 220 obracamy w poprzek i nadal walka trwa :) ja to należę do tych co sie owijają a nogi i tak mam na wierzchu :)
    to wyobraź sobie teraz spanie pod 160 :D w poprzek jest za krótka i dalej wąska
    nie wiem jak to się dzieję, bo ja zwykle zasypiam na środku łóżka z końcówka kołdry za tyłkiem, bo z swojej wielkiej miłości mężowi chcę zostawić trochę więcej kołdry, a jak on przychodzi w nocy to i tak prawie całą mi zabierze. A z drugiej strony muszę coś pod brzuch podłożyć bo nie wygodnie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    LRF Agatia Dzięki za info z piżamką, chyba też właśnie taką kupię!

Dalej nie wiem co z tym białkiem w moczu, wizytę mam w piątek i nie wiem czy panikować czy poczekać:/
    a propos czy w nocy puchną Wam palce?

PS przez Was zjem na śniadanko Puchatka i kanapki z serem białym i dżemkiem
    tylko niech mąż powstanie:)

agatia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lrf my tez 200 x 220 i tez mała a lozko ma 140 haha.
    My juz po sniadanku zaraz pora na kawe.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e6a0d849920.jpg

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też przestaliśmy się na łóżku mieścić, przez poduchę ciazową i brzuch to jakby trzecia osoba z Nami spała:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego ja poduchy nawet nie wyciągam, bo wiem jak to się skończy ;D
    zostawiam ją do karmienia i na szkole rodzenia pokazywali jak ją podkładać gdy się dziecko na brzuch kładzie, więc nic nie przepadnie ;)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz
    czyli grzybki są :) nie umiem u nas szukać prawdziwków, liczę jednak na kurki (mogłoby popadać)

LRF
    ja tez mam zawsze tylek na wierzchu, a kołdra pod brzuchem :) nogi sa moją wentylacją

AJrin
    to jest myśl :) nasze łózko ma 170 cm, wiec może jest za duze do kołdry 220x200 :) teraz spimy we dwójkę plus brzuch, ale wcześniej (przed ciąża przez 7 lat) spał z nami kot, dokładnie kot na mojej połowie w poprzek, ja po środku wciśnieta

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj mamy iść do kina, ciekawe czy mąż film wybrał :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie wody nie ma...zmywarka sobie z tym faktem nie poradziła ;)
    ciekawe co pralka zaraz wymysli?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia jeśli zbierasz kurki to prawdziwka tez wypatrzysz :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę na kanapie, z przedpokoju patrzy na mnie suszarka pełna ubranek, w pokoju deska do prasowania a z łazienki słyszę pralkę, która krzyczy opróżnij mnie a ja się objadłam i mi się ruszyć nie chce :)

‹‹ 1625 1626 1627 1628 1629 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ