WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bylam z mezem na pizzy, ale ledwo dalam rade musielismy wracac do domu mam dzisiaj zly dzien, mialam wrazenie ze mi brzuch rosnie w oczach i zmierzylam i rano bylo 107, a teraz 108cm. Spadek formy. Kupilismy sowe skarbonke dla malej i byl drugi produkt za 50% nawet przeceniony wzielam sylikonowy nabierak z lyleczka do miodu
i odebralam paczke w smyku tym razem zamowienie sie zgadzalo. Maz mowi ze rajstoki fajne, ale takie duze, nie chcialam wszystkich brac na 56/62 zeby mala nie wyrosla i wzielam tez na 68/74 jak dla mnie dorosnie do nich
przynajmniej nie beda ja cisly
.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja też sypię i sodę i ocet do dozownika, ale też do bębna i czyszczę gąbką uszczelki te przy drzwiach do bębna. Mam jeszcze od lat sprawdzony spray antybakteryjny i odkamienia z domestosa, ale niestety nie ma go w Polsce, męża siostra z Niemiec nam przywozi. A całą łazienkę i wc nim przelatuję, cudo.
Aż zmierzę ile mam do kierownicy.
Pirelka super, piękna zdrowa, bliźniacza ciąża!pokażesz dziewczynki?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e09eff367d84.jpg
agatia, Magdziulla, bisacz, A_n_k_a_80, marta258, martta, Żabcia_, AJrin, bbeczka91, Pysiaczek89, Sabina, Macioszczyczka, Anulka01, mmargol, Malutka92, violett lubią tę wiadomość
-
pirelka wrote:Myślę, że jeśli przekroczą 2 kg to niewiele, w końcu jakiś miesiąc został tylko
No serio identyko te Twoje coreczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 23:11
-
nick nieaktualnyCo do brania euthyroxu przed badaniem to się nie zgodzę. Może są różne praktyki, ale z tego co ja wiem to powinno się normalnie wziąć. Na tej podstawie lekarz ocenia czy dawka jest ok. Ja zawsze biorę i dopiero wtedy na badanie. A badam już od dawna, co msc, dawkę mam super dopasowaną.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia
martwi mnie, że mój mały spowolnił a dokładnie to bardzo mało przyrósł mu brzuszek, mam zrobione przepływy i lekarz mówi, że wszystko ok ale zastanawiam się czemu tak spowolnił
zastanawiam się czy nie odżałować i iść na usg do innego lekarza -
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Agatia
martwi mnie, że mój mały spowolnił a dokładnie to bardzo mało przyrósł mu brzuszek, mam zrobione przepływy i lekarz mówi, że wszystko ok ale zastanawiam się czemu tak spowolnił
zastanawiam się czy nie odżałować i iść na usg do innego lekarza
U mojego synka brzuszek był mocno do tyłu bo 4 tyg, a przeplywy wychodziły dobre do 35tc, w 36tc padły.
A ile przybrał synuś g w jakim czasie? Powinno być 200g tygodniowo średnio na tym etapie, po 34tc więcej. -
nick nieaktualny
-
Pirelka, śliczne dziewczynki, są identyczne
U mnie dzisiaj cd pania i prasowania, jutro też póki ładna pogoda
A jeżeli chodzi o prowadzenie auta w ciąży to ja cały czas jeżdżę jak mam coś do załatwienia, np wczoraj byłam w pracy dostarczyć zwolnienie i odwiedzić koleżanki. Jak narazie brzuch mi nie przeszkadza i mam na pewno więcej niż 20 cm do kierownicy. Zobaczymy czy będzie tak do końca ciążypirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNastępna bezsenna noc
zdarzają się coraz częściej niestety.
Przewalam się do 3-4 w nocy, w żadnej pozycji nie jest mi komfortowo, na siku chodzę co chwila, w końcu jestem głodna, a jak zjem to zaraz mam zgagęjak w końcu zasnę, to zaraz córeczka wstaje i chodzę cały dzień przymulona he he
Ma któraś też tak?
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Agatia
w tabeli podane są tylko procenty i tak ostatnie AC było na poziomie 50% a teraz 14%, reszta pomiarów ok więc tylko brzuszek szwankuje
mały przyrósł 870g w 6 tygodni
W 24 tygodniu praktycznie każdy wymiar w środku.
W 28 - głowa tydzien do przodu, brzuszek i noga dwa do tylu.
I przybrał jedynie 300g (choc to zależy od wymiarów, wiec jasne ze jak wyszedł mniejszy to i waga słaba).
W 30 - wrócił praktycznie do środka, brzuszek do tylu tylko 4 dni. Przybrał 500g.
Teraz idziemy znowu w czwartek, po 2 tygodniach.
Bo ja tez sie niepokoiłam. Ale lekarze mówią ze niepotrzebnie. Ze wszystko ok. -
nick nieaktualnyJa do kolejnego usg mam jeszcze ponad tydzień. Mój syn tez ma mniejszy brzuch niż to wynika z wielu, ale kazali się nie martwić. To się nie martwię.
Bo to usg, które miałam w środę to dla mnie nie jest miarodajne. W poradni mają tak stary sprzęt, ze nie jestem.pewna czy ginka coś tam w ogóle widziała -
nick nieaktualny