WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
bisacz wrote:Agatia
w tabeli podane są tylko procenty i tak ostatnie AC było na poziomie 50% a teraz 14%, reszta pomiarów ok więc tylko brzuszek szwankuje
mały przyrósł 870g w 6 tygodni
W środę byłam na usg u swojej lekarki na nfz. Robi usg i mówi: ojjj ten brzuszek mi się nie podoba....(że mały)Już drugi raz coś takiego powiedziała. Ja się oczywiście zestresowałam, a ona, że może po prostu taka jej uroda. I nic. I niby waga 1460g.
Ja miałam od niej skierowanie do szpitala na patologię ciąży na pomiar wód. No to poszłam w czwartek. W szpitalu pomierzyli ją i wody na super sprzęcie. I co? Ja byłam 31t1dz brzuszek 31t0dz!!!!! Mówię jej jeszcze, że mnie wczoraj lekarka nastraszyła tym mniejszym brzuszkiem. Dwa razy go zmierzyła. Wszystko w normie. I waga szacowana 1735g. I dodam, że sprzęt o niebo lepszy, nawet mi lekarka 3D włączyła jak mała ziewała. Wszystko w normie, Afi 10. Więc powiem tak....z przymróżeniem okaJa wierzę tej lekarce w szpitalu. Już drugi raz u niej byłam, w międzyczasie jeszcze byłam u innego lekarza i z brzuszkiem wszystko pięknie. Tylko moja gin coś świruje...
Nie martw się. To tylko pomiary. Jeżeli na następnej wizycie coś znowu jej się nie będzie podobać to idź gdzie indziej, żeby uspokoić sumienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 09:30
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej. Kolejna przespana noc, cudownie!
ale po wczorajszym maratonie nie dziwne:)
Ja mam ból w lewym biodrze od wewnątrz. Pewnie dlatego, że od początku ciąży uparcie spałam na lewej stronie. A waga robi swoje. Teraz próbuję zmieniać. Mam nadzieję, że po ciąży przejdzie.
Mój Mąż słodko śpi, a ja głodna. Hmm jak wstanę to się obudzi. Ech miękkie serce;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
U mnie kiepska noc, pobudek sto, podbrzusze kłujące, dzieci kopiące, krocze bolące i krzyż mnie bolał w nocy
Prania nie idzie od wczoraj nastawić bo pochmurno i mży deszczwięc czekam..
Co do dziewczyn, to jestem taka zadowolona po wczorajszej wizycie, zawsze jak je zobaczę to przechodzi mi paniczny strach przed porodem i powoli myślę, że sn nie będzie takie złe i chyba je wolę od ccżeby teraz mi psikusa nie zrobiła i się nie obróciła, haha
-
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja niewyspana bo M za dużo wczoraj popil a raczej pomieszał wiec miałam do 3 w nocy duże dziecko do ogarniecia.
Co do bólów stawów ja też mam ręce jak kłody drewna w nocy jak chce palce zgiąć boję się ze je połamie.
Od wczoraj też biodro lekko pobolewa ale chyba przegielam z ćwiczeniami i to tego wina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po wczorajszej imprezie urodzinowej stwierdzam iz to moja ostatnia impreza tego typu, trudno niech sie na mnie obrażają i uważają za dziwną.
Ale przebywanie w otoczeniu palacych nawet na świeżym powietrzu i pijanych to nie dla mnie. Kumacie, ze pijana laska wczoraj mnie uderzyła w brzuch niby lekko i przypadkiem ale myslalam, ze jej strzele i sie porycze. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciliśmy z zakupów, zjedliśmy drugie śniadanie i teraz odpoczywam, a mąż poszedł pranie wywiesić, korzystając z gorąca to szybko wyschnie, a ja zaraz będę czyścić pralkę, zobaczymy jak to wyjdzie z pomocą octu
znowu mnie coś ciągnie w podbrzuszu, ból promienieje przez całe biodra aż do tyłu, dobrze że w środę wizyta, bo już się zaczynam czuć jak kaleka -
nick nieaktualnyAJrin wrote:Po wczorajszej imprezie urodzinowej stwierdzam iz to moja ostatnia impreza tego typu, trudno niech sie na mnie obrażają i uważają za dziwną.
Ale przebywanie w otoczeniu palacych nawet na świeżym powietrzu i pijanych to nie dla mnie. Kumacie, ze pijana laska wczoraj mnie uderzyła w brzuch niby lekko i przypadkiem ale myslalam, ze jej strzele i sie porycze.
Nienawidzę nawalonych dziewczyn
Strasznie dużo badań robicie ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis mialam chyba z 5 pobudek na siku, masakra.
Ale ogolnie pospalam potem do 9
Ide dzis na wesle, nie wiem jak dlugo dam rade wysiedziec, ale chyba nie za dlugo :p
Ajrin, wspolczuje, kurde od razu mi sie agresja wlacza i mysl, ze chyba bym jej oddala, ale wiadomo jak to w takich sytuacjach jest. Strasznie to przykre, tez unikam juz pijanych ludzi, jak juz to garstka najblizszych znajomych, gdzie zawsze temat schodzi na brzuszek, na to jak przytylam, itp, ale to tak raczej pozytywnie na szczescie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 11:34
-
nick nieaktualnyJak czesto macie teraz wizyty?
Bo ja ostatnia mialam na poczatku lipca, a nastepna mam na poczatku sierpnia, to bedzie jakis 35 tc. Potem tydzien pozniej mam ostatnie prenatalne chyba z przeplywami.
Slyszalam, ze w 8 mc duzo osob ma wizyty co dwa tygodnie itak sie zastanawiam. -
nick nieaktualnyHaha Little, ja zawsze usmiecham soe przez lzy:p
Moj nie sprawia mi jakiegos duzego bolu, on sie tak jakby rozpycha i naciagamimocno skore lub opiera stopki na prawych zebrach. Troszke to boli, ale nie tak bardzo, ostatnio kopnal mnie bardzo mocno, jak maz przylozyl policzek do brzucha, tam gdzie maly sie wypial, ehh i Jas kopnal mnie nogami w bok, odbil sie i kopnal tatusia w twarzoboje az krzyknelismy :p
Maluch ma temperament -
nick nieaktualny