X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole to zaczelam 33 tydzien juz prawie z gorki ;)

Sabina lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiaczku a jak z głośnością działania? Bo czytam, że samsungi dość głośno piorą i.wirują. A w bloku ściany z papieru ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2016, 21:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia ja mam whirpool 6 zmysł, nawet nie wiem czy to slim, po prostu szukałam do poprzedniego mieszkania cienkiej, bo bylo mało miejsca, ale na pewno są slimy. Używam już chyba z 5 rok i jest świetna jak dla mnie.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed chwilą powiesiliśmy ostanie prania syna :) Koniec na razie. Dziś poprałam pieluchy pościel i inne gadżety :)
    Dziś też kupiłam sobie nowa deskę do prasowania :)

bisacz, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Pysiaczku a jak z głośnością działania? Bo czytam, że samsungi dość głośno piorą i.wirują. A w bloku ściany z papieru ;)
    Szczerze to wydaje mi sie cicha. Bo ostatnio nawet włączyłam pranie i zamknęłam drzwi do łazienki i za jakichs czas, az poszłam sprawdzić, czy sie dalej pierze, bo tak cicho było. Wiadomo przy wirowaniu jest głośniej, ale nie słyszę tego w pozostałych pomieszczeniach w mieszkaniu, tylko w łazience. Ja ogolnie jestem z niej zadowolona. I pomimo, ze jest slim, to czasami mamy problem, zeby ja zapełnić. Pewnie jak bedzie mały, to juz łatwiej pójdzie, ale poki co czasami włączam ja do połowy zapełniona. :P

agatia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do organizacji chrzcin, to sprawa bardzo indywidualna. Gdybym miała zaprosić tylko 10 osób, to nie ma sprawy, robię w domu. Ale ja mam 3 rodzeństwa, każde ma rodzinę, do tego rodzeństwo męża, dziadkowie z jednej i drugiej strony... Wiem jak to wygląda, bo to u mnie są wszelkie zjazdy rodzinne, ma świeta też zawsze wszyscy do mnie. W zeszłym roku robiłam chrzciny bratanicy, wcześniej bratanka, i naprawdę mam dość. Dla mnie nawet na święta 15 osób to normalna sprawa. Najpierw kupa roboty, potem nie ma gdzie tego naszykowanego jedzenia przechować. A przy takiej ilości gości no niestety, ale ktoś musi być na zmywaku, bo ja nie mam 15 kompletów talerzy. Więc jedno z gości ma przechlapane :/

Rozpatrujemy jeszcze z mężem opcje kateringu. Bo ja mam i duży pokój gościnny, i stół rozkładany na 4 metry (przy licznej rodzinie jest konieczny). Nie wiem tylko ile by to kosztowało... ale na takie rozważania to ja mam czas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam pralke AEG PROTEX, 4 lata uzytkuje cicho pierze duzy beben nic sie nie dzieje jestem bardzo zadowolona, ale ma 7 kg wsadu wiec slim to ravzej nie jest

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajakie jutro macie dziewczynki plany na niedziele :) bo ja w sumie zadnych, a moj tata rano kolo 11 juz jedzie wiec jutro beda nudy pewnie, w poniedziałek ma przyjechac facet od drzwi zeby wszystko dokladnie pomierzyc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Co do organizacji chrzcin, to sprawa bardzo indywidualna. Gdybym miała zaprosić tylko 10 osób, to nie ma sprawy, robię w domu. Ale ja mam 3 rodzeństwa, każde ma rodzinę, do tego rodzeństwo męża, dziadkowie z jednej i drugiej strony... Wiem jak to wygląda, bo to u mnie są wszelkie zjazdy rodzinne, ma świeta też zawsze wszyscy do mnie. W zeszłym roku robiłam chrzciny bratanicy, wcześniej bratanka, i naprawdę mam dość. Dla mnie nawet na święta 15 osób to normalna sprawa. Najpierw kupa roboty, potem nie ma gdzie tego naszykowanego jedzenia przechować. A przy takiej ilości gości no niestety, ale ktoś musi być na zmywaku, bo ja nie mam 15 kompletów talerzy. Więc jedno z gości ma przechlapane :/

Rozpatrujemy jeszcze z mężem opcje kateringu. Bo ja mam i duży pokój gościnny, i stół rozkładany na 4 metry (przy licznej rodzinie jest konieczny). Nie wiem tylko ile by to kosztowało... ale na takie rozważania to ja mam czas :)

Ja mam sześcioro rodzeństwa a mąż 2 siostry, wszystko z dziećmi plus dziadkowie to za dużo jak dla mnie z małym dzieckiem, więc lokal :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ajakie jutro macie dziewczynki plany na niedziele :) bo ja w sumie zadnych, a moj tata rano kolo 11 juz jedzie wiec jutro beda nudy pewnie, w poniedziałek ma przyjechac facet od drzwi zeby wszystko dokladnie pomierzyc :)
    Mam zamiar jutro leżeć ile się da :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkohol na stole jak dla mnie nie musi być ale męska część rodziny ma na ten temat inne zdanie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahha faceci :) cos w tym jest jak mowia ze polacy duzo pija ciekawe xD i tak nikt ruskow wmpiciu nie przebije :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc laski :)

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2016, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro ide z mezem na spacer to dla mnie duzo, sama sie boje chodzic zw na rowery :).

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 03:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i bezsenność. ...
    Myślałam, że po tak intensywnym dniu będę padnieta a tu klops. Ale pokój mamy już zorganizowany meble przestawione i porzadki w szafach i sypialni zrobione. Do tego zaliczone 8 kilometrów spacerkiem i pranie prasowanie.
    A jutro idziemy do naszej przyszłej chrzestnej młodego na chrzciny jej 3 miesięcznego synka. Fajnie bo mieszkają blisko nas jakies 700 metrów a i mają też chłopaka trochę starszego niż nasz z kwietnia, do tego jest to kuzynka M wiec kontakt będzie. Dodam, że impreza będzie w knajpie ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się obudziłam bo chciało mi się pić ś do tego siku :)
    Wczoraj byliśmy na grilu i chyba za dużo zjadłam bo mnie męczy zgaga i mi się odbija
    Ja chcę chrzciny na Boże Narodzenie robić, pewnie w domu chociaż lokal to fajna opcja tylko u nas będzie Max 12 osób . A co do alkoholu to na chrzcinach chyba u nas jest nawet e sumie nie wiem wiem że na komunii nie stawia się alkoholu przynajmniej nie wprost .
    Ja nie mam chrzestnego bo brat męża antykatolik może szwagier ale też tak średnio mi pasuje więc możemy mieć trudności ja akurat chce chrzestnych z prawdziwego zdarzenia
    Ciekawe o której usne

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M musial iść do pracy wiec zbudził śniadaniem do łóżka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7826130fba50.jpg
    Zauważyłam tendencje w moim nie spaniu. Jak sie budzę kolo 2 to gdzies do 4 nie spie jak sie zaczyna robic jasno to tak o 4:30 juz smacznie zasypiam. Chyba pojde dalej spać impreze mamy o 13 wiec do 10 spokojnie mogę pospać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 07:44

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już na nogach, mam wrażenie że sobie dziś pospałam, Młody jeszcze śpi, ale pewnie rozrusza się po śniadaniu i kawie :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się, u nas w końcu słońce wyszło! Wczoraj zjadłam grillowane mięsko i to jaka zgaga mnie męczyła to jakieś nieporozumienie :/ Coraz cześciej tak mam ze cokolwiek zjem to mnie pali. Dopiero 3 gaviscony dają radę...
    My dzisiaj do teściów a jutro sie pakuję i lecimy nad morze! Mam nadzieje ze pogoda nam dopisze.
    Staram sie podczytywać Was ale dużo mi umknęło.
    Foksik przykro mi ze tym razem Ci sie nie udało ale w końcu zdasz!
    Widziałam kilka wizyt, gratuluje, maluszki pięknie rosną!
    Madziuuula to Ty pisałaś o jakimś cudownym specyfiku na hemoroidy??? Poproszę o info!
    Po postach widac ze zbliżamy sie do końca ;) bole, duszności, trudności z poruszaniem sie, o schylaniu nie wspomnę... Jak widzę ze niektóre 9 miech zaczęły to mnie ciarki przechodzą ;)
    Ja juz zakupy generalnie ogarnelam, zostały tylko drobne apteczne rzeczy. Po powrocie znad morza składamy mebelki i układam juz wszystko w szafkach :)
    Sciskam Was wszystkie i udanej niedzieli życzę!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ciężkie noce.. a co będzie dalej? :O

‹‹ 1675 1676 1677 1678 1679 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ