WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Anulka nie wiem jeszcze czy ten lek na hemoroidy ekstra, bo stosuje dopiero od 3 dni. Lekarz mi polecił, więc za jakiś czas mogę Ci zarekomendować albo nie. Nazywa się Hemoclin z aplikatorem. I można w.ciąży go stosować.
Na recepte?
Ja wstaje w nocy 1-3 razy. Ale częściej to się napić niż do WC. Ciśnienie najwyższe miałam w tamtym tygodniu 110/70, a tak to 90/60.
Co do kręgosłupa to już mnie mega boli Pomaga masaż i ćwiczenia na piłce. Ale przeczuwam, że kolejny raz będą skurcze krzyżowe podczas porodu. ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 10:44
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Ja jestem zwolennikiem robienia chrzcin w domu, dla komfortu dziecka. Jak śpiące, zmęczone jest na swoim gruncie. Łatwo przebrać w rwzie czego. Dzieciak nie ma stresu bo jest w domku. Robiłam chrzciny, a potem roczek w domu, co prawda na 10 osób, nie na 40, więc było łatwiej. Młody był w swoim żywiole. Ale wszystko kwestia gustu
Angela mi też nie wierzą, że za miesiąc cc.
Laski mam pytanko z innej beczki. Czy ma któraś pralkę slim otwierana od przodu? Muszę kupić i tylko slim wchodzi w grę, ale jakoś nie mogę się zdecydować jakiej firmy, z jakimi funkcjami. Może któraś z Was coś poleci lub odradzi
Ja kupilam pralke samsunga, otwierana z przodu, ale nie jest to chyba slim, bo ma 60 cm. Ale sama firme polecam, jestem z niej bardzo zadowolonaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Zabcia oby to byl jakiś fałszywy alarm i bylo wszystko ok
ja juz po śniadaniu o ile kawałek ciasta można tak nazwać
zauwazylam ze Wiktorek z wizyty na wizytę coraz mniej przybiera...tzn niby lekarz mówi ze waga bardzo dobra ale w czerwcu wg tych wykresów miał 49% czyli idealnie 50centyl, początek lipca 46% a w piątek 43%... Zastanawiam się czy to przez mój brak apetytu czy po prostu będzie ciut mniejszy
Mycha podobno dzieciaczki już teraz troszeczkę wolniej. Najszybszy przyrost jest chyba od 27 do 35 tc. Ale nie wiem ile w tym prawdy.
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mam ochotę dzisiaj coś ogarnąć, ale wiem że jak odpalę pralkę to mnie teściowa zje że robię pranie w niedzielę
więc musi poczekać do jutra, może niepotrzebnie panikuję, ale jak widzę wśród znajomych na fb osoby które rodzą przed terminem zaczynam się martwić. Mąż mi mówi, że najwcześniej 22.08 mogę, bo wtedy jego kolega z pracy wraca z urlopu i do tego czasu jest sam na projekcie
-
nick nieaktualnyU mnie tez ciezka noc. Ciagle wstawalam na siku, po wczorajszym weselu nogi mam spuchniete do dzisiaj. Juz wypilam pokrzywe i czekam az troche przejdzie, ale coraz gorzej z tym puchnieciem.
Zabcia trzymam kciuki, oby to byl falszywy alarm!
Dziewczyny, polecacie cos ciekawego z Ikei, bo moze jak maz odzyje po kacu to w koncu sie wybierzemy. Chce kupic przewijak i organizery, ale moze jest jeszcze vos wartego uwagi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się I ja
Goście właśnie pojechali. Było fajnie. Mąż alkoholowo troszkę p poszalał ale raczej mu to wybacze
On odpoczywa, ja mam lenia
Nie nadrabiam was. Mam nadzieje ze nic złego się nie działo.
No i jak przystało w niedzielę - witam się w kolejnym tygodniuw 35! !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 12:29
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macioszczyczka wrote:Na recepte?
Ja wstaje w nocy 1-3 razy. Ale częściej to się napić niż do WC. Ciśnienie najwyższe miałam w tamtym tygodniu 110/70, a tak to 90/60.
Co do kręgosłupa to już mnie mega boli Pomaga masaż i ćwiczenia na piłce. Ale przeczuwam, że kolejny raz będą skurcze krzyżowe podczas porodu. ;(Oby nam sie nie sprawdziły...
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyA ja jeszcze zadnych przeczuc nie mam , jedynie takie ae cos czuje ze nasz syn to beczie duzy chlopak...zobaczymy za 2,5 tygodnia na wizycie ile przybral przez miesiac sama ciekawa jestem, moj maa tez wazyl prawie 4 kg i ja tak samo takze mali nie bylismy a corcia kryszynka 3280 wazyla , ale faceci z reguly chyba rodza sie wieksi...hmmm
ja zaraz ide ziemniaki namobiad obierac, ale tez mi sie nie chce jakas zmeczona po tym weekendzie jestem