Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu odpoczywaj i się nie forsuj. Najważniejsze, że nic złego lekarz nie zauważył.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki ;) nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 13:06

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja bym się chętnie pozbyła swojej pakowanej od góry, ale wczoraj ją porządnie wyczyściłam i mam nadzieję, że będę mniej narzekać :)

mnie ziemniaczki mąż obrał, ja zdążyłam jednego do połowy i już przyszedł na ratunek. Obieranie warzyw to jedno z najmniej lubianych przeze mnie czynności w kuchni :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia odpoczywaj ile wlezie! A nie mówił nic o czopie sluzowym?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z czynnosci domowych to mam alergie na zelazko i odkurzacz, w kuchni nic mi nie przeszkadza nawet obieranie cebuli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cebuli też nie lubię obierać i kroić, jeszcze do tego może dojść mycie praski do czosnku.

Mięsko dochodzi, więc czas wszystko wyjąć na talerz, już mnie ssie aż od środka z głodu! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia mam nadzieję ze to rzeczywiście z przepracowania. Lanie Ci się za to należy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:09

nick nieaktualny, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia
    to w sumie dobre wiadomości, bacznie się obserwować, dużo wypoczywać i pewnie wszystko wróci do normy :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia, odpoczywaj, teraz masz leżeć i pachnieć :)

ja już po obiedzie, zrobiłam piersi z kurczaka w sosie kurkowym, o jak mi dobrze :)

nick nieaktualny, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakbyście szukały naklejek na ściany to na pixers.pl jest promocja na wszystko -40%, są też naklejki wielokrotnego użytku, więc nie powinno być problemu z demontażem, właśnie szukam czegoś do nas do mieszkania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez po obiad ku, i teraz mysle co tu rpbic ;)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi obiadek się robi, nastawiłam jedzonko i czekam :) Obejrzę sobie serial bo na zewn nie mam zamiaru dzisiaj wychodzić, jest straszny upał, znowu 30 stopni.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia to w sumie dobrze, że nic poważnego.. leż teraz i odpoczywaj, nie przemęczaj się już.
    Trzymam kciuki, byś nie musiała wracać do szpitala!

My byliśmy na spacerku na bulwarze, ale taka tak duchota, że od razu byłam słaba,śpiąca i nogi ledwo szły. Dodatkowo bolą mnie krzyże :/ nie jakoś drastycznie, ale to już chyba tak będzie.. a może i gorzej. I tak się cieszę, że tak późno w sumie je czuję dopiero, bo mam problemy z kręgosłupem i bałam się, że mocno doskwierać mi będzie całą ciążę.

Ja dzisiaj robię na szybko spagetti.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jakoś tak burzowo się zrobiło, ciekawe czy coś się wykluje z tych chmur..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas pochmurno, ale tylko zaciągnięte i wcale nie zimno..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie dziewczyny jaki piekny komplecik :)

http://allegro.pl/komplet-minky-do-wozka-kocyk-misiopoduszka-lulu-i6225079671.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=146245

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładniutkie :) ciekawa ta podusia i wzory z serduszkami ładne, ale ja zamówiłam cienkie, prostokątne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki ;) nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady :)

Agatia polecam strone oleole - ja tam zamawialam prawie caly sprzet do domu, w tym wlasnie ostatnio pralke samsung eco bubble i dowoza do domu gratis, nie wiem czy bedzie akurat ta pralka, ktorej szukasz, ale maja tez bardzo konkurencyjne ceny.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zamowlam materacyk do lozeczka dla malego, bo doszlam do, wniosku ze nie ma na co czekac a polezec zapakowany to na w razie co moze w domu :)

Nie wiem co to moje daiecko kombinuje ale tak dziwnie przed chwila mi sie wygial po lewej stronie.... mam nadaieje tylko ze sie czasami nie odwraca w druga storne czy cos, bo na ostatniej wizycie lezal tak jak do porodu wiec mam nadzieje ze nie zmienil pozycji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:37

‹‹ 1678 1679 1680 1681 1682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ