X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabciu odpoczywaj i się nie forsuj. Najważniejsze, że nic złego lekarz nie zauważył.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki ;) nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 13:06

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, ja bym się chętnie pozbyła swojej pakowanej od góry, ale wczoraj ją porządnie wyczyściłam i mam nadzieję, że będę mniej narzekać :)

mnie ziemniaczki mąż obrał, ja zdążyłam jednego do połowy i już przyszedł na ratunek. Obieranie warzyw to jedno z najmniej lubianych przeze mnie czynności w kuchni :P

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia odpoczywaj ile wlezie! A nie mówił nic o czopie sluzowym?

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z czynnosci domowych to mam alergie na zelazko i odkurzacz, w kuchni nic mi nie przeszkadza nawet obieranie cebuli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cebuli też nie lubię obierać i kroić, jeszcze do tego może dojść mycie praski do czosnku.

Mięsko dochodzi, więc czas wszystko wyjąć na talerz, już mnie ssie aż od środka z głodu! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia mam nadzieję ze to rzeczywiście z przepracowania. Lanie Ci się za to należy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:09

Sabina, Anulka01 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia
    to w sumie dobre wiadomości, bacznie się obserwować, dużo wypoczywać i pewnie wszystko wróci do normy :)

Sabina, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia, odpoczywaj, teraz masz leżeć i pachnieć :)

ja już po obiedzie, zrobiłam piersi z kurczaka w sosie kurkowym, o jak mi dobrze :)

Żabcia_, mychakruszyna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakbyście szukały naklejek na ściany to na pixers.pl jest promocja na wszystko -40%, są też naklejki wielokrotnego użytku, więc nie powinno być problemu z demontażem, właśnie szukam czegoś do nas do mieszkania :)

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez po obiad ku, i teraz mysle co tu rpbic ;)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi obiadek się robi, nastawiłam jedzonko i czekam :) Obejrzę sobie serial bo na zewn nie mam zamiaru dzisiaj wychodzić, jest straszny upał, znowu 30 stopni.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia to w sumie dobrze, że nic poważnego.. leż teraz i odpoczywaj, nie przemęczaj się już.
    Trzymam kciuki, byś nie musiała wracać do szpitala!

My byliśmy na spacerku na bulwarze, ale taka tak duchota, że od razu byłam słaba,śpiąca i nogi ledwo szły. Dodatkowo bolą mnie krzyże :/ nie jakoś drastycznie, ale to już chyba tak będzie.. a może i gorzej. I tak się cieszę, że tak późno w sumie je czuję dopiero, bo mam problemy z kręgosłupem i bałam się, że mocno doskwierać mi będzie całą ciążę.

Ja dzisiaj robię na szybko spagetti.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas jakoś tak burzowo się zrobiło, ciekawe czy coś się wykluje z tych chmur..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas pochmurno, ale tylko zaciągnięte i wcale nie zimno..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie dziewczyny jaki piekny komplecik :)

http://allegro.pl/komplet-minky-do-wozka-kocyk-misiopoduszka-lulu-i6225079671.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=146245

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładniutkie :) ciekawa ta podusia i wzory z serduszkami ładne, ale ja zamówiłam cienkie, prostokątne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki ;) nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady :)

Agatia polecam strone oleole - ja tam zamawialam prawie caly sprzet do domu, w tym wlasnie ostatnio pralke samsung eco bubble i dowoza do domu gratis, nie wiem czy bedzie akurat ta pralka, ktorej szukasz, ale maja tez bardzo konkurencyjne ceny.

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie zamowlam materacyk do lozeczka dla malego, bo doszlam do, wniosku ze nie ma na co czekac a polezec zapakowany to na w razie co moze w domu :)

Nie wiem co to moje daiecko kombinuje ale tak dziwnie przed chwila mi sie wygial po lewej stronie.... mam nadaieje tylko ze sie czasami nie odwraca w druga storne czy cos, bo na ostatniej wizycie lezal tak jak do porodu wiec mam nadzieje ze nie zmienil pozycji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:37

‹‹ 1678 1679 1680 1681 1682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ