WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki
nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 13:06
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, ja bym się chętnie pozbyła swojej pakowanej od góry, ale wczoraj ją porządnie wyczyściłam i mam nadzieję, że będę mniej narzekać
mnie ziemniaczki mąż obrał, ja zdążyłam jednego do połowy i już przyszedł na ratunek. Obieranie warzyw to jedno z najmniej lubianych przeze mnie czynności w kuchni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia to w sumie dobrze, że nic poważnego.. leż teraz i odpoczywaj, nie przemęczaj się już.
Trzymam kciuki, byś nie musiała wracać do szpitala!
My byliśmy na spacerku na bulwarze, ale taka tak duchota, że od razu byłam słaba,śpiąca i nogi ledwo szły. Dodatkowo bolą mnie krzyżenie jakoś drastycznie, ale to już chyba tak będzie.. a może i gorzej. I tak się cieszę, że tak późno w sumie je czuję dopiero, bo mam problemy z kręgosłupem i bałam się, że mocno doskwierać mi będzie całą ciążę.
Ja dzisiaj robię na szybko spagetti. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Wysprzątalam łazienkę i jutro jadę po pralkę. Zdecydowałam się na samsunga eco bubble slim, mam nadzieję, że wejdzie do łazienki
nie chcę pralki od góry bo przy okazji będę miała dodatkową pułeczkę. Dzięki dziewczyny za rady
Agatia polecam strone oleole - ja tam zamawialam prawie caly sprzet do domu, w tym wlasnie ostatnio pralke samsung eco bubble i dowoza do domu gratis, nie wiem czy bedzie akurat ta pralka, ktorej szukasz, ale maja tez bardzo konkurencyjne ceny.agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wlasnie zamowlam materacyk do lozeczka dla malego, bo doszlam do, wniosku ze nie ma na co czekac a polezec zapakowany to na w razie co moze w domu
Nie wiem co to moje daiecko kombinuje ale tak dziwnie przed chwila mi sie wygial po lewej stronie.... mam nadaieje tylko ze sie czasami nie odwraca w druga storne czy cos, bo na ostatniej wizycie lezal tak jak do porodu wiec mam nadzieje ze nie zmienil pozycjiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:37