WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja wlasnie zamowlam materacyk do lozeczka dla malego, bo doszlam do, wniosku ze nie ma na co czekac a polezec zapakowany to na w razie co moze w domu
moje już od zakupu leżą w łóżeczkach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:No wlasciwie to racja, niektóre rzeczy faktycznie pachna nowowscia i wcale to przyjemny zapach nie jest
A prześcieradła do lozecska zamawialyscie online czy stackonarnie ?zamawiałam razem z kompletem pościeli, poszewkami itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 15:58
-
Hello, ja powoli staje się niepełnosprawna w tej ciąży. Poprzednia ciąża to były wakacje w porównaniu z tą. Chyba już jestem za stara na prokreacje. Brzuch ciąży, w nocy nie śpię. Katastrofa. Powoli zaczynam myśleć nad powrotem do cywilizacji bo od miesiąca wypoczywam z dzieckiem w lesie. Dziś w nocy dopadł mnie mało przyjemny skurcz i zdałam sobie sprawę, że jednak wolę takie przygody mieć w Warszawie. Zawsze to bezpieczniej. Polenimy się jeszcze do połowy tygodnia i basta. Pewnie jeszcze zdarzy nam się weekendowy wyjazd ale już będziemy jeździć w komplecie żeby tato mógł liczyć skurcze w razie czego.
-
nick nieaktualny
-
A ja w tej ciąży znacznie lepiej funkcjonuje. Mam mniej energii od początku, zlapaly mnie pierwsze dwa skurcze łydek, cukrzyca to podstawowe nieprawidłowości ale jest dobrze. Żona kuzyna nie mogła nadziwić się mojemu brzuszkowi (piłeczka )-duży a jednak super funkcjonuje. Oszczędzam się jednak bo wiem ze chwila nierwozwagi wystarczy aby zaszkodzić. Oby tak do końca (czyli niecały juz miesiąc
)
-
Z ciekawości: jakie w koncu kupilyscie materace?
Bo ja juz zgłupiałam całkiem
Nie chce gryki i kokosa.
Ale nie wiem czy łóżeczko posłuży dłużej niz rok, wiec czy jest sens inwestować w lateksowy?
Czy moze zwykła pianka?
Skłaniam sie ku takiemu: http://allegro.pl/show_item.php?item=5977744219
Średnio twardy. Z dwoch stron taki sam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 16:43
-
mychakruszyna
ja mam masakrowany prawy bokPiotrek leżąc w poprzek stara sie wyjśc albo prawą pachwina, albo pod żebrami
ale nacisku na dolne partie nie znam w tej i w pierwszej ciązy
no juz 35 tc
ale mąz wrecz juz liczył, że za miesiąc Piotruś juz w jego ramionach bedzie :)cieszy się facet jak dziecko -
Plus zdjęcie nasze.
Endo mi ostatnio próbował wmówić ze to 22, a nie 32 tydzien
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/550895da162a.jpgkamciaelcia, Sabina, Angela89, Pysiaczek89, Malutka92, AJrin, Anulka01, A_n_k_a_80, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo nie ma wyjmowanych szczebelkow
To łóżeczko z odzysku. A czytałam ze łóżeczko moze byc używane, ale materac nie.
Wiem zostawiłam je.
Chyba ze dwa szczebelki wytniemy jakos 'recznie' -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Bo nie ma wyjmowanych szczebelkow
To łóżeczko z odzysku. A czytałam ze łóżeczko moze byc używane, ale materac nie.
Wiem zostawiłam je.
Chyba ze dwa szczebelki wytniemy jakos 'recznie'
Myślałam ze potem zmieniasz koncepcję pokoju Kostka
Wiesz. Jak mi córka wyrosła z tego pierwszego łóżeczka to mi było żal. Skończył się pewien etapUlfenstein lubi tę wiadomość
-
Nie wiem co miałoby byc po roku. Bo to chyba za wcześnie na lozko z barierka.
Moze wiec trzeba przeboleć i jednak kupić teraz?
Nie wiem.
Łóżeczko mamy po siostrze, która ma synków 3 letniego i rocznego. I ona śpi z młodszym, a tatuś ze starszym.
Dziekuje, ale nie chce takiego schematu.
Nie mieści mi sie on w głowie.
A brzuch rośnie ładnie 1cm na tydzien. 97cm
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny