WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my już po chrzcinach bylo kameralnie tylko 14 osób jedyny plus imprezy w hotelowej sali to klima. Ale i tak nogi lekko spuchly.
-
nick nieaktualnyja tez sie czuje jak beczkowóz....coraz gorzej znosze ta koncowke ciazy...jestem placzliwa, rozdraziona, wszytsko i wszyscy dzialaja mi na nerwy....w dodatku caly brzuch mnie boli bo maly tak sie wierci i napina mi cala skore...juz mam tego dosyc! chyba dopadl mnie kryzys
w dodatku jestem nie gramonta, puchna mi nogi i boli mnie kosc ogonowa nie moge prawie chodzic...a marzy mi sie juz jakis sport basen czy chcociazby normalny seks z mezem ;/
wymiekam dziewczyny normalnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przypomnijcie jakie badanie krwi trzeba zrobic zeby wykluczyć te cholestaze ciążowa? Bo i wczoraj i dzisiaj na wieczór swędzą mnie nogi i zaczynam panikować. Ale najdziwniejsze ze swędzą jak stoję, bo jak leze to juz nie. A jutro i tak ide do lab zrobic badania krwi i mocz oddać, to zrobiłabym dla świetego spokoju i na to. Jejku mam nadzieje, ze to sie nie potwierdzi, bo juz serio mam tego dosyc
wysiadam psychicznie powoli...
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Zabcia, plamienia w ciąży potrafią być fizjologiczne na każdym etapie. Objętość krwi już mega duża, śluzówki przekrwione, naczynia delikatne. A i lekka infekcja intymna potrafi dawać takie objawy. Nic się nie martw, a jutro dla spokoju jedź na przegląd. Podobno Franek zapowiedział wizytę w jakimś szpitalu dziecięcym więc mnóstwo pacjentów wypisano, nowe przyjęcia wstrzymano, a przy dzieciach, które zostały może przebywać tylko jeden opiekun. Całe szczęście święty nie zapowiedział się na położnictwie bo trzeba byłoby w krajach rodzić.
Żabcia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pysiaczku musisz zrobic ALAT, ASPAT, bilirubinê całkowitą, fosfatazę alkaliczną.
Sarcia mi się trafiły larwy w materacuoddałam go od razu i sklep dał mi inny już bez gryki i kokosa. W moim materacu było przezroczyste okienko pokazujące wkład i niestety białe larwy były. Podejrzewam, że sklep miał wilgoć w magazynie.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Dziewczyny przypomnijcie jakie badanie krwi trzeba zrobic zeby wykluczyć te cholestaze ciążowa? Bo i wczoraj i dzisiaj na wieczór swędzą mnie nogi i zaczynam panikować. Ale najdziwniejsze ze swędzą jak stoję, bo jak leze to juz nie. A jutro i tak ide do lab zrobic badania krwi i mocz oddać, to zrobiłabym dla świetego spokoju i na to. Jejku mam nadzieje, ze to sie nie potwierdzi, bo juz serio mam tego dosyc
wysiadam psychicznie powoli...
Próby wątrobowe mogą być podwyższone, a cholestazy może nie byc, a kwasy Ci jasno dadzą odpowiedź.
A te nogi to jak Cię swędzą? Bo cholestaza to najczęściej dlonie, stopy, swędzenie w nocy, spac nie mozna (ja tak mialam), drapalam sie do krwi.Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
Pysiaczek89 wrote:Kamcia, Agatia
Dziekuje Wam Dziewczyny. Oby to sie nie potwierdziło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiedzcie. Noworodek praktycznie cały czas jest w łóżeczku?
W sensie śpi, je i jest przewijany? Ewentualnie noszony, trzymany.
Kiedy sie zaczyna dziecko kłaść na matę albo do bujaczka? -
nick nieaktualnyUlfe
klasc na mate mozesz kiedy chcesz, ale jesli pytasz kiedy dziecko sie tym faktycznie intereduje, to napewno powyzej 6 miesiace, gdzie zaczyna byc ciekawe seiata dookola i probuje glowe podnosif, bo jak jedt mniejsze to lezy jak klocek i wiecej nic z tego nie rozumie