WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooo,po 6 mcu to jest tyle interesujacych rzeczy, ze niekoniecznie mata
Wszystko jest super - pantofle, telefon, metka, papierek.
Duzo tez od dziecka zaelzy jak bardzo jest mobilne.
Mata u nas sie sprawdzila tak od ok. 4tego mca.
Bujaczek uzywalismy praktycznie od poczatku jako lozeczko w salonie, ale jesli chodzi o zainteresowanie melodyjkami, to tak ok. 3mca. -
Liskova wrote:Cholestaze jednoczesnie wyklucza/potwierdza Ci kwasy żółciowe. Badanie kosztuje ok 80zl i wynik jest za 2 dni robocze.
Próby wątrobowe mogą być podwyższone, a cholestazy może nie byc, a kwasy Ci jasno dadzą odpowiedź.
A te nogi to jak Cię swędzą? Bo cholestaza to najczęściej dlonie, stopy, swędzenie w nocy, spac nie mozna (ja tak mialam), drapalam sie do krwi.jak byłam w szpitalu w 26 tc to mi robili bilirubine całkowita TBIL i ten ASPAT i ALAT. Wlasnie na wypis zerknęłam bo tak mi sie wydawało, ze miałam to badane i wszystko było w normie. Jutro na pewno zrobie te badania o których piszecie. Tylko najgorsze ze trzeba na wyniki czekac dwa dni
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Ulfe wszystko zależy od dziecka
mój Młody, jak skoczył 1,5 mc przestał spać w dzień, interesowało go wszystko z wyjątkiem karuzeli nad łóżeczkiem. Wtedy korzystaliśmy z huśtawki-leżaczka, z opcją leżącą, z maty itp.
Ja zaczął siadać koło 7 mc to i mata i leżaczek poszły w odstawke u już nie chciał z nich korzystać -
Nie wiem czy masz diagnostyke u siebie, ale jak tak to polecam, bo wynik masz online, jak sie dobrze wstrzelilam, to czasem dzis rano robilam a jutro kolo poludnia wynik.
No ja tam lekarzem nie jestem to Ci nie powiem, ale ja mialam zupelnie inne swędzenie, niz opisujesz, moze Cie to pocieszy chociaz
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 12:24
A_n_k_a_80, Sabina, Anulka01, AJrin, kamciaelcia, Behemottka, bisacz, żabka04, violett lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zabcia dobrze że wszystko ok oby się uspokoiło
a na ujastku to ostatnio tragedia nie ma miejsc na patologii i zapisują na zeszyt ciężarne na dzień następny paranoja jakaś
My dziś byliśmy na sesji tzn takiej domowej bo kuzynka nam robiła ale trochę zdjęć wyszło usiadłam teraz i obrobikam ok 50 także coś będzie a jutro jeszcze pojedziemy nad jezioro jutro się pochwalę bo dziś cykam z komórki
A do tego oczywiście spuchlam ręce nogi masakra ledwo się toczylam mam nadzieję jednak na niższe temperatury
Jutro mam dodatkową wizytę u innego gin i będzie mi gbs pobierla poproszę ją też o usg bo to znajoma
Pisze i pisze bo oczywiście nie mogę spać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje się na warcie! Żabcia trzymam kciuki! Czop chyba moze odejść wczesniej i nie musi zapowiadać nic nieprawidłowego. Ja akurat nie zauważyłam kiedy mi wypadł przy 1 ciazy ale mojej kuzynce wypadł pare tyg wczesniej.
Danusia extra bryka! Brzuchol tez konkretnyMama Kacpra, Aniołka i Kubusia