X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze chyba dalej rośniemy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7abd8513cc8a.jpg

kamciaelcia, AJrin, Anulka01, Sabina, bisacz, A_n_k_a_80, violett lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś znów zwijałam się z bólu, we wtorek będę musiała powiedzieć o tych bólach bo się wykończę do 39+. Może Kuba już siedzi blisko kanału nie wiem ale od 2 dni nie da się żyć. Chodzę podtrzymując się mebli .. Mam nadzieje że uda mi się zdać prawko bo mój plan aby zdawać jeszcze w sierpniu pójdzie się bujać, bo nie dam rady usiedzieć na jazdach dodatkowych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my bylismy w sklepie na malych zakupach.

ulfe ja dzis zamowilam materac pianka gryka kokos, z corka mialam tez taki i zadowolona bardzo z niego bylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5364469147&snapshot=MjAxNi0wNy0yNFQxMjo0NjowMlo7YnV5ZXI7OTczZjVjNDZlMDVkODUwMjk4MGJlMGQyZDYwOTAyYzgwMzEzZDU1N2NmNDQxNmRmMDMyY2I3N2RlN2M1MjJlMQ==

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie moim pierwszym takim powaznym zakupem, bo fotelikiem :D
    o3kcn73wvf9z_t.jpg
    pnszabtytv3v_t.jpg
    Ciesze sie jak głupia, bo juz niedługo Marcelek bedzie w nim podróżował

Angela89, kamciaelcia, mysza0406, żabka04, pirelka, Anulka01, Sabina, bisacz, Behemottka, violett lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nic oprócz staników nie zostało do kupienia, przez co czuję okrutny smutek, obym nie kupiła czegoś zbędnego w przypływie emocji :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Violett za info o pralce :)
    Ulfe laseczka z Ciebie :)
    Co do łóżeczka to u mnie Młody sam wybrał wersalke w wieku 11 mc. Nigdy z niej nie spadł :) śpi, jak "dorosły facet" ;) wszystko zależy od dziecka :) na dniach chcę mu kupić rozkładany dziecięcy narożnik, żeby miał swoje łóżeczko, a nie wersalkę, bo za dużo miejsca zajmuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:09

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...

Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dzien :( nadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...

Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...
    My zamówiliśmy wozek Quinny moodd, co prawda wszytsko załatwiał mój M., bo ja lezinguje w domu, ale w sklepie był nasz wozek i fotelik był wpinany do stelaża i pasuje ponoc. Ja nie widziałam, bo wozek bedzie za 2 tygodnie. Ale M. mowi ze pasuje :P

Żabcia_ lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...

Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dzien :( nadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...

Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...

Doczytałam właśnie o Twojej porannej wizycie na Ip. Odpoczywaj! Oby to jednorazowa sytuacja. Ale jeżeli jutro dalej będziesz plamić może umów się ze swoim ginekologiem co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Moj ginekolog ma caly tydzien urlop przez SDM :( mowil, ze gdyby cos sie dzialo to z karta ciazy na Ujastek albo na Kopernika w Krk sie zglosic :( No i wlasnie taki klops...

Jak nie przejdzie do jutra popoludniu to jak moj wroci z pracy to pewno pojedziemy i tam nie bede miala oporow sie polozyc na obserwacje.

Nie miej nie miej, nie ma co ryzykować. A jak ocenił szyjkę? W sensie długość?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:19

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia
    Na pewno wszystko będzie dobrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia jakbyś dalej plamiła to gnaj do Krak,bo skądś te plamienia są pojawiają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie byc ze mnie dumne.
    Podeszłam swojego M po mistrzowsku :)
    Mowie mu ze mam problem z wyborem tego materaca.
    W gryczanych boje sie robaków, piankowe sie odkształcają, kupiłabym lateksowy, ale 400zl to starsznie duzo.

Mowi: dobra, popatrzę.
    Wrócił po pol godzinie, ze znalazl tańszy lateksowy: Krzys Hevea ;) za 238.
    Czyli wybrał ten co chciałam :)
    Jestem z sie je bardzo zadowolona;)

AJrin, Angela89, Żabcia_, Madziuuuula, Sabina, mysza0406, A_n_k_a_80, Behemottka, violett lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf dobre podejście gratuluje sprytu ;) a brzusio cudny ale fakt malutki i zgrabny.
    Ja większość kupuje M się jakoś nie wtraca ale materacyk już kupił sam z 4 miesiace temu! Latexowy antyalergiczny ale nie pamietam nazwy a poki co jest u teściów.
    Zabcia dobrze że jestes w domu odczekaj spokojnie do jutra i się oszczędzaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:52

Ulfenstein lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze to jakos wierzyc mi sie nie chce w robaki w matreacach dzieciecych.... moze gdzies sie zdarzyly jakies przypadki nie mowię ze nie, moze od zlego przechowywania czy cos. moja corka na tym matreacu spala 2,5 roku i nic sie z nim nie dzialo a pokrowiec z ta gryka normalnie prałam i suszyłam i sie nic z nim nie dzialo, zresztza do tej pory ten materacyk mamy w domu do zabawy malej zeby na podlodze nie seidziala

‹‹ 1680 1681 1682 1683 1684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ