Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze chyba dalej rośniemy
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7abd8513cc8a.jpg

kamciaelcia, AJrin, Anulka01, nick nieaktualny, nick nieaktualny, A_n_k_a_80, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś znów zwijałam się z bólu, we wtorek będę musiała powiedzieć o tych bólach bo się wykończę do 39+. Może Kuba już siedzi blisko kanału nie wiem ale od 2 dni nie da się żyć. Chodzę podtrzymując się mebli .. Mam nadzieje że uda mi się zdać prawko bo mój plan aby zdawać jeszcze w sierpniu pójdzie się bujać, bo nie dam rady usiedzieć na jazdach dodatkowych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my bylismy w sklepie na malych zakupach.

ulfe ja dzis zamowilam materac pianka gryka kokos, z corka mialam tez taki i zadowolona bardzo z niego bylam

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=5364469147&snapshot=MjAxNi0wNy0yNFQxMjo0NjowMlo7YnV5ZXI7OTczZjVjNDZlMDVkODUwMjk4MGJlMGQyZDYwOTAyYzgwMzEzZDU1N2NmNDQxNmRmMDMyY2I3N2RlN2M1MjJlMQ==

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie moim pierwszym takim powaznym zakupem, bo fotelikiem :D
    o3kcn73wvf9z_t.jpg
    pnszabtytv3v_t.jpg
    Ciesze sie jak głupia, bo juz niedługo Marcelek bedzie w nim podróżował

nick nieaktualny, kamciaelcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anulka01, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Behemottka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie nic oprócz staników nie zostało do kupienia, przez co czuję okrutny smutek, obym nie kupiła czegoś zbędnego w przypływie emocji :P

• agatia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Violett za info o pralce :)
    Ulfe laseczka z Ciebie :)
    Co do łóżeczka to u mnie Młody sam wybrał wersalke w wieku 11 mc. Nigdy z niej nie spadł :) śpi, jak "dorosły facet" ;) wszystko zależy od dziecka :) na dniach chcę mu kupić rozkładany dziecięcy narożnik, żeby miał swoje łóżeczko, a nie wersalkę, bo za dużo miejsca zajmuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:09

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...

Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dzien :( nadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...

Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...
    My zamówiliśmy wozek Quinny moodd, co prawda wszytsko załatwiał mój M., bo ja lezinguje w domu, ale w sklepie był nasz wozek i fotelik był wpinany do stelaża i pasuje ponoc. Ja nie widziałam, bo wozek bedzie za 2 tygodnie. Ale M. mowi ze pasuje :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...

Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dzien :( nadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...

Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...

Doczytałam właśnie o Twojej porannej wizycie na Ip. Odpoczywaj! Oby to jednorazowa sytuacja. Ale jeżeli jutro dalej będziesz plamić może umów się ze swoim ginekologiem co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Moj ginekolog ma caly tydzien urlop przez SDM :( mowil, ze gdyby cos sie dzialo to z karta ciazy na Ujastek albo na Kopernika w Krk sie zglosic :( No i wlasnie taki klops...

Jak nie przejdzie do jutra popoludniu to jak moj wroci z pracy to pewno pojedziemy i tam nie bede miala oporow sie polozyc na obserwacje.

Nie miej nie miej, nie ma co ryzykować. A jak ocenił szyjkę? W sensie długość?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:19

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia
    Na pewno wszystko będzie dobrze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia jakbyś dalej plamiła to gnaj do Krak,bo skądś te plamienia są pojawiają.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie byc ze mnie dumne.
    Podeszłam swojego M po mistrzowsku :)
    Mowie mu ze mam problem z wyborem tego materaca.
    W gryczanych boje sie robaków, piankowe sie odkształcają, kupiłabym lateksowy, ale 400zl to starsznie duzo.

Mowi: dobra, popatrzę.
    Wrócił po pol godzinie, ze znalazl tańszy lateksowy: Krzys Hevea ;) za 238.
    Czyli wybrał ten co chciałam :)
    Jestem z sie je bardzo zadowolona;)

AJrin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madziuuuula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, A_n_k_a_80, Behemottka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf dobre podejście gratuluje sprytu ;) a brzusio cudny ale fakt malutki i zgrabny.
    Ja większość kupuje M się jakoś nie wtraca ale materacyk już kupił sam z 4 miesiace temu! Latexowy antyalergiczny ale nie pamietam nazwy a poki co jest u teściów.
    Zabcia dobrze że jestes w domu odczekaj spokojnie do jutra i się oszczędzaj.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:52

Ulfenstein lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze to jakos wierzyc mi sie nie chce w robaki w matreacach dzieciecych.... moze gdzies sie zdarzyly jakies przypadki nie mowię ze nie, moze od zlego przechowywania czy cos. moja corka na tym matreacu spala 2,5 roku i nic sie z nim nie dzialo a pokrowiec z ta gryka normalnie prałam i suszyłam i sie nic z nim nie dzialo, zresztza do tej pory ten materacyk mamy w domu do zabawy malej zeby na podlodze nie seidziala

‹‹ 1680 1681 1682 1683 1684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ