WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś znów zwijałam się z bólu, we wtorek będę musiała powiedzieć o tych bólach bo się wykończę do 39+. Może Kuba już siedzi blisko kanału nie wiem ale od 2 dni nie da się żyć. Chodzę podtrzymując się mebli .. Mam nadzieje że uda mi się zdać prawko bo mój plan aby zdawać jeszcze w sierpniu pójdzie się bujać, bo nie dam rady usiedzieć na jazdach dodatkowych.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Violett za info o pralce
Ulfe laseczka z Ciebie
Co do łóżeczka to u mnie Młody sam wybrał wersalke w wieku 11 mc. Nigdy z niej nie spadłśpi, jak "dorosły facet"
wszystko zależy od dziecka
na dniach chcę mu kupić rozkładany dziecięcy narożnik, żeby miał swoje łóżeczko, a nie wersalkę, bo za dużo miejsca zajmuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...
Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dziennadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...
Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...Żabcia_ lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Pysiaczek a moge zapytac jaki macie wozek? Bo najlepszy hit byl taki, ze my chcielismy kupic to samo nosidelko ale ponoc nie bylo kompatybilne z adapterami do naszego wozka, a Aton Q juz podszedl... Nie kapuje...
Smutno mi leze i wstaje tylko do wc, a mial byc dzis taki fajny dziennadal poplamiam ale teraz jest juz lepiej... Zobaczymy co bedzie jutro...
Co do materaca wiem, ze pare z nas kupilo ten sam Hevea Krzys - ja mam pokrowiec Aloe Vera. Polecam wyjac materace, bo naprawde potrafia czadzic...
Doczytałam właśnie o Twojej porannej wizycie na Ip. Odpoczywaj! Oby to jednorazowa sytuacja. Ale jeżeli jutro dalej będziesz plamić może umów się ze swoim ginekologiem co ?Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Moj ginekolog ma caly tydzien urlop przez SDM
mowil, ze gdyby cos sie dzialo to z karta ciazy na Ujastek albo na Kopernika w Krk sie zglosic
No i wlasnie taki klops...
Jak nie przejdzie do jutra popoludniu to jak moj wroci z pracy to pewno pojedziemy i tam nie bede miala oporow sie polozyc na obserwacje.
Nie miej nie miej, nie ma co ryzykować. A jak ocenił szyjkę? W sensie długość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:19
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Możecie byc ze mnie dumne.
Podeszłam swojego M po mistrzowsku
Mowie mu ze mam problem z wyborem tego materaca.
W gryczanych boje sie robaków, piankowe sie odkształcają, kupiłabym lateksowy, ale 400zl to starsznie duzo.
Mowi: dobra, popatrzę.
Wrócił po pol godzinie, ze znalazl tańszy lateksowy: Krzys Heveaza 238.
Czyli wybrał ten co chciałam
Jestem z sie je bardzo zadowolona;)
AJrin, Angela89, Żabcia_, Madziuuuula, Sabina, mysza0406, A_n_k_a_80, Behemottka, violett lubią tę wiadomość
-
Ulf dobre podejście gratuluje sprytu
a brzusio cudny ale fakt malutki i zgrabny.
Ja większość kupuje M się jakoś nie wtraca ale materacyk już kupił sam z 4 miesiace temu! Latexowy antyalergiczny ale nie pamietam nazwy a poki co jest u teściów.
Zabcia dobrze że jestes w domu odczekaj spokojnie do jutra i się oszczędzaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 19:52
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszczerze to jakos wierzyc mi sie nie chce w robaki w matreacach dzieciecych.... moze gdzies sie zdarzyly jakies przypadki nie mowię ze nie, moze od zlego przechowywania czy cos. moja corka na tym matreacu spala 2,5 roku i nic sie z nim nie dzialo a pokrowiec z ta gryka normalnie prałam i suszyłam i sie nic z nim nie dzialo, zresztza do tej pory ten materacyk mamy w domu do zabawy malej zeby na podlodze nie seidziala