WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Mąż mnie obudził i od rana taki zastrzyk strachu dostałam ze myślałam ze go udusze!!!
Wczoraj mieliśmy super dzien. Miałam imieniny i bylismy rodzinnie na zawodach konnych, pózniej u wujostwa na grillu, na ŚDM w naszym mieście i do domku
Dawno nie było mi tak przyjemnie
Jutro wizyta. Odliczam godziny
Miłego dnia:*
Zabiciu przywołuj Małego do porządku i poproś jeszcze o trochę cierpliwości. Trzymam kciuki za was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 05:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Witam sie z patologii ciazy :p nie wiem czy to dobrze, czy zle ale od razu mnie przyjeli - jednak wody sie sacza...
lekarz skonsternowany, ze to dopiero 33 tc.
nie chciałam nic mówić wczoraj ani Cię straszyć bo lekarzem nie jestem dlatego nic nie mówiłam. Ale dlatego wczoraj naciskałam abys dziś do szpitala pojechała.To jest już 33 tc to bardzo dużo. Dostaniesz sterydy na płucka i dzidzia będzie bezpieczna. Ja W sączcymi wodami chodziłam od 25 tc więc leżąca w szpitalu możesz dotrzymać nawet do terminu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 06:33
Żabcia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
Żabciu wszystko będzie OK! Do donoszonej zostały już tylko 4 tyg, teraz będziesz pod fachową opieką i nic złego Wam się nie stanie
Ja od dwóch dni jestem spuchnięta jak... nawet nie wiem do czego się porównać. Mam wrażenie, że skórę na ciele mam napiętą jakby miała pęknąć, na wadze z dnia na dzień wskoczyło 2 kg więcej. No i wydaje mi się, że prawa strona ciała jest bardziej napompowana niż lewa.
Dziś od ok. 4-tej nie śpię, bo potwornie chciało mi się siku, a muszę oddać mocz i zrobić badania w lab, więc się męczyłam do 6-tej.
Opadł mi też już brzuch, i niestety pomimo szorowania myjkami i kremowania 2 razy dziennie pojawiły się pierwsze rozstępy minimalnie nad spojeniem. Na razie kilka cieniutkich niteczek, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
Miłego dnia i samych pozytywnych wiadomości! -
nick nieaktualnyHej,
Żabcia trzymaj się! A na usg sprawdzą Ci wody?
Ja bardzo, bardzo, bardzo smutna, bo właśnie pożegnałam męża na 9 dni:( jedzie zabezpieczać te cholerne śdm:/ nie dość, że będę tęskniła to będę się w diabły stresowała. Oby nic tam nie było!;(Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Witam sie z patologii ciazy :p nie wiem czy to dobrze, czy zle ale od razu mnie przyjeli - jednak wody sie sacza...
lekarz skonsternowany, ze to dopiero 33 tc.
Zabciu, trzymam kciuki! Na pewno jesteś pod dobrą opieką lekarską i wszystko pójdzie dobrze. Ale, jeśli jakimś cudem to już niedługo, to pamiętamy, że wcześniaczki z 34 tygodnia to całkiem silne dzieciątka. A jak dotrzymasz jeszcze tydzień czy dwa (albo dłużej!), to będzie prawie meta. Bardzo mocno tulę i trzymam kciuki, żeby wszystko się skończyło jak najpomyślniej!Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
Oj Zabciu tule i 3mamy kciuki, ważne że jesteś pod opieką. Odpoczywaj i nie stresuj sie niech maluszek posiedzi jak najdłużej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Leze pod KTG. Juz sacze kroplowka antybiotyk i zastrzyk w dupke ze sterydow tez dostalam... Bolal jak fix.
Lekarz na IP bardzo fajny. Ilosc wod ok, maly tez, a jednak okret przecieka :p
Dzieki dziewuszki :* teraz tylko piszcie zebym z nudow nie umarla :pSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przykro, ze bolał ale lubie za ilość wod i że leki już podane maluszek bezpieczny. A okret niech nie przecieka już.
U mnie noc przespana dobrze zauważyłam kolejną tendencje 2 noce nieprzespane 3 padam i przesypiam dobrze, wtedy wstaje na siku tylko 2 do 3 razy!
M niestety ma nocki wiec pewnie więcej nocy nieprzespanych będzie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia, trzymaj się tam! mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
ja miałam ciężką noc, u mnie z dobrym przesypianiem jest w kratkę, dziś chyba szłam na rekord z wstawaniem do toalety, dodatkowo Mały się wiercił, nad ranem zaczęła boleć głowa, a przez upały tylko gorzej. Mąż jeszcze odpalił suszarkę w sypialni szykując się do pracyŻabcia_ lubi tę wiadomość