WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Polecam papierki lakmusowe
Są tanie, można kupić w aptece lub przez internet i zawsze pokażą czy wody się sączą czy nie. Ja tak odkryłam w dniu porodu, że uciekają, była malutka ilość, ale paski wykryły.
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Żabcia_ wrote:Poodpinali mnie od wszystkich kabli - ufff moge pisac. Leze na 3 os sali ale zostane na to wskazuje sama, bo jedna pani poszla rodzic, a druga dzis wychodzi... Fajnie bo jest tv i lazienka w pokoju
Tez mysle, ze nie bedzie zle, bo maly jest duzym chlopcem ale mialam nadzieje na jeszcze chwile spokoju...Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewcznu, ja wlasnie wstalam i ide zjesc sniadanie i bede czekac na telefon od firmy co drzwi bedzie nam rohic wejsciowe i czekam na kuriera apozniej pojade zalatwic pare spraw zwiazanych z remontem.
humor mam dzis sredni, jakas mina taka niewyrazna sama nie wiem czemu, w dodayku nie wysechl moj ulubiony biusyonosz imjestem wkurzona.
zabcia.... ttzymaj sie tam, wszysylo bedzie ok maly napewno bedzie siedzial do końca bo u mamy w brzuszku mu najlepiej. Pisz na bieżąco co sie dzieje u ciebie. Duuuuzo zdrowka i sly ! Buziaki :*Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Pysiaczek tak wlasnie papierek, u mnie to wygladalo inaczej, bo sluz byl podbarwiony, no a na domiar zlego jeszcze doszedl do tego ten mini czop dzis...
Żabcia_ lubi tę wiadomość
-
gdzieś zgubiłam zapal do zdjęc brzuszka
ale dzis mała mobilizacja, oczywiście nie zwracamy uwagi na strój
i tak jestem dość ubrana jak na warunki domowe
u nas 35 tc, 29 dni do spotkania z Piotrusiem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27185f6d2678.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b28ae6d7050.jpgŻabcia_, Pysiaczek89, Angela89, AJrin, Magdziulla, Sabina, bisacz, żabka04, Madziuuuula, bbeczka91, violett lubią tę wiadomość
-
Żabcia_ wrote:Pysiaczek tak wlasnie papierek, u mnie to wygladalo inaczej, bo sluz byl podbarwiony, no a na domiar zlego jeszcze doszedl do tego ten mini czop dzis...
i nawet ostatnio sprawdzałam ta gine intima, ale pH było w normie... Mnie tez rano brzuch dziwnie bolał, a musialam isc do lab. Ale na szczescie przeszło teraz... Zrobiłam te badania na te cholestaze, oby chociaz to wykluczyć.
Żabcia trzymam mocno kciuki, zeby mały jeszcze posiedział w brzuszku, bo gdzie mu bedzie lepiej? Dobrze ze Ty masz takie super podejście i jestes opanowana. Super!!!Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Na wkladce prawie nic nie bylo tylko jak sie podcieralam to sluz zabarwiony...
i oby tak sie stało
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnyja nastawiam pieluchy tetrowe i flanelowe dzisiaj, nie wiem tylko czy na 40 czy 60 st? Gdzieś czytałam że takie rzeczy można prać w 90 st ale boję się że zniszczę. Jak je ogarnę to zostają ubranka, pościel, kocyki, moja poducha do karmienia i obicia wózka i fotelika. A czuję się dziś jak niewyspana kupa, lodówka znowu pusta po weekendowym gastro, nie mam siły wyjść do sklepu...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia wrote:Anulka01 dziękuję za pomoc :*
Chwalę się wozem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e63f3c5b1183.jpg
i swoim słoniowym brzucholem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af1ac72db00.jpg
Nie chcą wczytywać się miniaturki zdjęć w moim pościeŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻabcia trzymam kciuki za Was :* Tam przynajmniej jesteś pod opieką i na pewno wiedzą co robią !
Ja spałam nawet dobrze, nie wstawałam tak często jak co noc, ale za to jak się obudziłam to chyba za długo w jednej pozycji spała i tak kłuł mnie brzuch, że ledwo wstałam. Jakoś się malizny tak ułożyły, że uciskały żołądek czy coś..
Pogoda taka sobie, ale dość ciepło i wyziera miejscami słońce więc szybko nastawiłam jeszcze jedno pranie dziecięce, bo się nie doczekam wyprania wszystkiego z taką pogodą. No i zaległe muszę pracować, bo kupka się zbieraŻabcia_ lubi tę wiadomość
-
Kamcia niezly brzusio ale ty bardziej zaawansowana niż ja. Ja czasem jak maly sie ułoży i leze na plecach to serio wnet jak bym nie byla w ciąży pępek mam jeszcze głęboko schowany.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemotka ja też miałam taki czas, że mega intensywnie zaczęłam tyć. tzn tylko na wadze. No ale generalnie nie mam nadwagi i lekarz powiedział, że póki nie puchnę to nie przejmować się.
Kamcia dzięki. Ja to i nie 9 a 19 dni wytrzymam, oby wrócił cały i zdrowy!
Darusia a gdzie ten wózek kupiłaś?
Behemottka lubi tę wiadomość