X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam papierki lakmusowe :) Są tanie, można kupić w aptece lub przez internet i zawsze pokażą czy wody się sączą czy nie. Ja tak odkryłam w dniu porodu, że uciekają, była malutka ilość, ale paski wykryły.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Poodpinali mnie od wszystkich kabli - ufff moge pisac. Leze na 3 os sali ale zostane na to wskazuje sama, bo jedna pani poszla rodzic, a druga dzis wychodzi... Fajnie bo jest tv i lazienka w pokoju :)

Tez mysle, ze nie bedzie zle, bo maly jest duzym chlopcem ale mialam nadzieje na jeszcze chwile spokoju...
    Luksusowe wakacje. Ciekawe jak karmić będą . Poproś małża o jakąś książkę i się relaksuj.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:12

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia trzymam kciuki. Musi być dobrze. Jesteś w dobrych rękach.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewcznu, ja wlasnie wstalam i ide zjesc sniadanie i bede czekac na telefon od firmy co drzwi bedzie nam rohic wejsciowe i czekam na kuriera apozniej pojade zalatwic pare spraw zwiazanych z remontem.
    humor mam dzis sredni, jakas mina taka niewyrazna sama nie wiem czemu, w dodayku nie wysechl moj ulubiony biusyonosz imjestem wkurzona.

zabcia.... ttzymaj sie tam, wszysylo bedzie ok maly napewno bedzie siedzial do końca bo u mamy w brzuszku mu najlepiej. Pisz na bieżąco co sie dzieje u ciebie. Duuuuzo zdrowka i sly ! Buziaki :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek tak wlasnie papierek, u mnie to wygladalo inaczej, bo sluz byl podbarwiony, no a na domiar zlego jeszcze doszedl do tego ten mini czop dzis...
    Będzie dobrze! moja mała urodziła się w 30 tc i sobie świetnie poradziła.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdzieś zgubiłam zapal do zdjęc brzuszka ;) ale dzis mała mobilizacja, oczywiście nie zwracamy uwagi na strój :) i tak jestem dość ubrana jak na warunki domowe :D
    u nas 35 tc, 29 dni do spotkania z Piotrusiem

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/27185f6d2678.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b28ae6d7050.jpg

nick nieaktualny, Pysiaczek89, nick nieaktualny, AJrin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Madziuuuula, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Pysiaczek tak wlasnie papierek, u mnie to wygladalo inaczej, bo sluz byl podbarwiony, no a na domiar zlego jeszcze doszedl do tego ten mini czop dzis...
    Tak o papierkach wiem. Tylko myslalam ze moze na wkładce miałaś mokro czy wilgotno... Bo sluz w ciazy to ja ciagle mam :/ i nawet ostatnio sprawdzałam ta gine intima, ale pH było w normie... Mnie tez rano brzuch dziwnie bolał, a musialam isc do lab. Ale na szczescie przeszło teraz... Zrobiłam te badania na te cholestaze, oby chociaz to wykluczyć. :/
    Żabcia trzymam mocno kciuki, zeby mały jeszcze posiedział w brzuszku, bo gdzie mu bedzie lepiej? Dobrze ze Ty masz takie super podejście i jestes opanowana. Super!!!

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia
    Superowy brzunio - piłeczka :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 09:44

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:37

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Na wkladce prawie nic nie bylo tylko jak sie podcieralam to sluz zabarwiony...
    Czyli tych wód to wycieka Ci maleńka ilośc. To chociaz tyle dobrego, bo możesz długo tak wytrzymac z Małym w brzuchu :) i oby tak sie stało

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nastawiam pieluchy tetrowe i flanelowe dzisiaj, nie wiem tylko czy na 40 czy 60 st? Gdzieś czytałam że takie rzeczy można prać w 90 st ale boję się że zniszczę. Jak je ogarnę to zostają ubranka, pościel, kocyki, moja poducha do karmienia i obicia wózka i fotelika. A czuję się dziś jak niewyspana kupa, lodówka znowu pusta po weekendowym gastro, nie mam siły wyjść do sklepu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:37

Pysiaczek89, nick nieaktualny, nick nieaktualny, martta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Anulka01, bbeczka91, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia wrote:
    Anulka01 dziękuję za pomoc :*

Chwalę się wozem :D

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e63f3c5b1183.jpg

i swoim słoniowym brzucholem :P O.o

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8af1ac72db00.jpg

Nie chcą wczytywać się miniaturki zdjęć w moim poście :(
    Ale super wózek, czadowy design !!!! Pierwszy raz taki widzę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia trzymam kciuki za Was :* Tam przynajmniej jesteś pod opieką i na pewno wiedzą co robią !

Ja spałam nawet dobrze, nie wstawałam tak często jak co noc, ale za to jak się obudziłam to chyba za długo w jednej pozycji spała i tak kłuł mnie brzuch, że ledwo wstałam. Jakoś się malizny tak ułożyły, że uciskały żołądek czy coś..

Pogoda taka sobie, ale dość ciepło i wyziera miejscami słońce więc szybko nastawiłam jeszcze jedno pranie dziecięce, bo się nie doczekam wyprania wszystkiego z taką pogodą. No i zaległe muszę pracować, bo kupka się zbiera :/

• AJrin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia niezly brzusio ale ty bardziej zaawansowana niż ja. Ja czasem jak maly sie ułoży i leze na plecach to serio wnet jak bym nie byla w ciąży pępek mam jeszcze głęboko schowany.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka ja też miałam taki czas, że mega intensywnie zaczęłam tyć. tzn tylko na wadze. No ale generalnie nie mam nadwagi i lekarz powiedział, że póki nie puchnę to nie przejmować się.

Kamcia dzięki. Ja to i nie 9 a 19 dni wytrzymam, oby wrócił cały i zdrowy!

Darusia a gdzie ten wózek kupiłaś?

Behemottka lubi tę wiadomość

‹‹ 1685 1686 1687 1688 1689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ