X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia jakoś twoja sytuacje mnie do pionu postawila i zaczęłam pakowac torbę kurde ja w czarnym lesie jeszcze z ogarnianiem jestem. Dopiero połowa poprana i prasowana a jeszcze wózka nie mamy ani kolyska nie złożona. Fakt kolyske ogarnie M ale wyprawke porzadek raczej nie.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja praktycznie nic poza ręcznikami dla bobasa nie mam wypranego :(
    zaczynam się martwić czy w ogóle zdążę ze wszystkim...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam większość oprócz torby, ale to zrobię na dniach jak kupię na gemini, a czuję, że mam dużo czasu, że jeszcze dłuuugo poczekam:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    na pewno wytrzymasz
    tv włączaj tylko dla przyjemności ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja praktycznie nic poza ręcznikami dla bobasa nie mam wypranego :(
    zaczynam się martwić czy w ogóle zdążę ze wszystkim...
    Ja dopiero kupuję pralkę ;) więc spoko wodza ;)
    Planuję prać w pierwszym tyg sierpnia, jak Młody pojedzie z tatą na tydzień na wakacje. Nie zamierzam się spieszyć, bo chcę mieć wszystko świeżutkie. A białe pieluchy tetrowe jeszcze muszę kupić :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF dasz rade ja tak naprawde w 3 dni popralam połowę wiadomo wiekszosc to czas schniecia jedna pralka to jakos godzina prasowania u mnie. Bardziej sie przerazilam, że jak by cos teraz sie działo to kiepsko bo M sam raczej nie ogarnie. Wiec mam plan aby do konca tygodnia skończyć najważniejsze wyprawkowe sprawy plus pranie i prasowanie. Do tego generalnie chate trochę ogarnąć. Wczoraj 2 wory ciuszków znowu zwiezione od teściów i maskara bo az strach je prać!

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba mogę flanelkę wrzucić razem z tetrą? i chyba jednak na 60 st nastawię, boję się trochę co z tego będzie :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w pokoju piotrusia zrobiła się mała rupieciarnia :) nie jest duzy, ale raczej mam tylko 1 m kwadratowy wolnej podłogi (tak, aby drzwi otworzyć) :D
    jak wszystko znajdzie swoje miejsce i po prostu dokopie sie do torby, zaczne pakowanie :) inaczej nie ma mowy znaleźć tamj torbę i zawartość do szpitala :)

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też torby nie mam spakowanej za to kupiłam ostatnio druga koszule do karmienia. I teściowa dała mi w spadku szlafrok :D ale jakoś się nie mogę przełamać aby się spakować. Poczekam do 1 sierpnia. Dalej jestem w lesie z praniem pościeli kocykow. Dobrze że resztę mam ogarnięta bo jest coraz gorzej. Nie przepuszczam aby bóle znikły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak czytam wasze post6 to az mi glipio ze jamsiemjeszcze za pranie nie wziąłam, ale powiedzialam sobiemze pranie zaczne robic po skonczonym 30 tc, czyli jeszcze tydzien :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ucząc się na własnych błędach w pierwszej ciązy, pranie i prasowanie w czercu nadal uznaję za super decyzje, bo wszystko inne dzieje sie teraz powoli, z przyjemnościa i z zamiarem lezenia i odpoczywania w sierpniu

Behemottka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:12

mysza0406, Behemottka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    choć torba nie spakowana, pracuje nad lista do szpitala :D w czwartek polożna mi dała te obowiązkowa, a ja od kilku dni dopisuje szczegóły, które w torbie sie mają znaleźć :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to pranie poszło tak szybko, że aż szkoda. Aż się zastanawiam czy może nie mam za mało rzeczy.
    Ja w tym tygodniu domawiam resztę wyprawki, w pt chcę upolować na targu szlafrok i piżamkę no i kapcie. Bo ja w domu nie chodzę w kapciach i żadnych nie mam.

LRF ja prałam razem tetrę z flanelką w 40 stopniach tzn ja mam dużo kolorowej. Wyprasowałam porządnie i wydaje mi się, że wystarczy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę, a ja muszę czekać dwa tygodnie, aż rodzice wrócą z urlopu i mi torbę pożyczą :P
    oby nic się niespodziewanie niedobrego nie wydarzyło do tego czasu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:38

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    dokładnie tak jak mysza napisała-złóż wszystko na komodzie, tak też zrobiłam w pierwszej ciązy zanim torbe kupiłam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio w Lidlu kupiłam kapcie do szpitala, bo po domu nie chodzę, ale jak je ubrałam to wydają takie paskudne dźwięki, że aż kot się boi, a brat je nazwał kapcioszki-pierdzioszki :D

kamciaelcia, Magdziulla, Sabina, AJrin, Behemottka, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na ladna pogode i w sierpniu biore sie za pranie :)

‹‹ 1686 1687 1688 1689 1690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ