WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabinka
wiesz co sama nie wiem juz o cl jej chodzi naprawde.... nigdy ske tak nie zachowywala... napewno odczuwa ze mniej sie nia opiekuje bo zmtym wielkim brzuchem trudno zebym skakal z nia na kulkach czy zjezdala na basenie, nawet na kolana nie moze mi usiasc bo jak.... obraza sie na mnie co chwila, k nawet reki na spacerze nie chce mi dac tylko mężowi, a siedze i jej tlumacze w kolo ze mama ja kocha itd itp. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabinka
wiesz co sama nie wiem juz o cl jej chodzi naprawde.... nigdy ske tak nie zachowywala... napewno odczuwa ze mniej sie nia opiekuje bo zmtym wielkim brzuchem trudno zebym skakal z nia na kulkach czy zjezdala na basenie, nawet na kolana nie moze mi usiasc bo jak.... obraza sie na mnie co chwila, k nawet reki na spacerze nie chce mi dac tylko mężowi, a siedze i jej tlumacze w kolo ze mama ja kocha itd itp.
Nagle nie jest pepkiem świata. Moja tak to prosiła o rodzeństwo, a jak jej powiedziałam to się rozplakala. I też był taki trudny okres, kilka tygodni. Nie chciała słuchać o wszystko był foch. Przeszło. Choć pewnie wróci jak się Młody urodzi -
nick nieaktualnyNo moja corka tez chodzila o rodzenstwo w kolo marudzila ze chce miec brata albo siostre zeby miala sie z kim bawic i w ogole a jak dwa miesiace do pprpdu i coraz blizej to sie zachowuje okropnie..... ja nawet do sklepow dziecięcych mnie chodze bo mama w Lodzi robi mi zakupy a reszte zamawiam online wiec nawet tak tego nie odczuwa...
-
Nie raz wspominałam o dużej Emilce która nad nami mieszka. Tez chciała rodzeństwo. Bardziej siostrę. Brata z czasem zaakceptowała. Gdy ten się urodził kończyła niemal 4 latka. I wtedy straszne rzeczy się zaczęły z jej strony. ..właśnie chisterie, złości fochy. Była niemiła dla tych co okazywali zainteresowanie jej bratu. Minęło po kilku miesiącach -dopiero. Teraz za bratem szaleje. Ale większy szacunek jednak dla taty. ..smutne to było. Od razu wiedziałam kiedy tata q domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:30
-
nick nieaktualnyJa bym chciała mieć małą przerwę między pierwszym a drugim, tak raz ciach. I wtedy ewentualnie trzecie już w takiej świadomości jak będą starsze chyba wtedy inaczej się przechodzi jak już jest to rodzeństwo. Ale nie wiem czy się tak uda.
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja bym chciała mieć małą przerwę między pierwszym a drugim, tak raz ciach. I wtedy ewentualnie trzecie już w takiej świadomości jak będą starsze chyba wtedy inaczej się przechodzi jak już jest to rodzeństwo. Ale nie wiem czy się tak uda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny
My byliśmy na tym spektaklu, ale dużo ludzi, nic nie widać. Chwilę postaliśmy i poszliśmy
Jeszcze bym do kina chciała iść na dwa seanse przed rozwiązaniemoby tylko u mnie grali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:59
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:A ja wam powiem ze jezzcze moment i oszaleje, moja corka od tygodnia jest tak nie znosna ze poprostu nie moge z nia wytrzymac niech juzmotworza jej przedszkole bo juz mam jej dosyc ! Ja sama w ciazy jestem nerowow, rozdraziona a ta jeszcze ryczy co chwila, lbraza ske co 5 minut szok, ryczy o to ze do pokoju kupilismh jej nowe rolety niebieskie, a ona chciala rozowe normalnie rozpieszczony gowniarz i nic wiecej !!!
Wiesz, malutkie dzieci mają mózgi inne niż my. Po porostu fizycznie nie są jeszcze wykształcone, mają nadmiar synaps i są bardziej pobudliwe. Stąd te "tantrumy" u maluchów. A jej pokój to pewnie w jej główce jedyne co ona posiada, jej małe królestwo. Może właśnie teraz uczy się granic prywatności i to jest dla niej najważniejsze i może nie rozumieć, że na przykład różowych nie było, albo były droższe, albo była inna przyczyna, że kupiliście niebieskie. Chociaż wiem, że łatwo mi tak z cichego domku pisać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 01:22
Sophia, Bratek lubią tę wiadomość
-
No i znowu 2 w nocy a ja wyspana pewnie do świtu nie zasne wrrr.
-
Jeny 50 dni do porodu zostało. Kurcze ciekawe jak to będzie po porodzie z okresem czy nadal będzie mnie skrecalo z bólu czy może przejdzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny