X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka

wiesz co sama nie wiem juz o cl jej chodzi naprawde.... nigdy ske tak nie zachowywala... napewno odczuwa ze mniej sie nia opiekuje bo zmtym wielkim brzuchem trudno zebym skakal z nia na kulkach czy zjezdala na basenie, nawet na kolana nie moze mi usiasc bo jak.... obraza sie na mnie co chwila, k nawet reki na spacerze nie chce mi dac tylko mężowi, a siedze i jej tlumacze w kolo ze mama ja kocha itd itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnke pokrzywa i koper wllski dziaja mega moczopednie serio

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabinka

wiesz co sama nie wiem juz o cl jej chodzi naprawde.... nigdy ske tak nie zachowywala... napewno odczuwa ze mniej sie nia opiekuje bo zmtym wielkim brzuchem trudno zebym skakal z nia na kulkach czy zjezdala na basenie, nawet na kolana nie moze mi usiasc bo jak.... obraza sie na mnie co chwila, k nawet reki na spacerze nie chce mi dac tylko mężowi, a siedze i jej tlumacze w kolo ze mama ja kocha itd itp.
    Pewnie zazdrość
    Nagle nie jest pepkiem świata. Moja tak to prosiła o rodzeństwo, a jak jej powiedziałam to się rozplakala. I też był taki trudny okres, kilka tygodni. Nie chciała słuchać o wszystko był foch. Przeszło. Choć pewnie wróci jak się Młody urodzi ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moja corka tez chodzila o rodzenstwo w kolo marudzila ze chce miec brata albo siostre zeby miala sie z kim bawic i w ogole a jak dwa miesiace do pprpdu i coraz blizej to sie zachowuje okropnie..... ja nawet do sklepow dziecięcych mnie chodze bo mama w Lodzi robi mi zakupy a reszte zamawiam online wiec nawet tak tego nie odczuwa...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie raz wspominałam o dużej Emilce która nad nami mieszka. Tez chciała rodzeństwo. Bardziej siostrę. Brata z czasem zaakceptowała. Gdy ten się urodził kończyła niemal 4 latka. I wtedy straszne rzeczy się zaczęły z jej strony. ..właśnie chisterie, złości fochy. Była niemiła dla tych co okazywali zainteresowanie jej bratu. Minęło po kilku miesiącach -dopiero. Teraz za bratem szaleje. Ale większy szacunek jednak dla taty. ..smutne to było. Od razu wiedziałam kiedy tata q domu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:30

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy wszystkim
    Wygodnych pozycji
    Nielicznych kursów do kibelka
    Spokojnych dzieciaczków
    J kolorowych snów!

Magdziulla, Pysiaczek89, AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała mieć małą przerwę między pierwszym a drugim, tak raz ciach. I wtedy ewentualnie trzecie już w takiej świadomości jak będą starsze chyba wtedy inaczej się przechodzi jak już jest to rodzeństwo. Ale nie wiem czy się tak uda.

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Ja bym chciała mieć małą przerwę między pierwszym a drugim, tak raz ciach. I wtedy ewentualnie trzecie już w takiej świadomości jak będą starsze chyba wtedy inaczej się przechodzi jak już jest to rodzeństwo. Ale nie wiem czy się tak uda.
    Też tak chciałam. Ale dobrze że w ogóle się udało. Po 2 latach mieliśmy dość. A udało się po 3 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam spać. Dobrej nocy i jak to ładnie napisała Kamcia, mało wizyt w kibelku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ;)

My byliśmy na tym spektaklu, ale dużo ludzi, nic nie widać. Chwilę postaliśmy i poszliśmy :/

Jeszcze bym do kina chciała iść na dwa seanse przed rozwiązaniem :) oby tylko u mnie grali :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2016, 22:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ez bedzie 4 lata przerwy, a o 3 nie wiem czy bedziemy sie starac moze kiedys traz napewno nie....dwojka nam wystarczy. No moja corka to tez jest typowa corunia tatunia...moze chociaz synus będzie msmusiowy :)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gorąco mnie dobija mam stopy i ręce jak wieloryb.byliśmy nad jeziorem zrobić zdjęcia fajne wyszły już część zrobiłam może jutro uda mi się wrzucić bo dziś mi pisało że za duże. U mnie jeszcze jutro ma być goraco potem chłodno.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja wam powiem ze jezzcze moment i oszaleje, moja corka od tygodnia jest tak nie znosna ze poprostu nie moge z nia wytrzymac niech juzmotworza jej przedszkole bo juz mam jej dosyc ! Ja sama w ciazy jestem nerowow, rozdraziona a ta jeszcze ryczy co chwila, lbraza ske co 5 minut szok, ryczy o to ze do pokoju kupilismh jej nowe rolety niebieskie, a ona chciala rozowe normalnie rozpieszczony gowniarz i nic wiecej !!!

Wiesz, malutkie dzieci mają mózgi inne niż my. Po porostu fizycznie nie są jeszcze wykształcone, mają nadmiar synaps i są bardziej pobudliwe. Stąd te "tantrumy" u maluchów. A jej pokój to pewnie w jej główce jedyne co ona posiada, jej małe królestwo. Może właśnie teraz uczy się granic prywatności i to jest dla niej najważniejsze i może nie rozumieć, że na przykład różowych nie było, albo były droższe, albo była inna przyczyna, że kupiliście niebieskie. Chociaż wiem, że łatwo mi tak z cichego domku pisać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 01:22

Sophia, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znowu 2 w nocy a ja wyspana pewnie do świtu nie zasne wrrr.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 03:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny 50 dni do porodu zostało. Kurcze ciekawe jak to będzie po porodzie z okresem czy nadal będzie mnie skrecalo z bólu czy może przejdzie.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia
    zatem trzeba wierzyć że zadna akcja porodowa teraz sie nie zacznie i maluszek jeszcze posiedzi...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia
    i dacie z maluszkiem radę!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1697 1698 1699 1700 1701 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ