WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Tu u mnie pokrzywą się straszy dzieci. Herbatek w "normalnym" sklepie nie dostanę, a do polskiego sklepu mam 30 min autostradą i odmawiam wystawienia nosa za drzwi w te upały. Tutaj jest jakaś nienormalna fala gorąca - u mnie 27, ale już tam gdzie sklep trzeba jechać w pustynie i tam jest 32. Buuu
A tak w ogóle, to pokrzywy nie pije się na zwiększenie podaży mleka? Bo mnie coś tam się już sączy i boję się nagłego zmlecznia
Wspolczuje, u nas tez upaly, ze nie wiem co mam ze soba zrobic. Moja herbatka z pokrzywy ma na sobie napisane, ze pomaga przeplukiwac nerki, jest moczopedna itp. I to chyba jej sekret, bo duzo sie po niej chodzi siku, ale to jedyna rzecz, jaka mi pomaga, a opuchnieta to naet czase sie budze -
nick nieaktualnyKocyk tez super pomysl
Myslalam jeszcze moze o jakims dywaniku, ale to juz na koniec, jak zobacze efekt.
Zamowilam wlasnie turkusowe zaslony z czerwonymi wstazkami, zobaczymy co to wyjdzie, jak wszystko juz polacze
Juz sie nie moge doczekac, dzieki dziewczynyBehemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja już liczę, że mi powie kiedy będę mieć cc
Mi ma powiedzieć 11 sierpnia ale bede jutro naciskać, aby zaplanować wszystko bo mąż ma zabieg już ustawiony więc może mój dr się zlituje i trochę o te 3-4 dni przestawi cc na przód -
Ja pije rano i wieczorem pokrzywe w te upaly czekam az ostygnie
-
Na mojej pokrzywie jest aby robic z 2 torebek ja robie z jednej a jak u was?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wam powiem ze jezzcze moment i oszaleje, moja corka od tygodnia jest tak nie znosna ze poprostu nie moge z nia wytrzymac niech juzmotworza jej przedszkole bo juz mam jej dosyc ! Ja sama w ciazy jestem nerowow, rozdraziona a ta jeszcze ryczy co chwila, lbraza ske co 5 minut szok, ryczy o to ze do pokoju kupilismh jej nowe rolety niebieskie, a ona chciala rozowe normalnie rozpieszczony gowniarz i nic wiecej !!!
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj znowu straszne upały, dobrze że później trochę popadało to się ochłodziło. Już coraz bardziej się męczę więc dobrze, że już mam prawie całą wyprawkę za sobą. Jutro mąż odbierze torbę do wózka i koniec zakupów
Pranie i prasowanie w większości zrobione, zostały tylko kocyki, ręczniki, rożki i pościele. No i spakowanie torby do szpitala i cały sierpień będę odpoczywać
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja wam powiem ze jezzcze moment i oszaleje, moja corka od tygodnia jest tak nie znosna ze poprostu nie moge z nia wytrzymac niech juzmotworza jej przedszkole bo juz mam jej dosyc ! Ja sama w ciazy jestem nerowow, rozdraziona a ta jeszcze ryczy co chwila, lbraza ske co 5 minut szok, ryczy o to ze do pokoju kupilismh jej nowe rolety niebieskie, a ona chciala rozowe normalnie rozpieszczony gowniarz i nic wiecej !!!
Moja na początku tak miała. I z roletami tez było przez chwilę, mieliśmy wziąć fioletowe, ale ze ten pokój chyba dostanie potem syn, to zrezygnowaliśmy. Młoda nawet nie zauważyła różnicywszyscy chwalilismy i ona się ucieszyła
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sabina
A to po herbatce czy raczej ułożenie dzidzi? Bo w ciągu dnia pije dużo i dużo sikam (herbatę pije dopiero kilka dni )ale w nocy od początku niezmiennie -1 razwięc często laze do wc, ale w nocy wytrzymuje tak co 3 godziny. Ale mówię Ci jak się napije pokrzywy na noc to masakra! Ledwo zasne i już muszę wstawać