WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
spało mi się całkiem fajnie, ale malutki ruchliwy, więc zaraz zacznę odczuwać tego skutki po żebrach, miednicy i kości ogonowej. Dziś poprasuję te pieluszki, żeby móc nastawiać kolejne pranie nie robiąc sobie większych zaległości
Żabcia, trzymajcie się tam dzielnie! -
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Angela moge Ci wyslac zapke, bo bym podpytala troche na prv odnosnie jak to tam bylo z Wami i co dalej tak naprawde...
Boje sie, ze karmic nie dam rady jak tak mi go zabiora i dadza mu butlechyba, ze pozwola podawac sciagniete ale nie chce zeby dokarmiali
to moj najgorszy koszmar...
-
nick nieaktualnyMi się spało prawie całkiem spoko. Kręgosłup w nocy boli mnie tak, jakby miał wystrzelić zachwilę. Bez względu na pozycję.
Do tego mąż najpierw mnie kusi, a potem robi wszystko, żeby do niczego nie doszło. I pół nocy przeryczałam...
Żabcia trzymam kciuki! Bądź dzielna! -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja wam powiem ze jezzcze moment i oszaleje, moja corka od tygodnia jest tak nie znosna ze poprostu nie moge z nia wytrzymac niech juzmotworza jej przedszkole bo juz mam jej dosyc ! Ja sama w ciazy jestem nerowow, rozdraziona a ta jeszcze ryczy co chwila, lbraza ske co 5 minut szok, ryczy o to ze do pokoju kupilismh jej nowe rolety niebieskie, a ona chciala rozowe normalnie rozpieszczony gowniarz i nic wiecej !!!
Mój mały też ma ostatnio gorsze dni. Zrobił się taki przemądrzały strasznie, no i o byle co foch i płacz.
Ja też nie jestem święta, bo mi hormony latają, ale czasem bym go zagryzła. -
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Taki mam plan. Wczoraj nue dostalam magnezu, a dzis niestety czuje takie skurcze menstruacyjne
czekam do wizyty i bede warczec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:No to mnie pocieszasz Angela, bo ja trafilam z lekko rozowymi, teraz po antybiotyku widze, ze sie wybarwiaja i rano tylko jeszcze jak dwa razy poszlo to takie brudne, a teraz za 3 razem juz okej no ale ciekne bardziej. Siedze troche to maly lebkiem zatka
Ja na wczoraj wod mialam okej, nie wiem czy dzis beda tez badac...Żabcia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ajrin ja tez miałam bolesne miesiączki i położną mówiła ze bóle pogodowe mogą być lżejsze a że po porodzie mogą już nie być bolace i taka mam nadzieję
Witam się z rana już wcześniej pisałam ale mi nie chciało dodać postu.
Moja koleżanka o 6 urodziła córkę a jeszcze wczoraj o 17 z nią rozmawiałam to mówiła ze chyba czop jej odchodzi no i miała rację
Dziś trochę chłodniej od jutra ma się popsuć pogoda u nas
Zabcia 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze . Poproś o ten magnez i oby się unormowalo
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Witam sie z rana standardowo o swiciw udało mi sie zasnąć choć jak zasypialam to maly nie dawał i tak sadził kopniaki, że wybudzał.
-
nick nieaktualnyCześć dziewuszki!
Ja o 12 mam wizytę i Gbs badam.
Znów mnie coś przytkało i mam zaparciaale wczoraj frytki jadłam wiec możliwe ze to przyczyna.
Swoja droga jutro zaczynam 36tydzien
Jakoś tam coraz spokojnie mi. Chociaż wczoraj wracałam z mężem z imprezy plenerowej i tak mnie bolało cos w podbrzuszu ze chciałam na IP jechać. I chyba gdyby nie to ze maź był pod wpływem alkoholu to bym pojechała. Kurczę już mógłby sobie odpuścić do porodu ten alkohol...;(
Zabciu trzymam za was kciuki. Mam nadzieje ze przytrzymasz nawet do 38tc.
A jak nie to pamiętaj ze do połowy sierpnia dzieciaczki maja zakaz wychodzić
Twój łobuziak będzie z pewnością o czasie
A wiecie ze rozmawiałam z koleżanka z Warszawy i rozmawiałyśmy o długości szyjki. Powiedziała ze ma 1,5cm i ze jej lekarz uważa ze to jest w porządku i kompletnie nic na to nie dostała. Ja miałam prawie 4 i jak skrocila mi sie do 3 to już dostałam luteinę i nakaz odpoczywania..... -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Cześć dziewuszki!
Ja o 12 mam wizytę i Gbs badam.
Znów mnie coś przytkało i mam zaparciaale wczoraj frytki jadłam wiec możliwe ze to przyczyna.
Swoja droga jutro zaczynam 36tydzien
Jakoś tam coraz spokojnie mi. Chociaż wczoraj wracałam z mężem z imprezy plenerowej i tak mnie bolało cos w podbrzuszu ze chciałam na IP jechać. I chyba gdyby nie to ze maź był pod wpływem alkoholu to bym pojechała. Kurczę już mógłby sobie odpuścić do porodu ten alkohol...;(
Zabciu trzymam za was kciuki. Mam nadzieje ze przytrzymasz nawet do 38tc.
A jak nie to pamiętaj ze do połowy sierpnia dzieciaczki maja zakaz wychodzić
Twój łobuziak będzie z pewnością o czasie
A wiecie ze rozmawiałam z koleżanka z Warszawy i rozmawiałyśmy o długości szyjki. Powiedziała ze ma 1,5cm i ze jej lekarz uważa ze to jest w porządku i kompletnie nic na to nie dostała. Ja miałam prawie 4 i jak skrocila mi sie do 3 to już dostałam luteinę i nakaz odpoczywania.....
A co do szyjki to może ona od początku miała krótka i jej jakoś drastycznie i nagle nie skrócila no i pytanie w którym tygodniu jest. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny