SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nawalony nie był. Ale jesteśmy z dala od domu. Ja drogi nie znam, on nie poprowadzi. Bardziej o to chodzi. Bo z domu mam 5 minut do szpitala wiec nawet jakby mi wody odeszły to bym sama dojechała (maz by dostał w odpowiednim momencie :P)'
    A tan obce mi miejsce.
    Kamcia... Swoją droga mowie o jeziorze głębokim za międzyrzeczem :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj też w piatek narobił dni abstynencji i już alko nie tyka ;) Ja jakos nie panikuje jak cos to albo rodzice albo kolezanka mnie zawiezie bo raczej sama bym ze skurczami nie ryzykowała, chociaż to w moim stylu :)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    dawno tam nie byłam :) im płytsze to Głębokie tym stało sie mniej atrakcyjne ;)
    a na długo? masz 14 km do mnie :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    ja to ze swpjego miałam normalnie polewke :) z jednej strony zła byłam, a z drugiej on jest zawsze taki pocieszny :D a najlepsze sa te wnioski po-"wiecej nie piję " hahaha i wtedy nie wiem już z czego najbardziej się śmiać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dochodzę do wniosku, że muszę zrobić jakiś porządek z swoim ryjkiem, a boję się eksperymentować z nowymi kosmetykami, na dodatek w moim mieście bieda z naturalnymi kosmetykami, które nie kosztowałaby majątku i chyba umówię się do kosmetyczki i fryzjera, bo po porodzie będzie bieda, a wyprawka prawie skompletowana to można pomyśleć o innych przyjemnościach :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko wczoraj byliśmy. Ponoć Włosi nie dojechali na śdm a byla przygotowana impreza na 300 osób, wiec zaczeli zapraszać organizatorów śdm a nawet parafian!
    Jako ze mój maz sie we wszystko angażuje to był jednym z organizatorów śdm.
    Ale poznałam przy tym bardzo wartościowych ludzi..

O! A gotuje sie we mnie bo wyobraźcie sobie ze mój maz jedzie na 10dni (!!!) nad morze 6.08. Będzie tam do 16.08 wiec jak urodzę wcześniej to normalnie będzie zmasakrowany.....:/
    A wiecie co jest najlepsze ze klient z którym jedzie powiedział mu ze jak osobiście nie pojedzie mój maz to sie wku*** i to będzie ostatni wyjazd. Tak zaszantażował go...
    I najlepsze! "Po co masz być przy zonie. Bólu i tak jej nie odbierzesz".
    Maz nie wie co robic, bo zyski przy nim są ładne w skali roku.
    Plus jest taki ze będzie tam samochód osobowy i jakby sie zaczęło to mas w ok 4h jest w domu, ale mimo wszystko :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia zaakceptowane

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamia mi mojego było żal... biedak sie struł i 2 godziny w lazience sie męczył. Dwa razy musialam interweniować bo chrapanie dochodziło z lazienki a wtedy to myślałam że sie po płaczę ze smiechu aby zasnac na kibelku siedząc.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ajrin
    mój tez sie struł, ale bez akcji w łazience-po prostu popił 2 dni (a tak w domu niemal nic; co na poligonach to powiedzmy, ze nie wiem :D)
    ale tak sie z niego smiałam, ze aż głupio było :D i on taki potulny, pocieszny jest wtedy :) a jak czuje, ze dosyć, to idzie spać...dobrze ze na działce w przyczepie jest gdzie :D i dobrze wię, ze pożalić sie po mi na pewno nie moze :P

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin uwierz ze to był ogromny happy end dla Ciebie i Teojego męża.
    Mój były chłopak schlal sie na weselu. Spaliśmy w hotelu. W nocy obudziło mnie jego wymiotowanie !!!! W łożku!!!! Wiec o 5 nad ranem myłam (prałam) ręcznie pościel i materac! A o 6 poszłam do rodziców wyżalić sie na cała sytuacje. Najciekawsze jest to ze dziś wzbudza to we mnie więcej złości niż wtedy. Ale smrodu nie zapomnę nigdy!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    no to niestety krótki wyjazd
    ale moze któregoś dnia dalej (do mnie) zawedrujesz :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez juz nie spie od kilku godzin, tak sie zastanawiam, co tu dzisiaj robic :p
    Chyba standardowo pranie i prasowanie :p
    Wczoraj wypralam kocyki i posciel z minky, calkiem fajnie sie zachowala.

Dziewczyny, czy Wy juz zwiedzalyscie swoje porodowki?
    Maz mnie o to meczy, a ja mam jakas blokade.
    Ale chyba czas najwyzszy zadzwonic i sie umowic, bo mamy w okolicy 3 szpitale, a znamy tylko 1 z nich, bo jezdzilam tam z bolami kolkowymi, ale tam wiecznie tloczno, wiec sie nie nastawiam.
    Porod sie zbliza wielkimi krokami :)

Zabcia, dacie rade, niech Ci nie zaluja magnezu czy nospy, to dla Waszego dobra, mow, ze Cie boli i juz :)

Skali, chcialabym wierzyc w to co mowisz. Ja tez mam bardzo bolesne miesiaczki, jak nie wezme dostatecznie szybko ibupromu max sprint i nospy to bol jest nie do zniesienia, nie wiem co sie dzieje wtedy ze mna. Inne leki moge lykac i nic nie pomagaja. Moze za to porod bedzie lzejszy, oby :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz pije teraz raczej w weekendy, jak jest jakas okazja. Nie zabraniam mu, bo mam wrazenie, ze jest jeszcze troche czasu, ale w sierpniu juz sie bedziemy pilnowac chyba :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie zwiedzalam. Jakoś mnie to nie kręci ;)
    Jak się zacznie to i tak mnie zaprowadzi gdzie trzeba :)

Wrrrr. Takiego dlugasnego posta napisałam i mi zezarlo :(
    Żabka mam nadzieję, ze wody przestaną się saczyc :) a synuś poczeka jeszcze choć 3 tygodnie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    z wyjazdem męża nie zazdroszczę
    jak sobie pomyślę, że mój miał jechać w podobnym terminie do Wawy, to az sie boję...bo choć termin cc ustalony, Piotrus grzecznie siedzi, to kto pomoże we wszelkich pracach w domu ???pamietam, ze z Emilka przed cc zrobilismy mega duze zakupy do domu, bo nie wiadomo było, jak nam wyjdzie sie z dzieckiem z domu...
    dzis raczej upał, wiec na dzialce nie wysiedze, zanosi sie na to, ze wkroczymy działać do pokoju Piotrusia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:10

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zwiedzałam, ale naszą grupę nie wpuścili na noworodkowy, poprzedniej się udało, a następną, czyli nas położne przegoniły. W sumie to ja nie wiem jak ten trakt wygląda w przypadku cc, a w tym szpitalu takie labirynty że się zgubić można :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro cały dzień sama w domu i pewnie ostatnie pranie wystawę Antosia, a dziś miało cały dzień padać u nas. Wchodzę na pogodę i już w ogóle opadów nie ma :/

Idę sie szykować do ginki:)
    Pewnie jeszcze sie odezwę ale trzymajcie kciuki :*

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett my zwiedzalismy kilka miesiecy temu plus dodatkowo na szkole rodzenia 2 raz. U nas szpital ma opinie dobre ale pod kazda, ze warunki kiepskie. Zanim zdecydowalismy sie co do szkoły rodzenia chcieliśmy zobaczyć te warunki. I jak na mnie to nie wiem czego ludzie sie czepiają.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1699 1700 1701 1702 1703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ