WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez jeszcze nic, a nic nie zaczęłam prac. Jakos tak mi sie ubzdurało, ze jak zacznę, to Marcel "bedzie wiedział" ze moze juz wychodzić
zacznę w sierpniu i mam nadzieje, ze sie wyrobie. Zreszta nie mam nawet gdzie tych rzeczy układać, bo na mebelki jeszcze troszke poczekam
ale wierze, ze sie wyrobie
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Sarcia dziecko niestety ocenia tu i teraz. Tetaz przyszedł materacyk, więc córcia chciałaby coś nowego teraz. Niestety tak będzie, bo dzieci są zazdrosne i potrzeba czasu, zanim przywykną do nowej sytuacji. A przed Twoją córcią dopiero bedzie trudny czas, jak maluch pojawi się na świecie.
Nie dołuj się kochana.
Ja Młodemu też kupuję nową pościel i łóżeczko, zeby też miał nowe -
nick nieaktualnyDoznałam szoku połączonego ze strachem i uczuciem totalnej niewiedzy!
Jako że mója luby wyjechał rano, to musiałam sama dokonać czynu, pozornie, awykonalnego. Ogoliłam się...
żeby sprawdzić jak mi poszło skorzystałam z lustra. Minęło ok 30 minut od golenia, patrze, a na wierzchu tyle śluzu (!!!) białego, że nie wiem co o tym myśleć!
Bardzo mnie dziś kłuje w pochwie, a to co zobaczyłam wyglądało jakbym własnie była po stosunku ze spermą w środku...
Może ktoś podpowie czy to normalne? albo przynajmniej czy powinnam się martwić..? -
nick nieaktualnyJa ogolem bez golenia mam bardzo duzo bialo zoltawego sluzu , podobno jak jest duzo, sluzu to dobrze bo chroniona jest naturalna mikroflora pochwy zapoboegajaca przedostawaniu sie bakterii i drobnoustrojow do srodka co podczas ciazy jest wazne
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zaczelam brać wiesiołka i od kilku dni też mam zwiększona ilość śluzu do tego masaż krocza i tu gorzej bo po mnie zaczyna piec.
-
pirelka wrote:A ja znowu źle spałam, to z rana sobie ulżyłam jak mąż poszedł do pracy, ale te dzieci, a zwłaszcza Emila spać nie daje i leżeć na jej boku!
Muszę się ogarnąć i trochę mieszkanie, iść do Lidla po małe zakupy bo stać w kolejkach na kilkanaście osób w każdym stoisku na ryneczku nie będę !!!
U Nas dzisiaj upał... po południu koleżanka wpada mnie zobaczyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już kilka tygodni temu olałam temat, zwłaszcza że wszystkie czynności związane z depilacją powodują u mnie mega podrażnienia, nie wiem jak się ogolę do cc
tak zaczęłam prasować tą tetrę i stwierdzam, że kiedyś była dużo lepszej jakości (jako że chyba w każdym domu są pieluchy do kurzu i mycia okien/szyb), te cztery kolorowe schowałam gdzieś głęboko na szmaty, bo dziecku bym tego nie dała, skoro dla mnie to paskudne w dotyku. Tak więc z kolorowych pieluszek mam tylko jedną tetrę i pięć flanelowych - najwyżej dokupię -
nick nieaktualnyKsosia ja tak mam z rana mokro,wilgotno i białawo bleee ale tak może być.
Miałaś gimnastykę i to konkretną więc nic dziwnego.
AJrin Sarcia ma rację kup jakiś prezent od małego dla siostry i ja też zachęc czy chciałaby coś kupić bratu.
Sarcia nie martw się ją od kilku dni mam jazdę z córką. Foch na każdym kroku,pyskuje,ryczy,i pfufa mi pod nosem.
To zazdrość ma takie ataki.
Ja swoją olewam jak jej sie znudzi to przychodzi do mnie.
Ja właśnie skończyłam układać w szafkach ostatnie rzeczy z suszarki Ufffff
Ile junior ma rzeczy fiuuuuu
Pewnie połowę nie ubiore:-(
Od trzech dni mam lenia i nic nie robię tzn coś tam zrobię ale nie tyle co kiedyś.
Dla mnie to nic.
Wypadało by torbę do szpitala spakować ale jakoś nie ciągnie mnie do tego chyba myślę że to jeszcze na to jest czas hahahah
U mnie skwar wiatrak śmiga.
Obiad mam zrobiony wczoraj zrobiłam 60szt pierogów ruskich.
Niestety mi nie służą (cukrzyca) więc dla męża i córki mam obiad ja coś tam sobie wymyślę.
Leżę....... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka04
No właśnie moja corka robi to samo, pufa pod nosem, madruje siw , kaprysi i pyskuje i o wszystko ma focha i chowa sie pod koldra....
Ale na mysl mi nie przyszlo ze jak kupie materac dla malego to ze jej tez cos powinnam kupic, dla nie to tez nowa sytuacja tez musze sie nauczyc kupowac podwojniemasakra.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia obydwie musicie się oswoić z nową sytuacją
Mój Młody niby nie do końca świadomy, co się dzieje, ale zazdroscr pewnie będzie.
Jak skrecalam z tatą łóżeczko to był pewien, że dla niegocały dzień w nim siedział, a potem już nie chciał tam wchodzić. Tłumaczyłam mu, że to dla siostry i w takim łóżeczku śpią niemowlaki, teraz tylko autami jeździ po materacu
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka04
No właśnie moja corka robi to samo, pufa pod nosem, madruje siw , kaprysi i pyskuje i o wszystko ma focha i chowa sie pod koldra....
Ale na mysl mi nie przyszlo ze jak kupie materac dla malego to ze jej tez cos powinnam kupic, dla nie to tez nowa sytuacja tez musze sie nauczyc kupowac podwojniemasakra.....
Chodzi o prezent dla niej od brata i odwrotnie.
Po powrocie ze szpitala jak synka będziesz miała w domu.
Jak trafisz do szpitala na poród to mąż niech jej da prezent od brata a ona da bratu jak wrócisz.
Córka niech kupi wcześniej albo męża wyślij jak będziesz w szpitalu.
Niech sama wybierze od siebie dajcie jej wybór
Teraz nic nie kupuj podwójnie bo ona wymusza zainteresowanie.
Pamiętaj też żebyś pozwalała jej brata nakarmić tzn butelkę trzymać,pampersy niech przyniesie.
Ja swojej kazała układać chemię,kręcili tak żeby ona siegla a brat nie,ukladalysmy mini zabawki żeby brat nie zjadł,córka szafki oprozniala że swoich szmatek i robiła półki wolne dla brata.
Udzielala się.
Moja na prawdę mnie wkurza a ja w tej ciąży jestem strasznie nerwowa nie raz chce jej dupe sprac.
Cierpliwości.
Czasami trzeba olać córkę.
U mnie różnica będzie 5lat bez mca.