X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż stwierdził wczoraj ze jeczy i może mi przypisać wiek babci.
    Bo nawet jestem antyseksowa hahahha
    I chyba najbardziej o to chodzi!
    Faceci co ja zrobię że nie mam ochoty:-(
    Pomimo małego przyrostu wagi (8kg dzięki diecie cukrzycowej) z córką Przytyłam ponad 20kg czuje się jak słonica i nie sprawia mi sens żadnej przyjemności.
    Leżeć oblogiem i dać się wykorzystać hmmmmmm mi to nie hallo.

Ja też małego ostatnio tak nisko czułam poniżej blizny cc.
    Wystraszyl się i zastanawiałam jak to możliwe? Co on tam robi?:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się ostatnio zaczął bać, że będzie obijał podczas stosunku synka po głowie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten pomysl z tymi prezentami od brata dla niej i dla niej od brata tak zrobie moze to bedzie taki fajny pierwszy krok :) no to prawda ze napewno wymusza zainteresownie...

powiem ci ze jak moja przesadzi to klapsa w tylek dostanie bo sa jakies granice wytrzymalosci..

i co chwila przycjodzi i wkurza gderaniem Mamo mi sie nudzi, cholery mozna dostac !

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ja przy pierwszej ciąży miałam zalążki perfekcyjnej pani domu :P Szybko się to zmieniło :P
    Mi włączyło się znowu wicie gniazda. Zamówiłam nawet nowe firanki do domu a w piątek zaproszę gościa od prania dywanów :P Na szczęście mój mąż (czyt. perfekcyjny pan domu) pomoże mi umyć okna. :)

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mój mąż stwierdził wczoraj ze jeczy i może mi przypisać wiek babci.
    Bo nawet jestem antyseksowa hahahha
    I chyba najbardziej o to chodzi!
    Faceci co ja zrobię że nie mam ochoty:-(
    Pomimo małego przyrostu wagi (8kg dzięki diecie cukrzycowej) z córką Przytyłam ponad 20kg czuje się jak słonica i nie sprawia mi sens żadnej przyjemności.
    Leżeć oblogiem i dać się wykorzystać hmmmmmm mi to nie hallo.

Ja też małego ostatnio tak nisko czułam poniżej blizny cc.
    Wystraszyl się i zastanawiałam jak to możliwe? Co on tam robi?:-)

Szuka wyjścia :D

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz stwierdzil ze nie kochamy sie za czesto bo ja ciagle marudze i wszystko mnie boli i nic mi sie nie podoba... no wiecie co !! Bo on nie rozumie ze od jakiegos czasu mam to rozwarcie na 1 cm i ze boli mnie ta blizna po cc i ciagnie , nie...a on by chcial brykac i hasac jak mlody tygrys i nie bacayc na to ze jestem w ciazy...i tak mnie to wnerwia ze sobie nie wyobrazacie...a juz na haslo prezerwatywa to zaraz sie obraca iidzie spac.... juz calkiem mu odbilo chyba....

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś wyczyścił nasz zestaw wypoczynkowy w salonie, bo jest kremowy i zrobiły się plamy i wygląda paskudnie. Próbowałam zrobić to vanishem do tapicerki, ale wygląda jeszcze gorzej! :( Może trzeba go karcherem potraktować? Pewnie zaraz po porodzie będzie mąż podkładał pod tyłek różne ręczniki, żebym tylko nie zapaskudziła tego bardziej :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haneczka nie nie!!!!!
    Ma czas:-)

Sarcia ale moja też dostaje jobla z nudów.
    Chodziła by po chatach po sąsiadkach bawić się.
    Tłumacze że tak nie można itd a ona bo jej się nudzi.
    Idę z nią na plac zabaw bo jeczy nie ma dzieci to jeczy z kim ma się bawic?
    I tak w kółko.
    Czekam do 1.08 i zaprowadzić ja do przedszkola ja też mam swojej dosyć nic nie zrobisz bo nie możesz baw się z nią,tel ja,gadaj z nią.
    Malować kredkami,farbami nie chce plasteliny nie chce wrrrrre
    A o jedzeniu nie wspomnę nic nie je a jak coś ma zjeść to wymyśla zrobię jedna i krzyczy że jednak ona chce co innego a męża szlak trafia bo nie jest nauczony wyrzucenia jedzenia a on nie swinia że będzie jadł swoje i po niej.
    Ahhhh dom wariatów czasami:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moj maz rzucil do mnie ostatnio tekstem "ktorakobieta w ciazy jest seksowna?no chyba ze z tylu"

chca miec dzieci...a przez 9 miesiecy maja bol dupy ze niembiegamy w ponczochcach i koronkach i nie jestesmy w lozku primabalerinami....maprawde. facet to najbardziej zalosna instytucja na swiecie!

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    A ty będziesz wiedziała która jest która jak już ci je z brzucha powyjmuja? No i nie boisz się że ci się będą na początku mylić? One ci pięknie równo rosną i pewnie będą identyczne.
    Ustaliłam sobie, że ta która wyjdzie pierwsza będzie Emilka :) to ona leży od zawsze praktycznie główką w dół, jeszcze sobie popatruję na usg, jak leży córeczka z główką na dole ;) pewnie urodzę naturalnie więc nie będzie problemu z ich nazwaniem :D pierwsza jest Emilka i tyle :) chyba, że jakimś cudem zmieni położenie :P
    Marcelinka od początku jest spokojniejsza i mniej wariuje.

Identyczne będa, bo już po zdjęciach widać :) ale nie ma to dla mnie znaczenia, rodzic na pewno jakiś mały szczegół znajdzie, jak nie to wstążeczki na nóżkę na pierwsze tygodnie i damy radę :) zresztą zamierzam je ubierać inaczej, dawać im inne dodatki typu kocyk i kłaść do konkretnych łóżeczek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:06

Sophia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moja ma to samo.... chce jedzenie zrobie jej cos siedzk noe je...a za 5 minut wymysla ze jest glodna....pierdolca mozna dostac...no moja tak samo co chwila cos...tez od 1.08 idaie do przedszkola dosyc mam jek

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś wyczyścił nasz zestaw wypoczynkowy w salonie, bo jest kremowy i zrobiły się plamy i wygląda paskudnie. Próbowałam zrobić to vanishem do tapicerki, ale wygląda jeszcze gorzej! :( Może trzeba go karcherem potraktować? Pewnie zaraz po porodzie będzie mąż podkładał pod tyłek różne ręczniki, żebym tylko nie zapaskudziła tego bardziej :P

No mój tak przed wyjazdem na wczasy jeczal żeby kupić karchera który będzie prał tam wszystko.
    Mówi że wybrał by dywan w pokoju, narożnik i sobie tapicerki w aucie.
    Ale on kosztuje do 1000 zł.
    Wyjechaliśmy na wczasy odpuścił a dziś znowu była gadka na temat tego odkurzacza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja już kilka tygodni temu olałam temat, zwłaszcza że wszystkie czynności związane z depilacją powodują u mnie mega podrażnienia, nie wiem jak się ogolę do cc :(

tak zaczęłam prasować tą tetrę i stwierdzam, że kiedyś była dużo lepszej jakości (jako że chyba w każdym domu są pieluchy do kurzu i mycia okien/szyb), te cztery kolorowe schowałam gdzieś głęboko na szmaty, bo dziecku bym tego nie dała, skoro dla mnie to paskudne w dotyku. Tak więc z kolorowych pieluszek mam tylko jedną tetrę i pięć flanelowych - najwyżej dokupię :P
    Faktycznie moja tetra bez prasowania już po samym praniu widać, że nie najlepszej jakości. Dlatego cieszę się, że mam flanelki, które są cudowne po praniu z Motherhood i to je będe miała na ważniejsze wyjścia okazje, a tetrówki taki to ulewania, czy coś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję o.O a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład

o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
    no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tetry ez uzywalam tylko na ulewanie, i do karmienia pod cyca

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia czyli do 1.08 żeby trzeba zacisnąć.
    Już widzę ten blogi stan jak pójdzie do przedszkola!!!!!
    Jeszcze męża będzie trzeba się pozbyć (do pracy niech idzie ewentualnie garaż) bo zaraz zacznie wymyślać sens bo sami na chacie:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa!!!! 4 kg w 3 tygodnie ! Wyć sie chce :(
    Polozna mówi ze widać na twarzy obrzęki ale znów sie złe ze sobą poczułam :(
    A miałam tak aktywne kilka ostatnich dni ze jadłam znacznie mniej niż zwykle.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    No mój tak przed wyjazdem na wczasy jeczal żeby kupić karchera który będzie prał tam wszystko.
    Mówi że wybrał by dywan w pokoju, narożnik i sobie tapicerki w aucie.
    Ale on kosztuje do 1000 zł.
    Wyjechaliśmy na wczasy odpuścił a dziś znowu była gadka na temat tego odkurzacza.
    nasz kolega takiego ma, musimy go zmobilizować, póki ciepło i można wyjść z meblami na ogród. Ja za to odkryłam ostatnio karchera do szyb i chyba kupię jak się inne wydatki pokończą, bo jak zobaczyłam jak to okna myje to zaniemówiłam :D

żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

No ja też mam jasny dywan i kanapę i zamierzam zapłacić gościowi stówkę, żeby mi to ogarnął. :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia jak byłam 2 mc temu u chirurga, to pytał czy może dotknąć brzucha i powiedział, że nie może się napatrzec, bo dla niego kobiety w ciąży są bardzo sexi ;) doktorek jest niezły jajcarz i dość bezpośredni, więc jego teksty mi nie przeszkadzają :) więc jak widać kwestia gustu, co do ciężarnych ;)

Foxiku ja ostatnio kupiłam mini karcher w lidlu jest super, piorę tapicerkę, myje kafelki, fugi, okna. Rewelka :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

‹‹ 1702 1703 1704 1705 1706 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ