WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój mąż stwierdził wczoraj ze jeczy i może mi przypisać wiek babci.
Bo nawet jestem antyseksowa hahahha
I chyba najbardziej o to chodzi!
Faceci co ja zrobię że nie mam ochoty:-(
Pomimo małego przyrostu wagi (8kg dzięki diecie cukrzycowej) z córką Przytyłam ponad 20kg czuje się jak słonica i nie sprawia mi sens żadnej przyjemności.
Leżeć oblogiem i dać się wykorzystać hmmmmmm mi to nie hallo.
Ja też małego ostatnio tak nisko czułam poniżej blizny cc.
Wystraszyl się i zastanawiałam jak to możliwe? Co on tam robi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajny ten pomysl z tymi prezentami od brata dla niej i dla niej od brata tak zrobie moze to bedzie taki fajny pierwszy krok
no to prawda ze napewno wymusza zainteresownie...
powiem ci ze jak moja przesadzi to klapsa w tylek dostanie bo sa jakies granice wytrzymalosci..
i co chwila przycjodzi i wkurza gderaniem Mamo mi sie nudzi, cholery mozna dostac ! -
Angela89 wrote:Ja przy pierwszej ciąży miałam zalążki perfekcyjnej pani domu
Szybko się to zmieniło
Na szczęście mój mąż (czyt. perfekcyjny pan domu) pomoże mi umyć okna.
-
żabka04 wrote:Mój mąż stwierdził wczoraj ze jeczy i może mi przypisać wiek babci.
Bo nawet jestem antyseksowa hahahha
I chyba najbardziej o to chodzi!
Faceci co ja zrobię że nie mam ochoty:-(
Pomimo małego przyrostu wagi (8kg dzięki diecie cukrzycowej) z córką Przytyłam ponad 20kg czuje się jak słonica i nie sprawia mi sens żadnej przyjemności.
Leżeć oblogiem i dać się wykorzystać hmmmmmm mi to nie hallo.
Ja też małego ostatnio tak nisko czułam poniżej blizny cc.
Wystraszyl się i zastanawiałam jak to możliwe? Co on tam robi?
Szuka wyjściażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj maz stwierdzil ze nie kochamy sie za czesto bo ja ciagle marudze i wszystko mnie boli i nic mi sie nie podoba... no wiecie co !! Bo on nie rozumie ze od jakiegos czasu mam to rozwarcie na 1 cm i ze boli mnie ta blizna po cc i ciagnie , nie...a on by chcial brykac i hasac jak mlody tygrys i nie bacayc na to ze jestem w ciazy...i tak mnie to wnerwia ze sobie nie wyobrazacie...a juz na haslo prezerwatywa to zaraz sie obraca iidzie spac.... juz calkiem mu odbilo chyba....
-
nick nieaktualnyJa bym bardzo chciała, żeby ktoś wyczyścił nasz zestaw wypoczynkowy w salonie, bo jest kremowy i zrobiły się plamy i wygląda paskudnie. Próbowałam zrobić to vanishem do tapicerki, ale wygląda jeszcze gorzej!
Może trzeba go karcherem potraktować? Pewnie zaraz po porodzie będzie mąż podkładał pod tyłek różne ręczniki, żebym tylko nie zapaskudziła tego bardziej
-
nick nieaktualnyHaneczka nie nie!!!!!
Ma czas:-)
Sarcia ale moja też dostaje jobla z nudów.
Chodziła by po chatach po sąsiadkach bawić się.
Tłumacze że tak nie można itd a ona bo jej się nudzi.
Idę z nią na plac zabaw bo jeczy nie ma dzieci to jeczy z kim ma się bawic?
I tak w kółko.
Czekam do 1.08 i zaprowadzić ja do przedszkola ja też mam swojej dosyć nic nie zrobisz bo nie możesz baw się z nią,tel ja,gadaj z nią.
Malować kredkami,farbami nie chce plasteliny nie chce wrrrrre
A o jedzeniu nie wspomnę nic nie je a jak coś ma zjeść to wymyśla zrobię jedna i krzyczy że jednak ona chce co innego a męża szlak trafia bo nie jest nauczony wyrzucenia jedzenia a on nie swinia że będzie jadł swoje i po niej.
Ahhhh dom wariatów czasami:-) -
nick nieaktualnyNo moj maz rzucil do mnie ostatnio tekstem "ktorakobieta w ciazy jest seksowna?no chyba ze z tylu"
chca miec dzieci...a przez 9 miesiecy maja bol dupy ze niembiegamy w ponczochcach i koronkach i nie jestesmy w lozku primabalerinami....maprawde. facet to najbardziej zalosna instytucja na swiecie!A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySophia wrote:A ty będziesz wiedziała która jest która jak już ci je z brzucha powyjmuja? No i nie boisz się że ci się będą na początku mylić? One ci pięknie równo rosną i pewnie będą identyczne.
to ona leży od zawsze praktycznie główką w dół, jeszcze sobie popatruję na usg, jak leży córeczka z główką na dole
pewnie urodzę naturalnie więc nie będzie problemu z ich nazwaniem
pierwsza jest Emilka i tyle
chyba, że jakimś cudem zmieni położenie
Marcelinka od początku jest spokojniejsza i mniej wariuje.
Identyczne będa, bo już po zdjęciach widaćale nie ma to dla mnie znaczenia, rodzic na pewno jakiś mały szczegół znajdzie, jak nie to wstążeczki na nóżkę na pierwsze tygodnie i damy radę
zresztą zamierzam je ubierać inaczej, dawać im inne dodatki typu kocyk i kłaść do konkretnych łóżeczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:06
Sophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś wyczyścił nasz zestaw wypoczynkowy w salonie, bo jest kremowy i zrobiły się plamy i wygląda paskudnie. Próbowałam zrobić to vanishem do tapicerki, ale wygląda jeszcze gorzej!
Może trzeba go karcherem potraktować? Pewnie zaraz po porodzie będzie mąż podkładał pod tyłek różne ręczniki, żebym tylko nie zapaskudziła tego bardziej
No mój tak przed wyjazdem na wczasy jeczal żeby kupić karchera który będzie prał tam wszystko.
Mówi że wybrał by dywan w pokoju, narożnik i sobie tapicerki w aucie.
Ale on kosztuje do 1000 zł.
Wyjechaliśmy na wczasy odpuścił a dziś znowu była gadka na temat tego odkurzacza.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ja już kilka tygodni temu olałam temat, zwłaszcza że wszystkie czynności związane z depilacją powodują u mnie mega podrażnienia, nie wiem jak się ogolę do cc
tak zaczęłam prasować tą tetrę i stwierdzam, że kiedyś była dużo lepszej jakości (jako że chyba w każdym domu są pieluchy do kurzu i mycia okien/szyb), te cztery kolorowe schowałam gdzieś głęboko na szmaty, bo dziecku bym tego nie dała, skoro dla mnie to paskudne w dotyku. Tak więc z kolorowych pieluszek mam tylko jedną tetrę i pięć flanelowych - najwyżej dokupię -
nick nieaktualnymój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję
a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład
o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:No mój tak przed wyjazdem na wczasy jeczal żeby kupić karchera który będzie prał tam wszystko.
Mówi że wybrał by dywan w pokoju, narożnik i sobie tapicerki w aucie.
Ale on kosztuje do 1000 zł.
Wyjechaliśmy na wczasy odpuścił a dziś znowu była gadka na temat tego odkurzacza.żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:Ja bym bardzo chciała, żeby ktoś wyczyścił nasz zestaw wypoczynkowy w salonie, bo jest kremowy i zrobiły się plamy i wygląda paskudnie. Próbowałam zrobić to vanishem do tapicerki, ale wygląda jeszcze gorzej!
No ja też mam jasny dywan i kanapę i zamierzam zapłacić gościowi stówkę, żeby mi to ogarnął. -
Sarcia jak byłam 2 mc temu u chirurga, to pytał czy może dotknąć brzucha i powiedział, że nie może się napatrzec, bo dla niego kobiety w ciąży są bardzo sexi
doktorek jest niezły jajcarz i dość bezpośredni, więc jego teksty mi nie przeszkadzają
więc jak widać kwestia gustu, co do ciężarnych
Foxiku ja ostatnio kupiłam mini karcher w lidlu jest super, piorę tapicerkę, myje kafelki, fugi, okna. Rewelka
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość