WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ksosia 3mamy kciuki za udaną wizytę.
Zabciu a jak Ciebie tam karmią dajesz rade? -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ja wlasnie wstalam z moja corka, moj maz na 7 jechal do pracy i tak dziwnie mi samej w domu jak 2 miesiace razem siedzielismy
nie wiem co dzis bede robic bo nic mi sie nie chce i mam mega lenia
u nas pogoda za oknem widze ze ez ladna slonce swieci wiec pewnie znowu cieplo bedzie
-
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś lenia i nic mi sie nie chce idę napije sie kawy i zmusze sie do wstawienia prania młodego.
-
Hej, hej, my dziś na 15 do gin
Przeczucie mnie nie myliło, w Ikei do końca sierpnia zwracają 10% wartości zakupionych mebli dziecięcych na kartę rabatową. Mega się cieszę, bo chcemy kupić tam łóżeczko, więc już parę złotych taniej
Moja opuchlizna trochę zelżała, ale nadal mam palce u stóp i rąk jak parówki, piję 2 pokrzywy dziennie, ale nie zauważyłam zwiększonej ilości odwiedzin w toalecie.
Wedle życzenia mojego lekarza, byłam wczoraj na konsultacji u lek. rodzinnego w sprawie niskiej hemoglobiny, przy okazji pytałam o opuchnięcie. Babka nic mi nie poradziła, stwierdziła, że na tym etapie tak to już jest. Zleciła mi EKG i zrobiła wpis do karty ciąży.
Wy już wszystkie jesteście tak ogarnięte z wyprawką, a ja od ponad miesiąca w tym samym punkcie. Moje ciuchy dla Emi jeszcze nawet metek nie mają poodrywanych, a co dopiero pranie i prasowanie. Ale to jest w planie na sierpień, z resztą jakoś mega dużo tego wszystkiego nie ma, więc powinno pójść srawnie. Koszyki na allegro i gemini nadal czekają na ten cholerny laktator.
Jeszcze tylko 7 tyg. do terminu, już się nie możemy z mężem doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:52
-
a my z mężem jeszcze debatujemy czy działka, czy w domu prace...juz jest na miejscu, ogledziny zrobił po weekendowej imprezie
u nas problem z koszeniem jest taki, ze trawy nie kompostujemy a wywozimy (a w tygodniu do godz 15) i kosiarka wazy 36 kg (trzeba wspólnie ja z piwnicy wydostać) -
nick nieaktualnyJa jestem u mamy na wsi i to jedyna opcja, żeby mnie nie nosiło, że coś trzeba zrobić. W domu już bym wymyślała, a tak siedzę i się byczę, ale do piątku dłużej nie wytrzymam.
Ksosia witaj w klubie, mój mąż wyjeżdża równo w terminie porodu, no i będzie miał co najmniej 8h jazdy, na 4 dni:/ przeraża mnie to, ale nie mam mu tego za złe, bo nie ma wyboru.
Umówiłam się z Małą, że poczeka na tatusia, nie ma, że.wróci na gotowe;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNaprawde moja corka juz od rana chodzi i marudzi...przyszedl materqcyk dla malego a ona foch ze ona tez chciala now...litosci....ma nowy naroznik z seszlego roku i , aterac jej nie potrzebny i siedzi naburmuszonamjak nie wiem co nie wiem jak ja a nia wytrzymam......ratunku
-
nick nieaktualnyA ja znowu źle spałam, to z rana sobie ulżyłam jak mąż poszedł do pracy, ale te dzieci, a zwłaszcza Emila spać nie daje i leżeć na jej boku!
Muszę się ogarnąć i trochę mieszkanie, iść do Lidla po małe zakupy bo stać w kolejkach na kilkanaście osób w każdym stoisku na ryneczku nie będę !!!
U Nas dzisiaj upał... po południu koleżanka wpada mnie zobaczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:43
-
Sarcia nie mam dzieci ale moj brat ma 2 dziewczynek i to troche taka zazdrość plus chęć zwrocenia na siebie uwagi. Moze zabierz ja na lody i spędź troche czasu tylko z nią. No i najważniejsze kup koniecznie prezent od mlodszego dziecka i dajcie po powrocie ze szpitala i niech to bedzie coś ekstra o czym marzy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZwlaszcza ze obiecalam jej super piekne urodziny , zaprosilam gosci kupilam jej wszystko co lubi baloniki, czapeczki, serwetki z ksiezniczkami za 4 tygodnie wyprwie jej przyjecie z jakimis atrakcjami a ona taka jest
?wiem ze to dziecko , ale nie chce zeby czula sie zle czy odtracona w jkis sposob. Zamowie jej na prezent posciel z jej ulubiona postacia z bajki moze wtedy sie ucieszy. Nie chce ez jej przekupywac, ale nie jestem w stanie bawic sie z nia w namiot czy siedziec w piaskownicy z takim brzuchem
-
Hej dziewczyny !
ze mnie się leje poprostu chodź dzisiaj jest lżej i pije dużo napojów w sumie dobrze.
My czekamy na info od kiedy robią remont aneksu i na jakieś 3 tygodnie sie wyprowadzamy z mieszkania na wieś. Syn starszy będzie miał miesięczną przerwę to z nami pobędzie.
Wczoraj cały dzien przeleżałam i koszmarnie się czułam a dzisiaj ciut lepiej.
Ciuszki na wsi wiszą i czekają na mnie i żelazko
W sierpniu muszę kupić koszule i szlafrok pieluchy.
A sny mam straszne jakieś koszmary !