Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro idę i już wiem że ogarnięcie się przed wizytą będzie niezłą gimnastyką ;D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia 3mamy kciuki za udaną wizytę.
    Zabciu a jak Ciebie tam karmią dajesz rade?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja wlasnie wstalam z moja corka, moj maz na 7 jechal do pracy i tak dziwnie mi samej w domu jak 2 miesiace razem siedzielismy :) nie wiem co dzis bede robic bo nic mi sie nie chce i mam mega lenia :) u nas pogoda za oknem widze ze ez ladna slonce swieci wiec pewnie znowu cieplo bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas deszcze zapowiadają, coś czuję że zanim się zmotywuję do wyjścia po chleb zacznie padać :P

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś lenia i nic mi sie nie chce idę napije sie kawy i zmusze sie do wstawienia prania młodego.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej, my dziś na 15 do gin :) Przeczucie mnie nie myliło, w Ikei do końca sierpnia zwracają 10% wartości zakupionych mebli dziecięcych na kartę rabatową. Mega się cieszę, bo chcemy kupić tam łóżeczko, więc już parę złotych taniej :)
    Moja opuchlizna trochę zelżała, ale nadal mam palce u stóp i rąk jak parówki, piję 2 pokrzywy dziennie, ale nie zauważyłam zwiększonej ilości odwiedzin w toalecie.
    Wedle życzenia mojego lekarza, byłam wczoraj na konsultacji u lek. rodzinnego w sprawie niskiej hemoglobiny, przy okazji pytałam o opuchnięcie. Babka nic mi nie poradziła, stwierdziła, że na tym etapie tak to już jest. Zleciła mi EKG i zrobiła wpis do karty ciąży.
    Wy już wszystkie jesteście tak ogarnięte z wyprawką, a ja od ponad miesiąca w tym samym punkcie. Moje ciuchy dla Emi jeszcze nawet metek nie mają poodrywanych, a co dopiero pranie i prasowanie. Ale to jest w planie na sierpień, z resztą jakoś mega dużo tego wszystkiego nie ma, więc powinno pójść srawnie. Koszyki na allegro i gemini nadal czekają na ten cholerny laktator.
    Jeszcze tylko 7 tyg. do terminu, już się nie możemy z mężem doczekać <3 <3 <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 09:52

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z mężem jeszcze debatujemy czy działka, czy w domu prace...juz jest na miejscu, ogledziny zrobił po weekendowej imprezie :)
    u nas problem z koszeniem jest taki, ze trawy nie kompostujemy a wywozimy (a w tygodniu do godz 15) i kosiarka wazy 36 kg (trzeba wspólnie ja z piwnicy wydostać)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem u mamy na wsi i to jedyna opcja, żeby mnie nie nosiło, że coś trzeba zrobić. W domu już bym wymyślała, a tak siedzę i się byczę, ale do piątku dłużej nie wytrzymam.

Ksosia witaj w klubie, mój mąż wyjeżdża równo w terminie porodu, no i będzie miał co najmniej 8h jazdy, na 4 dni:/ przeraża mnie to, ale nie mam mu tego za złe, bo nie ma wyboru.
    Umówiłam się z Małą, że poczeka na tatusia, nie ma, że.wróci na gotowe;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bbeczka ja też w wyprawkowym lesie ;) zostawiam wszystko na sierpień, żeby szybciej do cc zleciało i żeby wszystko było pachnące i świeżutkie :)
    Narazie czuję się super, więc wizja prania i prasowania mnie nie przeraża :)

bbeczka91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja odpaliłam żelazko, całkiem dobrze mi idzie, a bałam się że będzie gorzej, może dlatego że nie ma takich upałów :P mąż mi marudzi, że przez dziecko zrobiła się ze mnie perfekcyjna pani domu :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naprawde moja corka juz od rana chodzi i marudzi...przyszedl materqcyk dla malego a ona foch ze ona tez chciala now...litosci....ma nowy naroznik z seszlego roku i , aterac jej nie potrzebny i siedzi naburmuszonamjak nie wiem co nie wiem jak ja a nia wytrzymam......ratunku

• agatia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiku zuch dziewczyna z Ciebie :) mi daleko do perfekcyjnej pani domu ;) już po pierwszym synku wiem, że nią nie będę :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja znowu źle spałam, to z rana sobie ulżyłam jak mąż poszedł do pracy, ale te dzieci, a zwłaszcza Emila spać nie daje i leżeć na jej boku!

Muszę się ogarnąć i trochę mieszkanie, iść do Lidla po małe zakupy bo stać w kolejkach na kilkanaście osób w każdym stoisku na ryneczku nie będę !!!

U Nas dzisiaj upał... po południu koleżanka wpada mnie zobaczyć :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 10:43

• AJrin Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia nie mam dzieci ale moj brat ma 2 dziewczynek i to troche taka zazdrość plus chęć zwrocenia na siebie uwagi. Moze zabierz ja na lody i spędź troche czasu tylko z nią. No i najważniejsze kup koniecznie prezent od mlodszego dziecka i dajcie po powrocie ze szpitala i niech to bedzie coś ekstra o czym marzy.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje postanowienie na pranie i prasowanie to mniej wiecej po polowie sierpnia, czyli gdzies mniej wiecej po wizycie sierpniowej. Chyba nie bedzie za szybko zeby prac 1, 5 miesiaca szybciej hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Foxiku zuch dziewczyna z Ciebie :) mi daleko do perfekcyjnej pani domu ;) już po pierwszym synku wiem, że nią nie będę :-D

Ja przy pierwszej ciąży miałam zalążki perfekcyjnej pani domu :P Szybko się to zmieniło :P

agatia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy pierwszym cc bylam swiadkiem jak synek tej drugiej dziewczyny z sali (miala po mnie cc) 2,5 latek był baaardzo na mamusie pogniewany, 2 dni nie chciał z nią rozmawiać przez telefon :) starszaki maja swoje charakterki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzis obiecalam malej ze z nia pogram poogladam bajki itd. Przykro mi jest jak ona chodzi smutna aja nie wiem co mam zrobic zeby bylo lepiej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwlaszcza ze obiecalam jej super piekne urodziny , zaprosilam gosci kupilam jej wszystko co lubi baloniki, czapeczki, serwetki z ksiezniczkami za 4 tygodnie wyprwie jej przyjecie z jakimis atrakcjami a ona taka jest :/?wiem ze to dziecko , ale nie chce zeby czula sie zle czy odtracona w jkis sposob. Zamowie jej na prezent posciel z jej ulubiona postacia z bajki moze wtedy sie ucieszy. Nie chce ez jej przekupywac, ale nie jestem w stanie bawic sie z nia w namiot czy siedziec w piaskownicy z takim brzuchem

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny !
    ze mnie się leje poprostu chodź dzisiaj jest lżej i pije dużo napojów w sumie dobrze.
    My czekamy na info od kiedy robią remont aneksu i na jakieś 3 tygodnie sie wyprowadzamy z mieszkania na wieś. Syn starszy będzie miał miesięczną przerwę to z nami pobędzie. :)
    Wczoraj cały dzien przeleżałam i koszmarnie się czułam a dzisiaj ciut lepiej.
    Ciuszki na wsi wiszą i czekają na mnie i żelazko :)
    W sierpniu muszę kupić koszule i szlafrok pieluchy.
    A sny mam straszne jakieś koszmary !

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

‹‹ 1700 1701 1702 1703 1704 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ