WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:No moj maz rzucil do mnie ostatnio tekstem "ktorakobieta w ciazy jest seksowna?no chyba ze z tylu"
chca miec dzieci...a przez 9 miesiecy maja bol dupy ze niembiegamy w ponczochcach i koronkach i nie jestesmy w lozku primabalerinami....maprawde. facet to najbardziej zalosna instytucja na swiecie!
haha tylko to kobity chcą mieć dzieci przeważnie, a facety jakoś to znoszą i kochają jak własne -
nick nieaktualnyagatia, chyba już tej promocji nie ma, bo sprawdzałam ostatnio ofertę lidla
a fugi też przydałoby mi się wyczyścić, tylko muszę sobie szczotkę kupić, żeby nie robić to taką do zębów, bo mój mąż stwierdzi, że całkiem na dekiel mi bijei zrobię to domowym sposobem ze sodą. Czeka mnie jeszcze czyszczenie piekarnika, ale to jutro, bo dziś planuję zrobić sobie pieczone młode ziemniaczki
do tego mizeria z własnych ogórków i jajko sadzone, finezja pełną parą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:22
-
Dzień dobry
Witam się w 33tc.
Masakra pod koniec ciąży wszystko wychodzi.
Cukrzycy nie mam.Ale mam piasek w moczu i nadciśnienie .Tylko co chwilę ,jakieś nowe leki mi przepisuje
Pogoda ładna.Zaraz lece moczyć się w basenie.
A tak się cieszyłam ,że pępek mi nie.wyjdziea widzę ,że powoli się wypycha
Poczytaj co się działo u.Was :* -
Little Red Fox wrote:mój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję
a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład
o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem -
nick nieaktualnyNo faceci to sa w ogole powalenia, wlasnie moj ginekolog mi powiedzial, ze sluzy mi ciaza i bardzo ladnie wygladam a ja mu mowie ze moj maz mowi ze wygladam jak slon i mam za duzo kg na plusie a moj gin mowi ze maz gada glupoty i mam nq przeszkolenie mu meza przyszlac haha i mowi ze mam prawo wygladac inaczej bo juz jedno dziecko urodzilam i ze moj maz sie nie zna
Powiedzialam to mezowi , a on stwierdzil zemtyle kasy place lekarzowi to co innwgo ma mowic. Normalnie moj maz to cham i prostak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa powiedzialam ze urodze odvhowam, to wroce do formy i wtedy zobaczymy kto za kim z nastawionym radarem bedzie chodzil, a wtedy bedzie mial tak samo jak ja teraz czyli figa z makiem obejdzie sie smakiem, dostanie nauczke w swoim czasie, na to akurat zawxieta jestem
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:mój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję
a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład
o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem
Moj na początku miał takie loty ze sie śmiał ze dla męża to mi się nie opłaca malować i czesać..no cóż po co mam obciążać skórę makijażem a włosy prostownicąale ostatnio sama doszłam do wniosku ze teraz nadszedł czas żeby bardziej dbać o siebie bo wstyd jechać na porodówkę z włosami 3dni nie mytymi a nogami zarośniętymi jak małpa
więc muszę się ogarnąć żeby w razie W jechać ładna
-
nick nieaktualnyja włosy muszę myć codziennie, bo tak mi się zaczęły przetłuszczać latem, ale prostuję jak mam jechać gdzieś na miasto, ale chyba zafunduję im jakieś SPA i pojadę podciąć końcówki, zrobię odrosty, choć pewnie farba długo się nie utrzyma. Chciałam sobie też kupić na twarz maseczki Bani Agafii, ale nie wiem czy je stacjonarnie gdzieś dorwę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySophia
Jesli nie odpowiada ci temat to nie musisz przeciez sie wlaczac do dyskusji,, ani czytac...przeciez wkolo nikt nie bedzie pisal o porodzie czy ulozeniu dziecka.... fajnie ze jest roznorodnie i poruszane sa rozne tematy a nie w kolo te same moim zdaniem.mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ogólnie suche grube i twarde włosy jak od lalki
dlatego dużo zajmuje mi ich pielegnacja, bez szamponów z keratyną i masek regeneracyjnych ani rusz, na szczęście w hehe kupuje z firmy kallos i sa rewelacyjne
dodatkowo olejek arganowy na końce no i te olejowanie co 3 mycie mniej więcej. Mam włosy za łopatki, bardzo ucierpiały po ombre
2 lata temu miałam do pasa włosy na wesele i po nim jakaś madra fryzjerka za 5 groszy polecila mi ombre...wlosy stały się martwe
mimo ze scinam co 3,4msce to nic nie daje, a wiadomo prostownica nie pomaga ale trzeba jakoś wyglądać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 13:35
-
Żabcia_ wrote:Agatia nie dostaje nic, bo nie mam skurczy. Jakies tam sporadyczne bardziej jak miesiaczkowe.
Ale wiadomosc jest srednia, bo o ile wczoraj sucho to dzis dwa razy po nocy sie mi poprzeciekalo...
Babeczka troche mnie nastraszyla, bo mowi jakby akcja sie zaczela, miala pani regularne skurcze to zglaszac od razu O_o a ja sie zaczelam cala trzasc, bo nie zakladam urodzic przed 35
Trazymaj sie tam mocno i bedzie dobrze, bo nikt nie zamierza urodzic przed terminem, trzymam kciuki&&&.
Żabcia_ lubi tę wiadomość