X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No moj maz rzucil do mnie ostatnio tekstem "ktorakobieta w ciazy jest seksowna?no chyba ze z tylu"

chca miec dzieci...a przez 9 miesiecy maja bol dupy ze niembiegamy w ponczochcach i koronkach i nie jestesmy w lozku primabalerinami....maprawde. facet to najbardziej zalosna instytucja na swiecie!

haha tylko to kobity chcą mieć dzieci przeważnie, a facety jakoś to znoszą i kochają jak własne :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, chyba już tej promocji nie ma, bo sprawdzałam ostatnio ofertę lidla :(
    a fugi też przydałoby mi się wyczyścić, tylko muszę sobie szczotkę kupić, żeby nie robić to taką do zębów, bo mój mąż stwierdzi, że całkiem na dekiel mi bije :D i zrobię to domowym sposobem ze sodą. Czeka mnie jeszcze czyszczenie piekarnika, ale to jutro, bo dziś planuję zrobić sobie pieczone młode ziemniaczki :) do tego mizeria z własnych ogórków i jajko sadzone, finezja pełną parą :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 12:22

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Witam się w 33tc.
    Masakra pod koniec ciąży wszystko wychodzi.
    Cukrzycy nie mam.Ale mam piasek w moczu i nadciśnienie .Tylko co chwilę ,jakieś nowe leki mi przepisuje :(
    Pogoda ładna.Zaraz lece moczyć się w basenie.
    A tak się cieszyłam ,że pępek mi nie.wyjdzie :P a widzę ,że powoli się wypycha :D
    Poczytaj co się działo u.Was :*

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję o.O a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład

o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
    no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem :)
    Ja usłyszałam to samo.To mu powiedziałam ,by patrzył na siebie .Bo jest zarośnięty jak dzinks

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No faceci to sa w ogole powalenia, wlasnie moj ginekolog mi powiedzial, ze sluzy mi ciaza i bardzo ladnie wygladam a ja mu mowie ze moj maz mowi ze wygladam jak slon i mam za duzo kg na plusie a moj gin mowi ze maz gada glupoty i mam nq przeszkolenie mu meza przyszlac haha i mowi ze mam prawo wygladac inaczej bo juz jedno dziecko urodzilam i ze moj maz sie nie zna

Powiedzialam to mezowi , a on stwierdzil zemtyle kasy place lekarzowi to co innwgo ma mowic. Normalnie moj maz to cham i prostak o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:39

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• esmi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz nic na temat mojej wagi nie mowi ... Bo wie ze.mu sie dostanie ale w sumie nie lepszy bo cycki mu uroslyi ostatnio wspominal cos o silowni :p

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko że ja bez makijażu wyglądam jak nastolatka, która sobie wpadła ;D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiedzialam ze urodze odvhowam, to wroce do formy i wtedy zobaczymy kto za kim z nastawionym radarem bedzie chodzil, a wtedy bedzie mial tak samo jak ja teraz czyli figa z makiem obejdzie sie smakiem, dostanie nauczke w swoim czasie, na to akurat zawxieta jestem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ciazy tez sie nie maluje i mam to w dupie, nie mam na to ani checi ani czasu....nie bede sie latem w tapecie gotowac dla czyjejs przyjemnosci

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój ostatnio oberwał mega ochrzan, bo stwierdził, że już o siebie tak nie dbam, bo... się nie maluję o.O a po co się malować jak po pierwsze siedzę w domu, po drugie są upały, wychodzę to zrobię pełen make-up z kreską na powiece, tusz, korektor, podkład

o zaniedbaniu można mówić w momencie brania kąpieli raz w tygodniu,
    no może nabawiłam się większych odrostów, ale chyba ogarnę te swoje kudły na początku sierpnia, jak wypłata przyjdzie, ostatnia przyjemność przed porodem :)

Moj na początku miał takie loty ze sie śmiał ze dla męża to mi się nie opłaca malować i czesać..no cóż po co mam obciążać skórę makijażem a włosy prostownicą :/ ale ostatnio sama doszłam do wniosku ze teraz nadszedł czas żeby bardziej dbać o siebie bo wstyd jechać na porodówkę z włosami 3dni nie mytymi a nogami zarośniętymi jak małpa :P więc muszę się ogarnąć żeby w razie W jechać ładna :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja włosy muszę myć codziennie, bo tak mi się zaczęły przetłuszczać latem, ale prostuję jak mam jechać gdzieś na miasto, ale chyba zafunduję im jakieś SPA i pojadę podciąć końcówki, zrobię odrosty, choć pewnie farba długo się nie utrzyma. Chciałam sobie też kupić na twarz maseczki Bani Agafii, ale nie wiem czy je stacjonarnie gdzieś dorwę...

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi czasem i tydzień wytrzymają bez mycia ale to wstyd przyznać :P ale nie przetłuszczają mi się w ogóle a raczej takie suche robią :/ ale zwykle myje co 3 dni, ewentualnie 4dnia potraktuje je suchym szamponem żeby jeden dzień zwlec :P

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smuty tutaj dziś. Jak nie małże to dzieci.

violett lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi suchy szampon nie służy, zamienia włosy w paskudne siano.
    w sumie dawno nie olejowałam włosów, chyba się dziś skuszę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia

Jesli nie odpowiada ci temat to nie musisz przeciez sie wlaczac do dyskusji,, ani czytac...przeciez wkolo nikt nie bedzie pisal o porodzie czy ulozeniu dziecka.... fajnie ze jest roznorodnie i poruszane sa rozne tematy a nie w kolo te same moim zdaniem.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wlosy mniej wiecej do pllowy plecow wiec z reguly upimam bo latem najzwyczajniej w swiecie mnie mecza bo co chwile wiadlmo ze sa upocne, tez myje co dwa dni bo w przeciwnhm razie fabryke oleju bym mogla otworzyc :)

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam kokosowego do włosów :) nakladam dużo zawijam w worek ręcznik i całą noc trzymam...ale też dawno tego nie robiłam, zapomniałam :(

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ogólnie suche grube i twarde włosy jak od lalki :P dlatego dużo zajmuje mi ich pielegnacja, bez szamponów z keratyną i masek regeneracyjnych ani rusz, na szczęście w hehe kupuje z firmy kallos i sa rewelacyjne :) dodatkowo olejek arganowy na końce no i te olejowanie co 3 mycie mniej więcej. Mam włosy za łopatki, bardzo ucierpiały po ombre :/ 2 lata temu miałam do pasa włosy na wesele i po nim jakaś madra fryzjerka za 5 groszy polecila mi ombre...wlosy stały się martwe :/ mimo ze scinam co 3,4msce to nic nie daje, a wiadomo prostownica nie pomaga ale trzeba jakoś wyglądać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 13:35

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Agatia nie dostaje nic, bo nie mam skurczy. Jakies tam sporadyczne bardziej jak miesiaczkowe.

Ale wiadomosc jest srednia, bo o ile wczoraj sucho to dzis dwa razy po nocy sie mi poprzeciekalo... :(

Babeczka troche mnie nastraszyla, bo mowi jakby akcja sie zaczela, miala pani regularne skurcze to zglaszac od razu O_o a ja sie zaczelam cala trzasc, bo nie zakladam urodzic przed 35 :(

Trazymaj sie tam mocno i bedzie dobrze, bo nikt nie zamierza urodzic przed terminem :), trzymam kciuki&&&.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
‹‹ 1703 1704 1705 1706 1707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ