WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:behemottka
naciska się paluszkiem na kość piszczelową (ja i mój gin robimy to na dolnej częsci) i jak po palcu zostaje chwilowe wgłębienie, to znaczy, że te ukryte obrzeki sa
mi gin zawsze na fotelu łapie za obie nogi, głupia po tylu miesiącach zorientowałam się, co on robi
i tylko raz w ciąży odnotowałam jednorazowy skok wagi (z dnia na dzień o 1,5 kg)więc to na pewno była woda, potem wrociło to do normy i więcej sie nie powtórzyło
z córką obrzeki (takie mega)złapały mnie na sam koniec ciąży- w listopadzie
nie wszystko da sie uniknąć
No nie, nie zostaje żadne wgłębienie, ale dzisiaj znowu dwa funty w dół, czyli niecały kilogram. A w nocy dużo wstawałam do toalety... Może trochę tej wody zleciałokamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam na plusie 7 kg, a tu jeszcze 2 mkesiace musze chodzic mam nadzieje ze za duzo nie przytyje juz do samwgo konca
zobacaymy 10.08 na wizycie ile przytylam bo w sklai miesiaca to bede wiedziec mmiej wiecej no i ciekawa jestem jaki maly jest juz duzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa bym marzyla zeby nie przekroczyc wagi 90 kg, bo teraz waze nie cale 85....n7gdy w zyciu tyle nie wazylam az sie sama ze soba zle czuje
ale tez czuje ze woda mi sie zatfzymuje w organizmie bo lydki i wszystko mam jak 2 balony i czuje ze takie dziwne sa
-
nick nieaktualnyTo ja się pochwalę jeszcze dwoma zdjęciami z sesji
z mężem nie wstawię, choć mam ładniejsze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2151a53ce0a7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e77e458fdfdd.jpgPysiaczek89, kamciaelcia, Anulka01, żabka04, AJrin, alinka, marta258, violett, Magdziulla, A_n_k_a_80, Malutka92, martta, agatia, Skali89, Żabcia_, bisacz, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Pirelka pokazuje Twoje zdjęcia synkowi a on mówi łał taki duży brzuch jak twój! Ja na to ze masz tam dwa, a on przerażony: boshe mama to my tez na bank mamy tam dwa!
kamciaelcia, żabka04, pirelka, alinka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Musiałam dziś zrezygnować z terminu egzaminu praktycznego, dziś miałam jazdę i jak wysiadalam z auta to się poryczalam- ciota ze mnie ale trudno. Ból kości i dolnego odcinka kręgosłupa jest nie do ogarnięcia jak jestem w jednej pozycji dłużej niż 15 minut. Kasa na szczęście nie przepada, ale podajde dopiero po porodzie. Jestem na siebie zła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mimo zakazu chodzenia pojechalam dziś z mężem kilka spraw załatwić i brzuch bolał mocno jak na okres, z każdym krokiem czułam kłucie na szczęście nie chodziliśmy dużo.
Pirelko śliczne zdjęciaja chyba muszę kogoś zaprawić do zdjęć bo mąż nie potrafi a na prawdziwą sesje nie mam kasy.
Ja póki co 11kg na plusie, mam nadzieje na 13/14 finalniepirelka lubi tę wiadomość
-
Ale was dziś ciężko nadgonić
A takie buciki dostał młody od teściów.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f04865d7fda.jpgkamciaelcia, mychakruszyna, Anulka01, żabka04, A_n_k_a_80, Behemottka, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:będziemy się wzajemnie motywować, ja w samochodzie ledwo potrafię ostatnio usiedzieć, krótkie trasy do sklepu i z powrotem ok, gorzej jak gdzieś dalej trzeba się ruszyć. Mam nadzieję, że jak połóg minie będę potrafiła wziąć się w garść i się zapisać na egzamin
-
Pirelka super fotki kurcze az mi sie jakiś zachciało.
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
violett wrote:Witam sie w 34 tygodniu
Behemotka, ja sie mecze z takim przybieraniem na wadze i opuchlizna juz ze dwa miesiace
Mam i ukryta i normalna, nie wiem, ile ja tej wody w sobie mieszcze. Polecam pic pokrzywe, troche pomaga.
Tu u mnie pokrzywą się straszy dzieci. Herbatek w "normalnym" sklepie nie dostanę, a do polskiego sklepu mam 30 min autostradą i odmawiam wystawienia nosa za drzwi w te upały. Tutaj jest jakaś nienormalna fala gorąca - u mnie 27, ale już tam gdzie sklep trzeba jechać w pustynie i tam jest 32. Buuu
A tak w ogóle, to pokrzywy nie pije się na zwiększenie podaży mleka? Bo mnie coś tam się już sączy i boję się nagłego zmlecznia -
violett wrote:Dziewczyny, potrzebuje malej pomocy
Pokoj Jasia jest kremowy, podloga tez jasna. Mebelki sa biale, firanki i karnisze rowniez.
Kupilam w ikei fotel do karmienia i poduszka jest czerwona (mialam do wyboru jeszcze czarna lub kremowa, ale kremowa byla brzydka).
I tak mysle, co moge dodac delikatnie czerwonego, zeby ten fotel nie bil po oczach?
Zaslonki czerwone to chyba nie bardzo, ale juz wstazki do nich moze?
Ewentualnie jakies naklejki, macie moze jakies pomysly? Bo teraz sie martwie, ze moglam juz ten brzydki kremowy wziac ehh
Ja bym jakiś mięciutki kocyk w kolorze białym/kremowym na ten fotel położyła, tak nonszalancko, jakoś artystycznie, i może podusię ozdobną też kremową z delikatnym czerwonym motywem.
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, dla mnie o wiele bardziej stresujący jest egzamin praktyczny
ja w środę mam wizytę i też niepokoją mnie różne nieprzyjemne bóle, pewnie dostanę zalecenie odpoczynku...Niech mi z 39+ na 38+ ustawi
-
nick nieaktualny