WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Ksosia a dziekujemy juz nam sie odbija haha
Swoja droga sorry, ze pytam ale duza roznica jest miedzy Wami, ze taki za stary?
11 lat. duzo i nie duzo. Przed tata "romans" ukrywalamSabina, Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Miedzy mną a małżem jest jeszcze więcej i w ogóle nigdy nie stanowiło to problemu Tata mój powiedział mamie: "No i co z tego?". Moja mama troche sie martwiła, ale krótko, bo go od razu przywiozłam do domu Jeju, dziesięć lat razem Sześć zmałżowieni.
Fajnie cZasem czuc ze sie nie jest odludkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 17:40
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania91 wrote:Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić
Ale fajne historie dziewczyny. Ja mojego też w internetach poznałam.Bratek lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy
Ale najpierw chciałam Wam kogoś przedstawić
Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.
Mamy dużo jeszcze mniejszych zdjęć no i film
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpgStrazaczka1990, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz po badaniach. Dziecię ma 6,06 cm, wszystko jest w porządku, kość nosowa jest, przeziernosc w normie ale płeć jeszcze nieznana
kamciaelcia, Sabina, Ania91, blablabla, Bee85, Behemottka, violett, claudiuszek, Ksosia, Żabcia_, Strazaczka1990, Madziuuuula, Dzierzba, żabka04, A_n_k_a_80, Broszka, Angela89, szpilka, agatia, Skali89, bbeczka91, Pysiaczek89, alinka, Bratek, bisacz, martta, Gumcia, Gumcia, mmargol, slodka100 lubią tę wiadomość
17.09 Icsi
22.12.2015 transfer 4AA
-
nick nieaktualny