WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy poznaliśmy się w gimnazjum! ) moja dobra koleżanka zakochała się w moim Tż, kiedy napisałam do niego czy nie chciałby się z nią umówić, on na to że wolałby ze mna. Przez pół roku ukrywałam że jesteśmy razem, potem koleżanka się obraziła xD a już 7 lat jesteśmy razem )
Behemottka, Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ cykli ciazowe nastroje:
- ja placze
- my sie poklocilismy
- gin napisala sms zaczynajac od "pani Kingo wynik testu genetycznego jest..." Na co moje serce zamarlo ... "Prawidlowy"...
Uffff.kamciaelcia, claudiuszek, Behemottka, Żabcia_, Strazaczka1990, Madziuuuula, Dzierzba, żabka04, A_n_k_a_80, szpilka, Skali89, Sabina, Pysiaczek89, alinka, Bratek, Gumcia, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się
Wróciłam z lajzow po południu do tej pory umieralam łeb to mi pęka!!! Pogadaliśmy widziałam się że starymi kumpelami poszliśmy do knajpy i pozwoliłam sobie na obiad schabowy z frytkami i miks sałaty. To była porcja dla faceta ale wchlonelam ja całą ale żałuję bo brzuch chce mi peknac.
Teraźniejszych się kąpać i spać bo marzę tylko o pusi i kolderce.
Ja też swojego męża poznalam z portalu randkowe przykleil się i tak się trzyma od 2008 roku
Mój wymarzony 2metrowy facet hahahah
Dlatego tak smarujemy żwawo na wątku hihi
Gratuluję udanych wizyt.
Angela gratulacje małego fiutka hahahaStrazaczka1990, Sabina, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ej, to może wzdęcie? Może byc nieprzyjemne, wiem z doświadczenia. Poza tym jelita nam sie przesuwają, macica rośnie i bobasy, wiec ma prawo puchnąć. Nie że ja lekarz, ale na razie bym sie nie przejmowała, co najwyżej nospa i czopek glicerynowy, jesli problem tez takiej natury.
Właśnie tej natury problemów nie ma. Tylko wrażenie jakbym miała za dużo powietrza w żołądku i ani brzucha wciągnąć ani nic. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:No, z tym wciąganiem brzucha to chyba w 13 tygodniu nie jest już łatwo;) Rada cioci Basi (politologa i lingwisty): jesli nic nie boli, to zjedz lekka kolacje (albo i nie) i do wyrka wcześnie. A jak bedzie Cię męczyć jutro to dzwon do lekarza, niech sie wypowie. Ja już brzucha prawie nie wciągam, bo nie da rady. A jak zupełnie rozluźnie to ło matko, 5 miesiąc ciąży i tez takie uczucie, ze mam balon w brzuchu.
-
nick nieaktualny