X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ja tez moja miłość życiowa mam z internetu :) Teraz chrapie sobie obok, a ja od ponad dekady kocham, ze ach!

A ja poznałam mojego męża na grze internetowej Plemiona. Na forum. I już 7 lat się znamy, 6 jesteśmy parą, a po ślubie 3,5 roku ;)

Kamciaelcia piękna historia. ;P

kamciaelcia, Behemottka, Żabcia_, claudiuszek, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za namiar w aptece słonecznej w Kato femibion2 za 39,90zł. Przepłaciłam :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej uwielbiam takie historie .... :) :) :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Super wam to wszystko szybko poszło ;) my z mężem znamy się od grudnia 2009 roku choć właściwie znalazłam go z widzenia całe życie ale z racji ze jest 2 lata młodszy nie zwracałam uwagi na niego :P w 2013 na wczasach na plaży mi się oświadczył a w lipcu 2014 wzięliśmy slub:) choć od 2012 roku mieszkamy ze sobą :)no i od ślubu walczyliśmy o tego małego bąbla który fika mi teraz w brzuchu :)
    Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie :D a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić :D

w57vikgnszqgz528.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dzieki za namiar w aptece słonecznej w Kato femibion2 za 39,90zł. Przepłaciłam :/
    Mogło być jeszcze gorzej. U mnie pod oknem mam tania aptekę. Kolejki emerytów. I rzeczywiście wiele leków tanio. Ale za femibion 2 liczą sobie 52zl.
    Kurde 22zl przebitki.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy

Ale najpierw chciałam Wam kogoś przedstawić

Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka :) Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu :P Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:22

Ksosia, _izunia_, Strazaczka1990, Broszka, kamciaelcia, Żabcia_, Sabina, Behemottka, claudiuszek, Bee85, haneczka, Robotka1, Dzierzba, Aguś86, violett, blablabla, A_n_k_a_80, żabka04, Madziuuuula, szpilka, Skali89, YvonnElizabeth, megg, Bratek, bisacz, martta, Gumcia, mmargol, slodka100 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też. Przypominają taki miłosny film.

Co do miłosnych historii oglądam Singielkę z moim m. Nie lubię tej przerwy weekendowej, a serial na koniec tygodnia zawsze rozwija fabułę!

inzynierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie :D a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić :D

Ja sobie powiedziałam jak byłam nastolatką, że nigdy nie wyjdę za Szymona... I co? Jajco. Jestem z Szymonem.

Ania91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No i mamy fiutka

Gratuluje fiutka! ;) niech duży i zdrowy rośnie!

claudiuszek lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka :) Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu :P Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.
    Mamy dużo jeszcze mniejszych zdjęć no i film :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpg
    Cudne wieści :) :) gratulacje :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje fiutka;)Angelus ;)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mojego męża poznałam w internecie :P Byłam po 8 latach związku :P byłam troche sama i usiadłam to tej piekielnej maszyny i poznałam męża. Po roku znajomości byliśmy już małżeństwem :)

Macioszczyczka, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 08:17

Macioszczyczka, Sabina, claudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Piękniuchny Dzidziuś :)
    Moje gratulacje:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Bardzo Wam gratuluje zdrowego dziecka :) wspaniałe wieści :) i już wiecie że synek!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:39

Sabina, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ksosia, Behemottka, Sabina, Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj bylo love story Ksosi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:09

Broszka, kamciaelcia, Sabina, Behemottka, blablabla, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Angela gratuluje siurka!

Zapomnialam dodac, ze moj brzuch domagal sie ogorkow, zjadlam 1/4 sloika tych malutkich korniszonkow i wrabalam do tego 4 kanapki z serem... Leze i czekam na pokute... Aaa i jezzcze przegryzlam ciastem - babka piaskowa :D ta da!
    Na zdrowie Wam!:)

claudiuszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ksosia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ