WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ja tez moja miłość życiowa mam z internetu :) Teraz chrapie sobie obok, a ja od ponad dekady kocham, ze ach!

A ja poznałam mojego męża na grze internetowej Plemiona. Na forum. I już 7 lat się znamy, 6 jesteśmy parą, a po ślubie 3,5 roku ;)

Kamciaelcia piękna historia. ;P

kamciaelcia, Behemottka, Żabcia_, claudiuszek, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za namiar w aptece słonecznej w Kato femibion2 za 39,90zł. Przepłaciłam :/

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej uwielbiam takie historie .... :) :) :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• Ania91 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Super wam to wszystko szybko poszło ;) my z mężem znamy się od grudnia 2009 roku choć właściwie znalazłam go z widzenia całe życie ale z racji ze jest 2 lata młodszy nie zwracałam uwagi na niego :P w 2013 na wczasach na plaży mi się oświadczył a w lipcu 2014 wzięliśmy slub:) choć od 2012 roku mieszkamy ze sobą :)no i od ślubu walczyliśmy o tego małego bąbla który fika mi teraz w brzuchu :)
    Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie :D a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić :D

w57vikgnszqgz528.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Dzieki za namiar w aptece słonecznej w Kato femibion2 za 39,90zł. Przepłaciłam :/
    Mogło być jeszcze gorzej. U mnie pod oknem mam tania aptekę. Kolejki emerytów. I rzeczywiście wiele leków tanio. Ale za femibion 2 liczą sobie 52zl.
    Kurde 22zl przebitki.

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy

Ale najpierw chciałam Wam kogoś przedstawić

Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka :) Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu :P Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:22

Ksosia, _izunia_, Strazaczka1990, Broszka, kamciaelcia, Żabcia_, Sabina, Behemottka, claudiuszek, Bee85, haneczka, Robotka1, Dzierzba, Aguś86, violett, blablabla, A_n_k_a_80, żabka04, Madziuuuula, szpilka, Skali89, YvonnElizabeth, megg, Bratek, bisacz, martta, Gumcia, mmargol, slodka100 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też. Przypominają taki miłosny film.

Co do miłosnych historii oglądam Singielkę z moim m. Nie lubię tej przerwy weekendowej, a serial na koniec tygodnia zawsze rozwija fabułę!

inzynierka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania91 wrote:
    Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie :D a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić :D

Ja sobie powiedziałam jak byłam nastolatką, że nigdy nie wyjdę za Szymona... I co? Jajco. Jestem z Szymonem.

Ania91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    No i mamy fiutka

Gratuluje fiutka! ;) niech duży i zdrowy rośnie!

claudiuszek lubi tę wiadomość

• Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka :) Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu :P Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.
    Mamy dużo jeszcze mniejszych zdjęć no i film :)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpg
    Cudne wieści :) :) gratulacje :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje fiutka;)Angelus ;)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mojego męża poznałam w internecie :P Byłam po 8 latach związku :P byłam troche sama i usiadłam to tej piekielnej maszyny i poznałam męża. Po roku znajomości byliśmy już małżeństwem :)

Macioszczyczka, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Broszka Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela gratulacje!:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2017, 08:17

Macioszczyczka, Sabina, claudiuszek, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Piękniuchny Dzidziuś :)
    Moje gratulacje:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Bardzo Wam gratuluje zdrowego dziecka :) wspaniałe wieści :) i już wiecie że synek!

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:39

Sabina, Strazaczka1990, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ksosia, Behemottka, Sabina, Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj bylo love story Ksosi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 09:09

Broszka, kamciaelcia, Sabina, Behemottka, blablabla, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Angela gratuluje siurka!

Zapomnialam dodac, ze moj brzuch domagal sie ogorkow, zjadlam 1/4 sloika tych malutkich korniszonkow i wrabalam do tego 4 kanapki z serem... Leze i czekam na pokute... Aaa i jezzcze przegryzlam ciastem - babka piaskowa :D ta da!
    Na zdrowie Wam!:)

claudiuszek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Ksosia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ