WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ja tez moja miłość życiowa mam z internetu Teraz chrapie sobie obok, a ja od ponad dekady kocham, ze ach!
A ja poznałam mojego męża na grze internetowej Plemiona. Na forum. I już 7 lat się znamy, 6 jesteśmy parą, a po ślubie 3,5 roku
Kamciaelcia piękna historia. ;Pkamciaelcia, Behemottka, Żabcia_, claudiuszek, szpilka, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mychakruszyna wrote:Super wam to wszystko szybko poszło my z mężem znamy się od grudnia 2009 roku choć właściwie znalazłam go z widzenia całe życie ale z racji ze jest 2 lata młodszy nie zwracałam uwagi na niego w 2013 na wczasach na plaży mi się oświadczył a w lipcu 2014 wzięliśmy slub:) choć od 2012 roku mieszkamy ze sobą :)no i od ślubu walczyliśmy o tego małego bąbla który fika mi teraz w brzuchu
-
A_n_k_a_80 wrote:Dzieki za namiar w aptece słonecznej w Kato femibion2 za 39,90zł. Przepłaciłam
Kurde 22zl przebitki.A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy
Ale najpierw chciałam Wam kogoś przedstawić
Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:22
Ksosia, _izunia_, Strazaczka1990, Broszka, kamciaelcia, Żabcia_, Sabina, Behemottka, claudiuszek, Bee85, haneczka, Robotka1, Dzierzba, Aguś86, violett, blablabla, A_n_k_a_80, żabka04, Madziuuuula, szpilka, Skali89, YvonnElizabeth, megg, Bratek, bisacz, martta, Gumcia, mmargol, slodka100 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Mój też jest 2 lata młodszy ode mnie a kiedyś sobie powiedziałam, że nigdy z młodszym nie będę i wszystkich spławiałam a on zachowuje się bardziej odpowiedzialnie niż mój były mąż o 3 lata ode mnie starszy teraz planujemy na 16 kwietnia skormnny ślub cywilny a huczny kościelny chcemy gdzieś tak na 2020 bo musimy na to zarobić
Ja sobie powiedziałam jak byłam nastolatką, że nigdy nie wyjdę za Szymona... I co? Jajco. Jestem z Szymonem.Ania91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy
Gumiś ( jak na razie nie ma imienia i długo chyba go nie będzie mieć) Ma ponad 7 cm, serduszko bije 161 uderzeń na minute. NT, kość nosowa jest ok. Wszystkie przepływy są bardzo dobre. Narządy na swoim miejscu. No i mamy fiutka Jako dowód od lekarza dostaliśmy duże zdjęcie sprzętu Mówi że na 90% to chłopiec ale 10 % daje sobie na pomyłkę.
Mamy dużo jeszcze mniejszych zdjęć no i film
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpgMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpg
Piękniuchny Dzidziuś
Moje gratulacje:* -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nadrobię Was obiecuje bo widzę fajne tematy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc9280f660ee.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Angela gratuluje siurka!
Zapomnialam dodac, ze moj brzuch domagal sie ogorkow, zjadlam 1/4 sloika tych malutkich korniszonkow i wrabalam do tego 4 kanapki z serem... Leze i czekam na pokute... Aaa i jezzcze przegryzlam ciastem - babka piaskowa ta da!claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny