WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny widzę, że w nowym wątku mnie nie wpisałyście:( jestem tylko na pisanie czasu brak. Termin porodu 27.09 a wizytę mam 04.03 u jednego gina 09.03 na NFZ a 15.03 usg genetyczne. Tak wiec wmarcu czeka mnie maraton wizyt. Brzusio mi wyskakuje i juz trudno ciążę ukryć. Mam nadzieję, że maluszek też rośnie zdrowo a serducho pyka jak ostatnio.
-
haneczka wrote:Melduję sie po wizycie:) Dzidziuś ma śliczne rączki i nóżki,serduszko bije, ma 2,81cm co odpowiada 9+4 czyli dokładnie tyle ile sobie wyliczyłam z daty zapłodnienia:) Tylko dziwne, bo lekarz podał mi termin na 27.09 a bbf mówi 26.09. Komu wierzyć? Założył mi gin kartę ciąży i pobrał cytologię. Pierwszy raz mnie to bolało, ale zwalił na tyłozgięcie macicy.
Wagę mam identyko jak z Arturkiem przy pierwszym wpisie w kartę ciąży 51,2kg!
Miałam tez usg piersi. Wszystko cacy,aż się lekarz zdziwił, że do stycznia karmiłam a tu śladu nie ma. Podobały mu się
Jestem szczęśliwa. Taka mała nagroda za moje cierpienia.
Lekarz z automatu zalecił mi prenatalne odpłatnie, ale póki co umówiłam się na genetyczne usg 18.03 (wpisz mi proszę Ksosia),a jak cos by nie grało to mam czas do 25.03 na szczegółowe.
Ogromne gratulacje i oby tak dalejhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to ja tak jak mówiłam Kocham Róż zdj ęcie z 24 grudnia 2015 roku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:21
kamciaelcia, Skali89, Sabina, Ksosia, claudiuszek, Dzierzba, _izunia_, bbeczka91, szpilka, żabka04, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:To kapcie czy buty? Uwielbiam pod kazda postacia!
Wygladacie na bardzo szczesliwych!
Miesiac naszego slubu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 15:29
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:Ja tyle waże że mój biedny m.juz chyba by mnie nie podniósł. ..jutro mija 7 lat jak poznaliśmy się w ... szpitalu
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale dziewczyny lecicie kilka godzin a tyle stron co do tabletek no to tak jak pisałam wcześniej Pregna plus za opakowanie dałam niecałe 34 zł co do kremu to mam z ziaji wczoraj wieczorem miałam kiepski humor więc narzeczony mi wysmarował brzuch jakoś nagle zaczęłam się dziwnie tak czuć jakby trochę wstydzę się mojego brzucha a już dość wyszedł oczywiście mój się cieszy, ale jak na początku nie miałam takich mdłości to teraz mam masakrę ale to chyba przez nos znaczy strasznie wyczuliłam się na zapachy muszę szybko przechodzić przez sklep bo połowa mi śmierdzi jakieś publiczne ubikacje to też wczoraj mało nie wymiotowałam już mnie tak dźwigło Co do chorych dzieci dziewczyny tu się trochę podirytowałam bo sory noo, ale patrzycie się tylko na siebie, że Wy byście nie zniosły wzroków upokorzeń Waszego dziecka itd kurde a co takie dziecko czuje? Ono cierpi całe życie i to na to trzeba się patrzyć, oczywiście, ja bym nie chciała, żeby moje dziecko cierpiało, dlatego jeśli bym się dowiedziała zakończyłabym jego mękę jeszcze u mnie w brzuszku choć na pewno mocno bym to przeżyła...
I się naprodukowałamStrazaczka1990, Dzierzba, kamciaelcia lubią tę wiadomość