WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa laktator zmowilam na Gemini ten z Canpola, bo tego BabyOno narazie nie beda mieli w sprzedazy no meila do nich wysylalam z zapytaniem jesli chodzi o ta apteke.
ja bylam z corka po chleb w piekarni, matko co za skwar na dworze wytrzymac nie idzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Ja laktator zmowilam na Gemini ten z Canpola, bo tego BabyOno narazie nie beda mieli w sprzedazy no meila do nich wysylalam z zapytaniem jesli chodzi o ta apteke.
ja bylam z corka po chleb w piekarni, matko co za skwar na dworze wytrzymac nie idziejak nie spadnie po wypłacie w sierpniu tak czy siak zamawiam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:A masz jeszcze jakaś wizytę przed?
tak tak
teraz 4 sierpnia (tj 35+4) , najpierw robie ktg przed przyjsciem lekarza, a potem czekam na wizyte
nie zdziwiłabym sie jeszcze kolejna taka wizyta
a prywatnie robie kolejnego dopplera+biometria 8 sierpnia i to bedzie moje ostatnie usg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam 11, i wtedy pobiorą gbs bo teraz pobierał posiew a chce mieć pewność że czysto jest. I wtedy wypisze mi dokładne badania które muszę zrobić jeszcze do szpitala bo jakieś na krzepnięcie i coś jeszcze. No i skierowanie da na ktg do szpitala. I chyba wizyt już nie planuje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdziulla
a jaki ty masz tp wpisany w kartę?
u mnie od poczatku jest ten z OM (ale z terminem usg genetycznego sa takie same)
czasem bywa problem w przypadku przenoszonej ciązy-l4 jest do tp i niektórzy gin nie chca juz zwolnień wypisywać ...lepiej juz teraz swoich pytać o to -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny