WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Dziewczyny co to sie dzieje, ze jakies skurcze, ze jakies cusie? Lezec grzecznie odpoczywac!
Co do mnie - narazie antybiotyki zeby nie doszlo do zakazenia, bo mimo ze pozamykana, afi i przeplywy cacy to nie wiadomo czemu sie saczy.
Badania mam na bierzaco, duzo i w ogole czuje sie zaopiekowana. Czekam na interniste, bo tak mnie w klatce gniecie i zgaga zabija, ze zaraz sie udusze, a nie moge nic wziac na to bez konsultacji...
Skali no to jej wykrakal, ze sie spotkaja
Kochana, ja rozmawiając z innymi mami wcześniaków wiem że sączenie wód nie dzieje się bez powodu. Sama do początku tej ciąży myślałam że po prostu tak jest że może się tak zdarzyć. Mój dr obecny od razu powiedział że musiała być jakaś infekcja i od tego zaczął szukać powodu. Od razu trafił. Z dziewczynami którymi rozmawiałam potwierdzają, połowa z nich miała infekcje nie leczoną. -
hej mamuśki, przepraszam, że tak niewiele sie udzielałam, ale prania i prasowania mnie pochłonęły, a dzisiaj w nocy znowu prawie nie spałam, zrobił mi się znowu taki strasznie bolący hemoroid twardy ze skrzepami, na 16 znalazłam wizytę u lekarza, niestety mój poprzedni ma urlop od dzisiaj przez 2 tygodnie
naszukałam się od rana i nadzwoniłam, żeby gdzieś przyjeli, znalazłam dobrego 35km ode mnie, popołudniu jadę, o boże boże co za koszmar
już nie mam na to sił! bez kitu urodzę szybciej przez te pierdolone homoroidy, ból i stres z tym związany
Zabcia, Angela trzymajcie się dzielnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 12:53
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Czyli waga u was to naprawdę odmianachoć Martynka nie była aż tak tyci to ponad 3 kg robi wrażenie
U nas Emilka urodziła się duża ale potem byłam wysoka i chuda. Ciekawe jak Piotruś
Tyśka jak się urodziła to lekarze mówili że ona w ogóle na wcześniaka nie wyglądaAle teraz to już w ogóle różnicę będę miała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 13:05
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymartta wrote:hej mamuśki, przepraszam, że tak niewiele sie udzielałam, ale prania i prasowania mnie pochłonęły, a dzisiaj w nocy znowu prawie nie spałam, zrobił mi się znowu taki strasznie bolący hemoroid twardy ze skrzepami, na 16 znalazłam wizytę u lekarza, niestety mój poprzedni ma urlop od dzisiaj przez 2 tygodnie
naszukałam się od rana i nadzwoniłam, żeby gdzieś przyjeli, znalazłam dobrego 35km ode mnie, popołudniu jadę, o boże boże co za koszmar
już nie mam na to sił! bez kitu urodzę szybciej przez te pierdolone homoroidy, ból i stres z tym związany
Zabcia, Angela trzymajcie się dzielnie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Współczuje Ci strasznie, dobrze że znalazłaś lekarza. Może coś zrobi aby złagodzić ból.
mam nadzieje, że na małego zle to nie zadziała...
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Angela tylko ze ja nie odczuwalam dolegliwosci zadnych o_0 ginekolog zagladal i mowil, ze cacy... No to ja juz nie wiem jaka infekcja? Od gardla by mi moglo przejsc? Ehhh noo mocz czysty sama nie wiem skad by to moglo przelezc...
Zobaczymy co wyjdzie w tych wymazach ktore pobrali mi wczoraj...
Ja sie tylko modle zeby donosic jeszcze choc te 2,5 tyg zeby byl 36 tydz. A maly ma sie jak najlepiej, zeby tylko nic jemu sie nie dzialo
Ja byłam okazem zdrowia, mocz wychodził cacy. Ale nikt nie zrobił mi wymazu(posiewu) z pochwy gdzie miałam e-coli. Która była bezobjawowa.
Będziemy się cieszyć razem donoszeniem spokojnie! Ty jesteś w dobrych rękach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
Nie na wszystko mamy wpływ i nie wszystko jesteśmy w stanie przewidziećgdybyś zobaczyła 14-letnia siostrzenice męża. ..ur 26/27 tc. Waga 860 g A teraz. ..nic a nic z wczesniactwa
Ale nawet ta aktorka z Przepisu na życie - Gruba. Ona też jest wcześniakiem