X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie rozpakowuje do 37+0 nie ma mowy! Wiem że Kuba by sobie poradził 36+0 ale wpisu w wypisie że jest wcześniakiem nie zniosę bo wiem z czym to się równa..znów kontrole lekarskie. Rok chodzenia po lekarzach mi starczy.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela
    U żadnej z nas wcześniaków nie przewidujemy :D

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    U żadnej z nas wcześniaków nie przewidujemy :D

No tak, taka była umowa od początku :)

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka

teraz jest po 163, ja ci powiem ze dla mnie juz te 17 zl nie robi wielkiej rozniicy, a nie chcialam ryzykowac ze bedzi tak jak tymi babyono ze nagle ich nie bedzie wiesz. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra to do 37 tc czekam a pozniej niech sie dzieje co chce :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie dziewczyny, wszystkie urodzimy już po donoszonych terminie i żadnych wcześniaków nie będzie :)

U mnie już cała wyprawka zakończona, wczoraj odebrane ostatnie zamówienie, torba do wózka jest super :)
    Biorę się jeszcze za pranie pościeli dla synka bo przestało padać i zrobiło się znowu gorąco więc szybko wyschnie :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech siedzą maluszki w brzuszkach, im dłużej tym lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martta ja ci ogromnie współczuję tych hemoroidów, paskudztwa ci nie odpuszczają, dobrze, że udało ci się z lekarzem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieje ze po ciazy hemoroidy mi nie wroca...bo w 1 ciazy mialam wrzoda miedzy posladkami bol nie do opisania a po ciazy hemoroidy...masakra :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam zupkę warzywną - musiałam czekać aż dobrze przestygnie bo inaczej pot ciekłby ze mnie strumieniami a teraz czekam aż w piekarniku dojdą śliwki pod kruszonką do tego łycha jogurtu greckiego......mniam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam paczkę wylicytowanych ubranek z allegro i jestem zachwycona
    W ogóle nie zniszczone, A za np. 3 pajacyki z next zapłaciłam 10 zł, czy 5 bodziakow też za dyszke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Pirelka

teraz jest po 163, ja ci powiem ze dla mnie juz te 17 zl nie robi wielkiej rozniicy, a nie chcialam ryzykowac ze bedzi tak jak tymi babyono ze nagle ich nie bedzie wiesz. :)
    W razie wu są w sklepach stacjonarnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, wspolczuje strasznie. Moze ten lekarz cos wymysli, zeby Ci pomoc.

Ja tez juz susze ostatnie pranie, przede mna ostatnie prasowanie i zostaje poukladac wszystko w pokoiku.
    Maz konczy skladanie przewijaka i jeszcze fotel.

Wyprawke tez juz zakonczylam kupowac, z laktatorem chyba sie wstrzymam.
    Zostaje mi poukladac wszystko docelowo w pokoiku i go dopiescic szczegolami typu kwiatki, obrazek :) moze jakas naklejka czy karuzelka :)

Ach, zamowilam wczoraj zaslonki turkusowe, ale ok 2 tygodni trzeba czekac, wiec czekam :)
    I do tego te lampki kulki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Wiesz co mialam robiony posiew ale to byl kwiecien - wtedy bylo czysto :(

Ja sie zastanawiam czy juz mnie dotrzymaja czy jednak po antybiotyku beda wypisywac...

Kwiecień a teraz już sierpień mamy - no zaraz. Ile ja się nacieszyłam czystym posiewem? Hmm 6-7 tygodni i znów antybiotyki biorę. To że jest ciepło też nie działa na moją korzyść a ja na infekcje jak widać podatna jestem.

Wydaje mi się że mogą Cię trzymać już do końca niestety. No chyba że przestaną uchodzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie, ostatnio jak kupilam zaslonki i firanki to mi pani ze sklepu i tesciowa nie kazaly prac, tyljo wieszac od razu, bo sa czyste, a pranie tyljo im szkodzi i robic to jak najrzadziej.

I tak sobie mysle czy z tymi do pokoiku malego tez tak zrobic czy lepiej jednak przeprac, hmm, jak myslicie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 14:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zamówiłam najprostszy laktator ręczny za 40 zł z gemini na początek. Jak będzie potrzebny pomyślę nad elektrycznym. O dziwo nawet dobre opinie ma w internecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i odnośnie gemini w poniedziałek złożyłam zamówienie, a dzisiaj kurier przywiózł rzeczy. :) Muszę majtki przymierzyć, bo ostatni mój optymistyczny zakup rozmiaru M skończył się na tym że je podciągnęłam do kolan i dalej ani rusz :D teraz wzięłam XL :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprałam masę ciuszków i stare, i nowe.. zła jestem bo te stare mają zapach starości i leżenia, nawet po praniu to czuć choć łagodniej i niestety przeszły tym też nowe !!!!!! Mam nadzieję, że to się jakoś wywietrzy.

‹‹ 1723 1724 1725 1726 1727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ