WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Spokojnie dziewczyny, wszystkie urodzimy już po donoszonych terminie i żadnych wcześniaków nie będzie
U mnie już cała wyprawka zakończona, wczoraj odebrane ostatnie zamówienie, torba do wózka jest super
Biorę się jeszcze za pranie pościeli dla synka bo przestało padać i zrobiło się znowu gorąco więc szybko wyschnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta, wspolczuje strasznie. Moze ten lekarz cos wymysli, zeby Ci pomoc.
Ja tez juz susze ostatnie pranie, przede mna ostatnie prasowanie i zostaje poukladac wszystko w pokoiku.
Maz konczy skladanie przewijaka i jeszcze fotel.
Wyprawke tez juz zakonczylam kupowac, z laktatorem chyba sie wstrzymam.
Zostaje mi poukladac wszystko docelowo w pokoiku i go dopiescic szczegolami typu kwiatki, obrazekmoze jakas naklejka czy karuzelka
Ach, zamowilam wczoraj zaslonki turkusowe, ale ok 2 tygodni trzeba czekac, wiec czekam
I do tego te lampki kulki -
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Wiesz co mialam robiony posiew ale to byl kwiecien - wtedy bylo czysto
Ja sie zastanawiam czy juz mnie dotrzymaja czy jednak po antybiotyku beda wypisywac...
Kwiecień a teraz już sierpień mamy - no zaraz. Ile ja się nacieszyłam czystym posiewem? Hmm 6-7 tygodni i znów antybiotyki biorę. To że jest ciepło też nie działa na moją korzyść a ja na infekcje jak widać podatna jestem.
Wydaje mi się że mogą Cię trzymać już do końca niestety. No chyba że przestaną uchodzić. -
nick nieaktualnyA wlasnie, ostatnio jak kupilam zaslonki i firanki to mi pani ze sklepu i tesciowa nie kazaly prac, tyljo wieszac od razu, bo sa czyste, a pranie tyljo im szkodzi i robic to jak najrzadziej.
I tak sobie mysle czy z tymi do pokoiku malego tez tak zrobic czy lepiej jednak przeprac, hmm, jak myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 14:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny