X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nadrobilam ;)

Angela ciesze się, ze jednak wzzystko gra. Musisz wytrzymać ,już niedługo.
    Martta znowu będziesz do proktologa? Tule mocno i mam nadzieję, ze ten lekarz będzie cudny i nie będzie bolało.

Tyle miałam napisać i mi umknęło ;) ja wczoraj prasowałam. Zostalo mi tylko uprasowac rożki i kocyk. A tak już wszystko :) no i komoda Karolka za mała, nie mieszczą się tam rzeczy synka. Ręczniki, pościel i koce muszą być osobno.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 15:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -k będzie ? hmm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:41

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    To raczej nacisk dzidzi
    byłam w sklepie i wysiadam z auta. Nagle czuje klucie niemiłe :D mogłam tylko do Piotrka powiedzieć ze ma opuścić mój pecherz (czy coś ) :D a on tylko dupka przygniotl :D a co dopiero taka zgrabna główka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ja wlasnie odkad maly sie obrucil mam to samo takie igielki w pochwie od czasu do czasu jak chodze. Troche tak jakby lapke wkładał i drapał aby sie wydostać. Na usg wszystko ok szyjka 3,6 i zamknieta wiec chyba to kwestia napierania główki.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skończyłam prasować pieluszki właśnie ;) jutro wypiorę pościel i kocyki plus poszewkę na poduchę do karmienia i śpiworek ;) jak prasujecie kocyki? bo szczerze nigdy tego nie próbowałam, a mam tylko dwa polarowe i minky - to tutaj tylko bawełnianą stronę :) widziałam dziś w pepco śliczne lekkie kocyki, ale rozum zwyciężył nad emocjami i go nie kupiłam.

Kurczę, jeszcze 1,5 godz. do wizyty i nie wiem co ze sobą zrobić :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    a jaki laktator ręczny kupowałyście?
    Ja wzięłam Canpola laktator Basic :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Hihi
    Akurat tego z kapturkiem nie mam :) ale 3 inne tak :)

mysza0406 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my z pepco mamy niebieskiego pieska z kapturkiem ;)

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może to głupie, ale ostatnio się zastanawiałam jak nasze dzieci odczuwają nasze kichnięcie :P

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Akurat nie umiem powstrzymywać się przed zakupem kocyków :D mam minimum 10 (ale ile to nie wiem bo przykryte szczelnie ) ale od cienkiego polarka po grube minky :D kocham kocyki.

AJrin, mysza0406 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja skarpetki dzieciece lubie kupowac a zwlaszcza te maciupkie :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Skarpetki i czapki tez :D ja nawet sobie nie umiem odmówić kolorowych skarpet :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza0406 wrote:
    Martta strasznie współczuję...Trzymaj się dzielnie :(

Ja z laktatorem robię tak jak mi Pani z poradni laktacyjnej poradziła tzn. Jeśli moje pocięte po operacjach piersi dadzą w ogóle radę i nie będzie trzeba laktacji zatrzymać od początku to kupuje laktator elektryczny Lovi prolactis (ok 300-350 zł). W szpitalu mają Medelę, więc jeśli już tam będzie potrzeba to można korzystać a w tym czasie mąż kupi wybrany. Sprawdziłam mu sklepy i linki z neta da sobie radę.
    :p

Ja jestem po operacji piersi i mleko leciało normalnie z niej, początkowo trochę gorzej ale później sie rozchulało.

• agatia Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czapeczki, skarpetek mam mało :) ale czapek cały karton, Młody też ma calye koszyk czapek :-D uwielbiam czapajki dziecięce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja czapek mam malo, ale skarpet full :) i ciuszki dla corki wszystkie takie urocze zaraz musze kupic

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam niby cztery czapeczki, z czego dwie pewnie dopiero na październik spasują, skarpetek 7 par, zastanawiam się czy to wystarczy. Niedrapek nie mam, mam nadzieję że nie będą potrzebne, a wolałabym żeby dziecko miało swobodne rączki :)

ja się powoli zbieram na wizytę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet jednej czapki nie kupiłam. Wszystko albo po córce, ale od koleżanki. A jeszcze ostatnio dzwoniła do mnie druga mówiąc, że nie mogła się powstrzymać i kupiła mi jeszcze 3. Chyba na każdy spacer będę brała po 2, żeby choć raz syn miał je na głowie usmiech1.gif.
    Skarpet też mam mało. Niedrapki jedne, ale czy je użyje? U córki nie stosowałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niedrapek nie stosowalam, a moja mama kupila 5 komplerow ubran i do kazdefo byly niedrapki o zgrozo ! Mam 5 par niedrapwk ciekawe po co mi to :)

‹‹ 1725 1726 1727 1728 1729 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ