WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza biedne te twoje piersiatka ale wierzę, że dadza radę.
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ja niedrapek nie stosowalam, a moja mama kupila 5 komplerow ubran i do kazdefo byly niedrapki o zgrozo ! Mam 5 par niedrapwk ciekawe po co mi to
nie użyłam i nie użyję
Mysza córcia może okazać się lekiem na całe złoz całego serca tego życzę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas właśnie było oberwanie chmury
O jak zwykle piwnice zalane! !mąż wściekły bo przy każdej dużej ulewie kanaliza a dokładnie kiblem konserwatorów ze spółdzielni woda przelewa się. Wody do kolan. Robiliśmy remont piwnicy dwa lata temu i wstawilismy próg aby do nas woda się nie lala ale to nie jest i tak normalne! !!mamy w piwnicy sprzęt. A spółdzielnia umywa ręce! !już nie wiem jak to ugryźć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja w ogole chodze jak by mnie ktos rozjechal, dzis pol dnia lezalam bo jakos marnie sie czulam w sensie kondycji psychicznej i fizycznej o jakis totalnych bzdetach rozmyslalam....
a zrobie sobie jakas slaba kawe i ajem jakies ciasteczka moze namlepszy humor -
nick nieaktualnyWróciłam z wizyty, maleństwo ma 2790 g, 4 sierpnia jeśli będę chciała mam przyjść na KTG, a 22. zgłaszam się do szpitala na cesarkę
to nie cały miesiąc!!! nie czuję się gotowa
agatia, martta, AJrin, mysza0406, mychakruszyna, Angela89, żabka04, Sabina, Magdziulla, marta258, A_n_k_a_80, _izunia_, violett lubią tę wiadomość