WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywróciłam z miasta, niemożliwy skwar się zrobił, ale mogłoby nie padać jeszcze przez godzinę lub dwie, bo pranie wywiesiłam na zewnątrz
prawie nic nie załatwiłam, udało mi się tylko wydrukować wyniki badań na dzisiejszą wizytę, kupić yerbę dla męża i swój ulubiony chlebek z piekarni
czekam na wypłatę, żeby kupić narzutę na łóżko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Co do hemo ja polecam procto-glivenol na mnie super podzialal w masci - ulga nie do opisania
-
nick nieaktualnyLrf
No tak ale czasami mozna tez miec nawal pokarmu ktore dziecko w stanie nie jest zjesc i wtedy musisz sciagnac ren pokazrm bo beda robic sie takie twarde guzki i beda bolec piersi, latwiej tez o jakies zapalenie piersi, no i jak pokarmu jest malo ja po cc tak mialam to laktator pomaga rozkrecic laktacje.
Takie jest moje zdanie , ale w 1 ciazy tez taka madra nie bylam teraz jak mam doswiadcaenje to jestem cwansza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie jest nie wiadomo jaki koszt zeby tyle myslec nad tym, mozesz na poczatek tak jak alinka kupic sobie reczny za 40 zl i jeśli bedzie sie sprawdzał i bedzie potrzeba to kupisz elektryczny
ja w 1 ciazy tez mialam reczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2016, 14:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLrf ja też się wstrzymuję, ale pewnie na sam koniec kupię ten laktator.
Martta lipa okropna z tymi Twoimi hemoroidami:/ a dociekałaś jaka może być przyczyna?. Ja miałam coś już dawno przed ciążą, w ciąży zaczęło się pogarszać, no i wzięłam się za siebie, tzn bardzo uważam przy wypróżnianiu, żeby nie napierać, dietę mam lekką, ale to wiadomo ciąża, bardzo dbam o higienę, zawsze porządnie po 2 myję się tam, jak jest gorzej to chłodzę lodem i mam względny spokój. Tzn. To co jest oczywiście nie zniknie, ale nic się nie poszerza. Nie wiem czy też stosujesz te metody, jeśli nie polecam. Moim zdaniem najważniejszy punkt 1.
Wszystkie przeczuwacie wcześniejsze rozpakowanie, czy tylko ja przewiduję, że ciążę przenoszę? -
nick nieaktualny
-
Witam sie po usg maly leży glowka w dole tak jak myslalam bo inaczek zaczęłam go czuć bardziej nieznośnie
no i ma 2300
wszystko ok.
Little Red Fox, kamciaelcia, Magdziulla, bisacz, Pysiaczek89, mysza0406, martta, Sabina, violett, Angela89, marta258, _izunia_, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Ajrin idziemy równo właśnie zobaczyłam. Dobrze, że główka w dół. Ja idę n usg za tydzień to porównamy wagi:) liczyłam, że będzie wtedy ok 2200, ale zobaczymy.
LRF ja przypuszczam, że będę miała jeszcze czas we wrześniu, wszystko będę miała już kupione i gotowe to pewnie z nudów i lakator kupięAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wam plwiem z mojego doswiadczenia k calkiem szczrze ze ręcznym laktatorem sie mozna zajechac... rece mnie tqk:bolaly ae szok a najgorzej jak mala byla glodna a ja musialam sciagac ten pokarm i wrazenie mialam ze to trwa wieki bo ile ma sie sily zeby z tych dwoch piersi pompowac , dla mnie to byl koszmar
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Lrf ja też się wstrzymuję, ale pewnie na sam koniec kupię ten laktator.
Martta lipa okropna z tymi Twoimi hemoroidami:/ a dociekałaś jaka może być przyczyna?. Ja miałam coś już dawno przed ciążą, w ciąży zaczęło się pogarszać, no i wzięłam się za siebie, tzn bardzo uważam przy wypróżnianiu, żeby nie napierać, dietę mam lekką, ale to wiadomo ciąża, bardzo dbam o higienę, zawsze porządnie po 2 myję się tam, jak jest gorzej to chłodzę lodem i mam względny spokój. Tzn. To co jest oczywiście nie zniknie, ale nic się nie poszerza. Nie wiem czy też stosujesz te metody, jeśli nie polecam. Moim zdaniem najważniejszy punkt 1.
Wszystkie przeczuwacie wcześniejsze rozpakowanie, czy tylko ja przewiduję, że ciążę przenoszę?
Magdziulla, absolutnie sie stosuje i nawet jeszcze wiecej. Co do diety to u mnie cukrzycowa wuec wiesz super lajtowa pod tym względem. Codziennie dwójka ze tak powiem rano jest bez problemów. Higiena az za bardzi i sztyft criorectum tez stosuje, u mnie to jak lekarz powiedział niestety ucisk macicy najprawdopodobniej, czyli nic sie nie da zrobić teraz. A te skrzepy sie robia od upałów, no i dupa! Dosłownie i w przenośni. Nuech juz będzie ta 16! -
Angela żebyś mnie zobaczyła
teraz 87kg żywej wagi, a urodzona w 27/28tc 1200g u 48cm. Wysoka nie jestem bo 164 cm, ale ubita od zawsze
AJrin super wieści
Sarcia dla mnie ręczny medeli to był koszmar, ręce tak bolały przy ściąganiu, że szok. Przez trochę korzystałam ze szpitalnego elektrycznego, bo wypożyczyłam, ale szybko dałam spokój.