X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    z Emilka udało nam sie po 16 miesiącach
    a z Piotrkiem w drugim cyklu ...nie ma zasady

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia

O aż 5 cesarek? Wow.

Ja pierwsze cc zniosłam bardzo dobrze, lekarz chwalił na wizycie poporodowej, że blizna wygląda jak po roku, że tak ładnie zagojona :)
    Faktycznie każdy inaczej wszystko znosi i inaczej się goi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż tak złe chyba u mojego nie ma... Ale egoiści jakich mało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na sama mysl o porodzie mam same czarne wizje taki gdzies mnie strach ogarnia nie wiem skad sie ro wytrzasnelo przeciez jedno dziecko urodzilam to wiem o co codzi...hmmmm no wlasnie wiem o co chodzi i to pewnie dlatego tak mam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia

no a mojego meza rodzina od samego poczatlu odkad jestesmy razem maja mnie za "damulke" i zarozumiala pinde jestem tego pewna :) moja tesciowa zawsze obczaja mnie jak jestm ubrana, jak mam w domu porobione , a na poczatku to nawet pytala co ile kosztuje zniesc teo nie szlo naprawde.

moi rodzice maja swoe firmy to ich tez traktuje z zazdroscia nie wiadomo czemu....taka zawistna kobieta.....katoliczka w koncu :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, bo z rodziną tak jest. U mnie ani moja, ani męża nie jest idealna, ale ma też plusy. Kiedyś z mężem postanowiliśmy, że z każdej wyciagniemy co najlepsze i będziemy się wystrzegać powtarzania ich błędów. Staramy się stworzyć Nasz wzorzec rodziny i faktycznie coś z tego wychodzi. Chociaż im się to nie podoba. Ale już ich trochę nauczyliśmy, że My działamy po naszemu i, że dla Nas nasza rodzina (czyli ja i mąż, a zaraz Mała) jesteśmy najważniejszi, oni są na drugim miejscu.
    Chociaż to było ciężkie, były prawdziwe wojny, że im dziecko zabieram itp ale teraz jest w miarę znośnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 09:45

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ksosia

nie martw sie temat rodziny pewnie nie raz sie pzrewinie bo to wszystko jest samo zycie.... ja tez juz milion razy mowilam ze moj maz to chyba jest podrzutkiem bo to nie mozliwe zeby az tak nie pasowac do swojej rodziny o.O moja mama zna mojego meza sasiada z dziecinstwa i on jej mowil ze moj maz zawse od tej rodziny odstawal ze oni wszyscy tacy zwykli, prosci ludzie a on jedyny inteligen ktory zasze sie wyroznial sposrod nich i powiem ci ze jest w tym racja.

brat mojego meza to burak jak ich malo do tego buc i prostak, tesiowa wiesniara co nawet dobrze polszczyzna nie wlada tylko zaciaga wiejskim sloganem , a tesciu jest w miare ogarniety tylko jest chytry i zawziety i czesto glupio madry, a drugi maz brata jest niepelnosprawny ale nabardziej w porzadku z nich wszystkich.

takze wiem co na ten temat. Glowa do gory :)
    nooo, to trzeba się cieszyć, że mąż jest wyjątkowy ;)

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podzielam zdanie magdziulli
    po co rodzinka sie przejmować...przecież tworzymy swoje własne gniazdko
    na teścviów narzekam, ale swojej rodziny nigdy nie faworyzowałam
    oni mi zycia nie ukladaja

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    magdziulla
    z Emilka udało nam sie po 16 miesiącach
    a z Piotrkiem w drugim cyklu ...nie ma zasady
    Sarcia ja się starałam 9 msc tak na hop z mierzeniem itp, ale mam podejrzenie tej endometriozy, ona wycisza się na czas ciąży, więc przypuszczam, że największą szansę na ponowne zajście mam w miarę szybko. Ale pewnie znowu głowę nastawię na maksa i się przyblokuję;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra udanego dnia laski :) lecer z Młodym do biblioteki, bo mój synuś wypożycza sobie książeczki z autkami :)
    Potem lecę po wydruk wyników z labu i złapać moją ginkę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Sarcia ja się starałam 9 msc tak na hop z mierzeniem itp, ale mam podejrzenie tej endometriozy, ona wycisza się na czas ciąży, więc przypuszczam, że największą szansę na ponowne zajście mam w miarę szybko. Ale pewnie znowu głowę nastawię na maksa i się przyblokuję;)
    Ja tez. 9 miesięcy :)
    Szczerze ten okres kojarzy mi sie z rozpacza i łzami.... Wiem ze to nie jest basardzooo dlugi okres starań ale dla mnie był to niekończący sie okres zmuszania siebie do stosunku, szukanie winnych, itp.,itd.
    A jak zaszłam to ciągły strach ze cos będzie nie tak...

Wiec czekam na tego mojego królewicza i czekam na te moje nieprzespane noce :)
    Maz niestety będzie miał konkurencje :)
    Chociaż naprawdę zrobię wszystko zeby mały spał w swoim łóżeczku zamiast z nami w łożku....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie mam co narzekać ani na jedną ani na drugą, bo i teściowie i rodzice są do rany przyłóż.

Czasami teściowa wkurza mnie poglądami, bo się wszystkim mega przejmuje i myśli, że nie damy sobie rady, ale staram się przymykać na to oko. nikt nie jest idealny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecałam sobie, że jak zostawi mi listonosz awizo to pójdę na skargę. A tu proszę. Dzwonek do drzwi i prześcieradełka do ręki! :D W myślach go chyba ostrzegłam.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tez juz stwierdzilam ze mam ich wszystkich gdzies bo z nimi nie zyje :)

Wstawilam wslansie srzydelka na wywar so zupy i mojej krolewnie zeobie zupe kalafiorowa 2 raz w tym tygodniu, bo lsttanio garnek opanowala w jeden dziwn ciagle chciala jesc zupe :)a dla meza i na 2 danie zeobie pizze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia ja też źle ten czas wspominam, bo my od dawna marzyliśmy o dziecku, w końcu 9 lat razem, ale nie mogliśmy się starać ze względu na pracę męża, wszystko się przeciągało, a gdy już mogłam to okazało się, że zajść nie mogę.
    Ale to za nami:)

Macioszka nowa usługa poczty polskiej - wiadomość telepatyczna;)

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wlasniw wazylam tak z ciekawosci i od poczatku ciazy +8 kg, i okolo 2 miesiace do porodu:)
    Chyba nie jest najgorzej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam plus 11, i już praktycznie nie "rosnę" więc nie jest źle;D

• Sophia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ile zamierzacie jeszcze przytyć?? No może nie zamierzacie ale jak myślicie??

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem asertywna. Ale nie mieszkam sama, dziadkowie też mają swoje zdanie. Wczoraj strasznie się z mamą poklocilam o to. Niestety, nie mogę jej zabronić, jeśli chce pomóc swoim dzieciom. To jest tak samo jej dom, a moze nawet bardziej niż mój. Moi bracia wiedzą, ze ja im powiem ze nie życzę sobie zostawiania dzieci na wakacje, więc dzwonią do babci. Sprytne i takie proste. Szkoda, ze mnie chuj przy tym strzela.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Dziewczyny, a ile zamierzacie jeszcze przytyć?? No może nie zamierzacie ale jak myślicie??
    Ja nie chce już tyc! Od początku przytylam.ok 8kg.

‹‹ 1747 1748 1749 1750 1751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ