X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Dziewczyny, a ile zamierzacie jeszcze przytyć?? No może nie zamierzacie ale jak myślicie??

Najlepiej wcale, ale pewnie jeszcze max 2,5 kg

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się od tygodnia nie ważę, bo u mamy jestem. Ale ok 12 kg do przodu, na pewno do 60 dobiłam. A planowałam 10 kg. Chciałabym skończyć na góra 62kg.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:42

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Sabinka to faktycznie cieżko jak nie ma się własnych 4 ścian skąd można wszystkich wyp...rosić ;) To strasznie nie fair ze tak Cię wykorzystują :( kto jak kto ale mama powinna zrozumieć...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza ulżyłaś mojej biednej głowie. ;D

mysza0406 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak bym chciala jeszcze max 2 kg przytyc bo to pewnie nie uniknione jesczze przed 2 miesiace, ale im mniej przybiore tym lepiej bo teraz juz waze 86 kg przy 165 wzrostu wiec za dobrze sie z tym nie czuję, wygladam jak mały hipcio:)

ale dzieki Bogu ze udalo mi sie zajsc w ciaze i nosze tego synusia ukochanego pod sercem a moj wyglad to sie nie martwie po ciazy jak dojde do siebie to sie tym zajme drugoplanowa to jest rzecz najwazniejsze zeby porod byl bez komplikacji i zebym ja sie dobrze czula a reszta to sie da:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia ja przed ciążą wazyłam 86 kg przy 164 cm...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

wspolczuje, wiem jakie to jest wnerwiajace bo wystarczy ze ja pojade do tesciow atam zawsze cala zgraja ludzi i ciagly halas i tlok jak to irytuje jak na chwile pojade a co dopiero ciagle tam siedziec ;/

dobrze ze ja mam to szczescie i mieszkamy sami i ciagle mam cisze i spokoj, nie wyobrazam sobie rozwszeszczanej bandy dzieciorow fruwajacej mi po calym domu mam na mysli dzieci rodzenstwa czy cos:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

hahah ale palnełam z tym hipciem, nikogo nie chcialam obrazic :) mam nadzieje ze sie nie gniewasz:P

Ja przed ta ciaza wazylam 78, a przed pierwsza ciaza 68 , wiec mam porownanie, ale po tej ciazy chce schudnac do wagi sprzed obu ciaz czyl;i w przedziale 60-64 kg bo wtedy najlepiej sie czulam i mialam dobry humor i mniej zrzedzilam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do kurieriow to jak czytam wasze historie to jestem w szoku! odpukac nigdy nie przytrafila mi sie taka sytuacja ze za paczka po sasiadach musialam biegac o.O ojjj fruwal by kurier ktory by tak uczynil :) jak mnie nie ma w domu to zawsze dzwonia i sie pytaja, a jak jestem gdzies na miescie to sie z kurierem "umawiam" na trasie ktora jedzie i zabieram sobie paczke;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prześcieradła na gumce musiała wymyślić jakaś istota bez serca :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF

hhmmmm... mi akurat wczoraj przyszly przescieradla dla malego z gumka, a z Twoimi co jest nie tak :)?

• Sophia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też kiedyś próbowałam rozkminić jak to jest z tymi listonoszami. Na poczcie oficjalnie mi powiedziano, że listonosz dużych listów nie dostarcza tylko od razu wrzuca awizo. Jeśli życzeniem jest bezpośrednie dostarczenie to trzeba wysłać paczką, bo listonosz paczkowy dowozi wszystko. Co do kurierów to łatwej pracy nie mają ale to mega drażniące jak paczkę trzeba odbierać samemu. Mieszkamy obecnie na zamkniętym osiedlu i tu w zasadzie punktem odbioru paczek kurierskich jest lokal ochrony. Dla mnie to bardzo korzystne bo w zasadzie po paczkę to muszę jedynie windą zjechać.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Penwie ze latwej pracy nie maja, ale ja mysle ze po to maja telefon sluzbowy i telefony do klientow zeby przedzwonic jesli kogos nie zastali...bo w koncu tych paczek za darmo ci nie przynosza tylko za nie placimy,ja tak przynajmniej mysle;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    prześcieradła na gumce musiała wymyślić jakaś istota bez serca :(

Dlaczego??? Moje pasują idealnie.;D

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabcia

a jak sie ogolem czujesz??

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia
    nie gniewam sie
    mam w sobie troche samokrytycyzmu
    ja sie dobrze czułam ważąc 50 kg, wszystko sie porabało po rzuceniu palenia...niestety az takiego wpływu na wage 86 nie miałam, cos sie we mnie poprzestawiało i juz. Mąż mnie akcepyuje szczerze więc nie zozpaczam

a w ciązy straciłam nadzieję ze przytyję, stresik już lekko mi sie udziela, jestem troche zła na wage i staram sie mieć ją w dupie-jem co 1,5 h , codziennie coś rozsądnego słodkiego, a znów na wadze mam mniej, fakt-cyce nie urosły i nie puchnę. Zostało mi 25 dni, może osiągnę wagę 86kg...dzis pokazało 81,4

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    LRF

hhmmmm... mi akurat wczoraj przyszly przescieradla dla malego z gumka, a z Twoimi co jest nie tak :)?
    męczę się z prasowaniem i składaniem :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia

to ci powiem ze zadziwiajacy jest fakt z ta Twoja waga serio, jeszcze z takim przypadkiem sie nie spotkalam zeby cala ciaze chudnac:)

‹‹ 1748 1749 1750 1751 1752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ