WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez tak bym chciala jeszcze max 2 kg przytyc bo to pewnie nie uniknione jesczze przed 2 miesiace, ale im mniej przybiore tym lepiej bo teraz juz waze 86 kg przy 165 wzrostu wiec za dobrze sie z tym nie czuję, wygladam jak mały hipcio:)
ale dzieki Bogu ze udalo mi sie zajsc w ciaze i nosze tego synusia ukochanego pod sercem a moj wyglad to sie nie martwie po ciazy jak dojde do siebie to sie tym zajme drugoplanowa to jest rzecz najwazniejsze zeby porod byl bez komplikacji i zebym ja sie dobrze czula a reszta to sie da:) -
nick nieaktualnySabina
wspolczuje, wiem jakie to jest wnerwiajace bo wystarczy ze ja pojade do tesciow atam zawsze cala zgraja ludzi i ciagly halas i tlok jak to irytuje jak na chwile pojade a co dopiero ciagle tam siedziec ;/
dobrze ze ja mam to szczescie i mieszkamy sami i ciagle mam cisze i spokoj, nie wyobrazam sobie rozwszeszczanej bandy dzieciorow fruwajacej mi po calym domu mam na mysli dzieci rodzenstwa czy cos:) -
nick nieaktualnyKamcia
hahah ale palnełam z tym hipciem, nikogo nie chcialam obrazicmam nadzieje ze sie nie gniewasz:P
Ja przed ta ciaza wazylam 78, a przed pierwsza ciaza 68 , wiec mam porownanie, ale po tej ciazy chce schudnac do wagi sprzed obu ciaz czyl;i w przedziale 60-64 kg bo wtedy najlepiej sie czulam i mialam dobry humor i mniej zrzedzilam -
nick nieaktualnya co do kurieriow to jak czytam wasze historie to jestem w szoku! odpukac nigdy nie przytrafila mi sie taka sytuacja ze za paczka po sasiadach musialam biegac
ojjj fruwal by kurier ktory by tak uczynil
jak mnie nie ma w domu to zawsze dzwonia i sie pytaja, a jak jestem gdzies na miescie to sie z kurierem "umawiam" na trasie ktora jedzie i zabieram sobie paczke;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też kiedyś próbowałam rozkminić jak to jest z tymi listonoszami. Na poczcie oficjalnie mi powiedziano, że listonosz dużych listów nie dostarcza tylko od razu wrzuca awizo. Jeśli życzeniem jest bezpośrednie dostarczenie to trzeba wysłać paczką, bo listonosz paczkowy dowozi wszystko. Co do kurierów to łatwej pracy nie mają ale to mega drażniące jak paczkę trzeba odbierać samemu. Mieszkamy obecnie na zamkniętym osiedlu i tu w zasadzie punktem odbioru paczek kurierskich jest lokal ochrony. Dla mnie to bardzo korzystne bo w zasadzie po paczkę to muszę jedynie windą zjechać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sarcia
nie gniewam sie
mam w sobie troche samokrytycyzmu
ja sie dobrze czułam ważąc 50 kg, wszystko sie porabało po rzuceniu palenia...niestety az takiego wpływu na wage 86 nie miałam, cos sie we mnie poprzestawiało i juz. Mąż mnie akcepyuje szczerze więc nie zozpaczam
a w ciązy straciłam nadzieję ze przytyję, stresik już lekko mi sie udziela, jestem troche zła na wage i staram sie mieć ją w dupie-jem co 1,5 h , codziennie coś rozsądnego słodkiego, a znów na wadze mam mniej, fakt-cyce nie urosły i nie puchnę. Zostało mi 25 dni, może osiągnę wagę 86kg...dzis pokazało 81,4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny