X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF a mydło? Chociaż to podobnie jak świeczka, ale ja mydłem zawsze robię i powoli pod różnymi kątami. A jak nie pójdzie to na chama.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będziecie miały wszystko ułożone jak od linijki :D
    naprawdę przeraża mnie, że nawet pieluszki tetrowe po złożeniu musiały mieć równy kształt i wszystkie brzegi leżeć po jednej stronie - to się już chyba leczy o.O

violett lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyglada na to, ze tydzień lepiej sie skończy niz zaczął
    1. Radca już napisał mi pisemko dla sądu...niby mam 14 dni na odp, więc odbiorę je w poniedziałek i od razu wysle
    2. Wczoraj dzwoniłam do Enea - w sprawie braku faktury i rachunków od lutego...to w sumie 3.telefon+1 osobista wizyta
    ale wczoraj tylko ja nawijałam (z pytaniem czy aby na pewno nagrywają), mila ale konkretnie, podsumowując dałm im 14 dni na wystawienie rachunków, inaczej zrywam umowę z ich winy i nie zaplacę tego, co w ogóle nie jest podliczone (mam okres rozliczeniowy 12 miesięcy a nie 18)-efekt: dziś zadzwonili do męża, blablabla umowa coś zła...nieważne, ruszyło!
    a mąz powiedział, by do mnie dzwonili-nie chcieli :) ciekawe dlaczego? :D
    3. Mąż już wrócił, trzeba brać się za pokoj Piotrka
    to tylko 25 dni!
    a wczoraj źle się czułam, więc trzeba korzystać z chwil przypływu energii

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Bisacz to nie gorszy dzien. Mojs rodzina mnie osłabiła. Jestem tym wszystkim wykończona i najchętniej ucieklabym daleko stąd
    Ja Ciebie bardzo podziwiam, że godzisz się na stacjonowanie u siebie dzieci, nie ważne jak dużych to zawsze dodatkowe zajęcie bo to chyba o to chodzi? Ja bym zasłoniła się doległościami ciążowymi i kazałabym im dać mi trochę świętego spokoju, właśnie wczoraj czytałam, że teraz to już musimy na maxa wypoczywać bo potem nie będzie nam dane.

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

to ciesz sie ze dla dziecka dostajesz ciuchy fajne, bo ja wole zeby moja tesciowa nic nie kupowala bo ona ma taki zje.... chany gust i jest zwolenniczka tandety czyli wszystko co kupuje to w chińskim dlatego ja sie bardzo ciesze ze jak chce cos dac malej to daje mi kase i ja sama kupuje co potzrebuje bo jak widze ta tandete to chora jestem.

za to moja mamuśka to lubi szaleć z zakupami wiec od niej chetnie przyjmuje rzeczy dla corki bo zasze sa mega fajne i corka wystrojona :)

mychakruszyna, AJrin, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    męczę się z prasowaniem i składaniem :P
    Ba przez Was też je prasowałam! Ale tylko przeleciała zelazkiem tam gdziw leży dziecko i tyle ;) i składaniu nawet nie myślałam :D

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Tez mam taki plan :)

ja będe po 2 cc, na tę chwilę gin mówił,zeby rok czekać na kolejne dziecko (tak jak teraz zrobiłam)
    zakładam, że musi być dobrze
    ale zycia nie planuję, bo ono ma swoje scenariusze

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina

a co Twoj mąż na to wszytsko mowi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bisacz wrote:
    Ja Ciebie bardzo podziwiam, że godzisz się na stacjonowanie u siebie dzieci, nie ważne jak dużych to zawsze dodatkowe zajęcie bo to chyba o to chodzi? Ja bym zasłoniła się doległościami ciążowymi i kazałabym im dać mi trochę świętego spokoju, właśnie wczoraj czytałam, że teraz to już musimy na maxa wypoczywać bo potem nie będzie nam dane.
    Szkoda ze moja rodzina jest tak mało kunata :(

• mychakruszyna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat prześcieradła nie prasowałam bo mam frotte i nie ma zagnieceń ;) za to bardzo mieciutki :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    naprawdę przeraża mnie, że nawet pieluszki tetrowe po złożeniu musiały mieć równy kształt i wszystkie brzegi leżeć po jednej stronie - to się już chyba leczy o.O

tez tak robię z pieluchami czy kocami
    ale prześcieradła mam frotte (wszelkie-nasze też) i ważne by do szafy weszły

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:54

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    nie martw się akurat z pieluchami też tak mam

5i4vyjc.png
    z0q819o.png

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danusia ja tez testów zrobiłam z 20 może i więcej więc ten właściwy zrobiłam tak do picu nawet nie licząc ze cos wyjdzie... Zrobiłam i poszłam pod prysznic - wychodzę a tam... Surprise! :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • kamciaelcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no my staralismy sie 16 miesięcy i dane nam było cieszyć sie niecałe 10 ...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Sabina

a co Twoj mąż na to wszytsko mowi?
    Wkurzs się bo boi się o mnie. Zresztą wątpię, żeby moja mama go posluchala , skoro Moje gadanie i tłumaczenia nic nie daja. Ciągłe powtarza, zobaczysz, bedziesz miec dwojke dzieci, zobaczysz czy nie bedziesz chciala pomoc, traktowac jednakowo. Moje dziecko jest zachwycone, bo na towarzystwo.
    Sarcia mój mąż pracuje poza domem. Przyjedzie dopiero jutro wieczorem.

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia trzymam kciuki żeby teraz z dzieciątkiem było wszystko dobrze

kamciaelcia lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:43

• AJrin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ajrin

to ciesz sie ze dla dziecka dostajesz ciuchy fajne, bo ja wole zeby moja tesciowa nic nie kupowala bo ona ma taki zje.... chany gust i jest zwolenniczka tandety czyli wszystko co kupuje to w chińskim dlatego ja sie bardzo ciesze ze jak chce cos dac malej to daje mi kase i ja sama kupuje co potzrebuje bo jak widze ta tandete to chora jestem.

za to moja mamuśka to lubi szaleć z zakupami wiec od niej chetnie przyjmuje rzeczy dla corki bo zasze sa mega fajne i corka wystrojona :)
    Sarcia,
    Gust mojej tesciowej pozostawia sporo do zyczenia wszystko zlotem swieci, na szczescie rzeczy dla dziecka szczegolnie chlopca te markowe sa bardzo ładne ale kuzwa jak widze ceny to mnie trzęsie. Bo wolala bym dostac ta kase i kupić cos co nam jest bardziej potrzebne typu niania z monitorem oddechu. No ale najwazniejsze jest to co na pokaz i dziecko w byle czym nie bedzie chodzić.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:54

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
‹‹ 1750 1751 1752 1753 1754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ