WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wyglada na to, ze tydzień lepiej sie skończy niz zaczął
1. Radca już napisał mi pisemko dla sądu...niby mam 14 dni na odp, więc odbiorę je w poniedziałek i od razu wysle
2. Wczoraj dzwoniłam do Enea - w sprawie braku faktury i rachunków od lutego...to w sumie 3.telefon+1 osobista wizyta
ale wczoraj tylko ja nawijałam (z pytaniem czy aby na pewno nagrywają), mila ale konkretnie, podsumowując dałm im 14 dni na wystawienie rachunków, inaczej zrywam umowę z ich winy i nie zaplacę tego, co w ogóle nie jest podliczone (mam okres rozliczeniowy 12 miesięcy a nie 18)-efekt: dziś zadzwonili do męża, blablabla umowa coś zła...nieważne, ruszyło!
a mąz powiedział, by do mnie dzwonili-nie chcieliciekawe dlaczego?
3. Mąż już wrócił, trzeba brać się za pokoj Piotrka
to tylko 25 dni!
a wczoraj źle się czułam, więc trzeba korzystać z chwil przypływu energii -
nick nieaktualnySabina wrote:Bisacz to nie gorszy dzien. Mojs rodzina mnie osłabiła. Jestem tym wszystkim wykończona i najchętniej ucieklabym daleko stąd
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin
to ciesz sie ze dla dziecka dostajesz ciuchy fajne, bo ja wole zeby moja tesciowa nic nie kupowala bo ona ma taki zje.... chany gust i jest zwolenniczka tandety czyli wszystko co kupuje to w chińskim dlatego ja sie bardzo ciesze ze jak chce cos dac malej to daje mi kase i ja sama kupuje co potzrebuje bo jak widze ta tandete to chora jestem.
za to moja mamuśka to lubi szaleć z zakupami wiec od niej chetnie przyjmuje rzeczy dla corki bo zasze sa mega fajne i corka wystrojonamychakruszyna, AJrin, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz wrote:Ja Ciebie bardzo podziwiam, że godzisz się na stacjonowanie u siebie dzieci, nie ważne jak dużych to zawsze dodatkowe zajęcie bo to chyba o to chodzi? Ja bym zasłoniła się doległościami ciążowymi i kazałabym im dać mi trochę świętego spokoju, właśnie wczoraj czytałam, że teraz to już musimy na maxa wypoczywać bo potem nie będzie nam dane.
-
Little Red Fox wrote:będziecie miały wszystko ułożone jak od linijki
naprawdę przeraża mnie, że nawet pieluszki tetrowe po złożeniu musiały mieć równy kształt i wszystkie brzegi leżeć po jednej stronie - to się już chyba leczy
tez tak robię z pieluchami czy kocami
ale prześcieradła mam frotte (wszelkie-nasze też) i ważne by do szafy weszły -
Little Red Fox wrote:będziecie miały wszystko ułożone jak od linijki
naprawdę przeraża mnie, że nawet pieluszki tetrowe po złożeniu musiały mieć równy kształt i wszystkie brzegi leżeć po jednej stronie - to się już chyba leczy -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Sabina
a co Twoj mąż na to wszytsko mowi?
Sarcia mój mąż pracuje poza domem. Przyjedzie dopiero jutro wieczorem. -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ajrin
to ciesz sie ze dla dziecka dostajesz ciuchy fajne, bo ja wole zeby moja tesciowa nic nie kupowala bo ona ma taki zje.... chany gust i jest zwolenniczka tandety czyli wszystko co kupuje to w chińskim dlatego ja sie bardzo ciesze ze jak chce cos dac malej to daje mi kase i ja sama kupuje co potzrebuje bo jak widze ta tandete to chora jestem.
za to moja mamuśka to lubi szaleć z zakupami wiec od niej chetnie przyjmuje rzeczy dla corki bo zasze sa mega fajne i corka wystrojona
Gust mojej tesciowej pozostawia sporo do zyczenia wszystko zlotem swieci, na szczescie rzeczy dla dziecka szczegolnie chlopca te markowe sa bardzo ładne ale kuzwa jak widze ceny to mnie trzęsie. Bo wolala bym dostac ta kase i kupić cos co nam jest bardziej potrzebne typu niania z monitorem oddechu. No ale najwazniejsze jest to co na pokaz i dziecko w byle czym nie bedzie chodzić.